Тема: "Анекдоти для дорослих, лише українською мовою". Давайте ділитися хто, які знає найсмішніші анекдоти з матюками (тільки не забуваємо пару буковок замінити "***"), пошлі, чорний гумор і все, що можна читати після 18. В кінці кожного тижня будемо визначати автора-переможця.
Добрий вечір, @YaroslavaJoke! Радий бачити нові обличчя в цій веселій і дуже потрібній гілці. Ще би вам пасувало привітатися і з рештою форумчан, шо нє?
Не помітила, у решта форумчан тенденції розпочинати теми з привітання. Та то таке... Давайте, все ж таки, згадувати якісь анекдоти)
Добрий вечір пані Славцю! Шо маєте файні кавалки і чи трохи по-галицьки шпрехаєте чи розумієте бойків,гуцулів,лемків,які часами можуть впєрдолити та-а-ак жартом ,же з дупи дим піде! То Галіция,кобіто! Звідкіль родом?
Та нє, не обов"язково теми починати з привітання. Але взагалі-то в людей прийнято при приході вітатися, шо нє? А чому ви відкриваєте нову тему, а потім пропонуєте, щоб ми розказували анекдоти? Ви хочете, щоб ми вас тут розважали?
Родом з Київщини. Однак, дуже люблю галицькі анекдоти, особливо історії. Мають вони в собі ту перчинку, якою Ви мені так гарно вперіщили. Та і що може бути милішим для вуха, за гуцульський анекдот про москаля?
Йде москаль по вулиці Львова. Раптом просто перед ним падає цегла: - Вот те рас, - здивовано сказав він. - Ось тобі два, свинота не освічена, - закричав українець, прицілюючись цеглиною з даху.
Хоч і давній, але мій улюблений: -Ало, путін? Це вам Михайло із закарпаття дзвонить! Ми тут готуємося вам війну оголосити! -Ясно. І велика у вас армія? -Ну, я, Іван, сусід Петро і всі хто тут за столом сидів - всього вісім. -А у мене армія 100 тисяч чоловік. -От бляха, я ща передзвоню... Через пару хвилин... -Дяквувати Богу, пане Путін! Я сильно вибачаюсь, але мусимо відмовитися від війни. -Та ви що? Шкода. А чому? -Ми тут посиділи, поговорили і згадали, що в нас тут цвинтар дуже маленький. Не буде місця де вас всіх хоронити!
Росіянин дума: "Так, це він зараз мене підгодує сальцем, підпоїть горілочкою, а потім в дупу тра*не. Нє, ну його в баню!" Каже: - Нєт-нєт, нє буду! Грузин такий до українця: - Можєт ти будішь сало, горілочкі? Українець думає: "Так, це зараз він мене підгодує, підпоїть, а потім в дупу тра*не. Нє, ну його нафіг... Хоча з іншого боку, я зараз наїмся сала, нап'юся горілки - наберуся сили, борзоти і зможу дати йому здачі." Та й каже: - Буду. Сів, поїв сала, попив горілки разом з грузином. Грузин такий: - Ну, що? Наївся сала? - Наївся! - Набрався сили? - Ну, набрався. - То тепер тримай мені москаля, поки я його в сраку їб*ти буду.
Ну, так... Мається на увазі - той, що не має освіти. От якраз добрий львів'янин, за допомогою цегли і навчить його спочатку рахувати., а потім мови людської)
Та нє... просто у фразі "- Ось тобі два, свинота не освічена, - закричав українець, прицілюючись цеглиною з даху." не освічена треба писати разом
А ви пані чи панєнка? Стара чи молода? Чи ще можна той-во...! -------------- - Вуйцю Михасю,я вашу Ганусю той-во...ну той-во! - Ну та жени-сі холєрнику! - Та ні,я її той-во...трахтором переїхав!
Ще молода, але так той-во не треба Треба ж сина виростити, та ще й навчити трахтором управляти. Хай вже краще жениться, чим потім тих Ганів відшкрібати)