Ні, йдеться лише про Вашу відповідь на моє запитання про зміст словосполучення "піднятись на небо" та про те, до чого тут Армагеддон. Таке пояснення можете дати Ви або його може дати пророк Єгови. Простим християнам, які знають лише те, що "на все Його Воля", це не під силу.
Вася, прочитайте назву теми "Агмагедон", "вічне життя", "Душа, що таке душа" і тоді дайте відповідь на питання: звідки ви взяли що ці поняття філософські і що в цих темах ніби то обговорюється філософія?
ви не такий цікавий для оточуючих як ви про себе думаєте. а відписують на ваші дописи лише тому що ваші брєдні переходять границі всього дозволеного. якщо не вірите в Бога, то і не пишіть про Нього і про його творіння, але і майте стримання не хулити Бога своїм нікчемним почуттям гумору. досить гнати тут, пишіть про осягнення єдності створивши під цей брєд вілповідну тему.
Дякую! А листівочку з раю надішлете чи ні? З того, що я давати такого пояснення Вашого посту не збираюсь. Свої погляди на цю тему я вже виклав.
ну от, як завжди вичерпна відповідь та логічне викладення думок Тішусь що все ж зробили відповідні висновки
Виходить чи не виходить, це ще необхідно довести! Я хотів сказати лише те, що я вже сказав: - пояснювати Ваші пости є Вашою справою, а не моєю; - якщо Ви не пояснюєте, свій пост, то його може пояснити лише пророк Єгови; - свої погляди на цю тему я вже виклав.
Якщо ви задавали питання - то ваша справа розшифровувати відповіді, оскільки мене відповідь не цікавила, то пояснювати її не моя справа Ви завжди намагаєтеся зробити так, щоб за вас усе зробив хтось інший?
Ви справді вважаєте, що те, що ви завжди намагаєтеся, щоб за вас все зробив хтось інший, нічого не доводить?
Ну принаймні ми розібралися, що теза: не викликає сумнівів. Слухайте, а якщо я сам поясню свій пост, ви визнаєте мене пророком Єгови?
Ага, пророцтвом є пояснення чужих постів? Добре: Народ! Поясню вам, що хотів сказати попереднім постом Василь! Він мав на увазі, що пророцтвом є лише пояснення чужих постів! Тому пророками визнайвайте тих, хто пояснює ваші пости, а тих, хто пояснює свої - не визнавайте! Амінь! Василю, тепер я пророк Єгови?
Помилка! Я вже сказав, що йдеться не про всі пости, а лише про один пост, з приводу якого і виникла вся балаканина.
Дуже просто! Без розкриття змісту підняття на небо Армагеддон перетворюється в порожній звук, в рябої кобили сон.
Є багато постів, в яких ідеться про щось, без чого щось інше перетвориться в порожній звук. Всі, хто пояснить такі пости, будуть пророками Єгови?
Сказав Василь....в єдности з самим собою.... Хм...правою рукою... Соррі ну не втримався....від каламбуру....