Андрій Садовий

Discussion in 'Влада і комуналка' started by demetris, Feb 27, 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30.2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24.9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37.6%
  4. З ким?

7.4%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді ще не так професійно були відпрацьовані корупційні схеми, тому було легше. Зараз апетити ростуть, особливо у чиновників, от і маємо.

Куйбіда, якби був, було б то саме, повірте. Куйбіда сьогодні керує НРУ і одночасно працює на Льовочкіна. Гнилий, відпрацьований матеріал.

2. iso

iso Well-Known Member

Не захищаючи господарські таланти Куйбіди - багато самостійних фігур у владі (вищій, обласній...) можете назвати?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Там, де працюють чиновники ніколи толку не буде. Згадайте проблему сміття у Львові в 90-х роках. Газончики... море сміття по місту, мусорники - ржаві диряві баки. І то була проблема. А коли віддали все це у руки підприємців, сміття возимо Манами та Мерседесами і баки єврозразка і чомусь на все вистарчає. Якби Грибовицьку сміттярку віддали підприємцм, вже давно би було все супер. Але чиновник - особа тимчасова, поки в кріслі - тре дерти гроші, бо завтра невідомо що буде. Тому сміттярку не віддавали, а дерли гроші з тих, хто возив сміття. Так було вигідно. Не проблема було відкрити бізнес з вивозу сміття, проблема - домовитися з владою про дозвіл з відкатами на доступ до сміттєзвалища.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

не зрозумів вашого запитання.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, як хто думає, чому у нас до сьогодні не будується сміттєпереробний завод, хто знає?

6. muravey

muravey Well-Known Member

Згоден, але так працює бюрократична машина (тобто мала б працювати) - наприклад, поки ви чи ще хтось не напишете заяву, поліція не заарештує сусіда, що б'є дітей. Можна викликати, всі будуть все знати, але далі за усні попередження справа не піде. То ж спочатку треба зробити за процедурою, а якщо вона не функціонує - вирішувати, як діяти далі. Хоча хто і що буде діяти? Є взагалі альтернативні кандидати на перевезення пасажирів, яким не дають пролізти до "йой йой дуже збиткової" галузі господарства? Цікаво подивитись на їх пропозиції, щоб порівняти з наявними Фіакр, Мира і К, Успіх БМ і хто там ще.

Так. Ту гілляку в корумпованому дереві не схоче відрізати ніхто. Але показово можуть і навалити комусь, наприклад, одному з вишезгаданих.

7. iso

iso Well-Known Member

Сформулюю по-іншому.
    Ви як негатив відмітили звязки Куйбіди з олігархом. А хіба на сьогодні це не норма?
    З тих самих, чому не вирішуються і інші господарські проблеми
    - відсутність коштів
    - відсутність зацікавленості чиновників
    -відсутність повноцінного громадянського суспільства

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

на жаль.

Абсолютно не це.

Я вам трохи відкрию очі. По-перше, реформи відбуваються. І ви собі просто не уявдяєте які гроші зараз залишаються на місцях. Як казав мені один депутат, сьогодні не питання грошей, щоб ремонтувати дороги. Сьогодні нема КОМУ.

Але то таке.

Що до сміття. Що до браку грошей на сміттєробний завод, то навіть не хочу обговорювати. Були інвестори, які просили одне: дайте нам землю під завод і 10 років для відбиття інвестиції Все!!!!. Тобто, ні копійки. Але всі заробляли і не хотіли тим займатися. Сталася біда - загинули люди. Пройшло 8 місяців з того часу. Нема ні заводу, ні проекту, ні землі, нема нічого. Що влада робила 8 місяців?
    Ви запитаєте, чому влада нічого не робить? А дуже просто. Щодня!!! влада проголосувала на виділення грошей на вивіз сміття - 900 000 грн. Це наші гроші. Іншими словами місто щодня платить перевізнику сміття майже мільйон гривень. Угоди заключені з Дніапрвським сміттєполігоном. На одну фуру сміття виділяють 27 000 грн. Фура їде на Волинь, чи на Рівенщину і там скидає сміття, при цьому витрачає 7 000 грн., а 20 000 грн. - дєльож. щодня їде понад 30 фур. От і рахуйте. Тим часом міська влада "шукає" місце під завод. Шукати швидко - нема змісту. Краще дерибанити щодня мільйон, ви згідні? От і Садовий "знайшов" місце на Білогощі. Я думаю, він знав, що там люди не дадуть, мало того, я не здивуюся, коли виявиться, що активісти, які підняли людей проти заводу, є також люди Садового, які роблять цей театр. А результат? А резултат простий: пройшло 3 місяці, ми так надіялися на землю в Білогощі, але люди не захотіли, а тим часом... час іде, щодня пиляємо мільйон, "ми ж стараємося", нє? Після свєт знайдемо ще одне місце під завод.... куди спішити?

От скажіть, що я неправий!

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я жив ві Львові за Куйбіди 2 роки. Дупа був він а не мер.

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Дуже нагадує те як Порошенко працює. 1 в 1.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  11. iso

iso Well-Known Member

Наперід дякую;)

З реформ, які можу "пощупати" реальні - "прозорро" Із запізненням, повільно - але йде.
    Решта?
    Правову проаналізувавла детально Ставнійчук в останньому "Зеркалі"

Поліція - результативність сумнівна
    Самоврядування - кошти перерозподілили, але і видатки перекинули теж на місця. Баланс? Не знаю.
    Реформа освіти, медицини, пенсійна ?..
    Підкажіть, якщо щось не те кажу...
    Не знаю про дороги. Скажу про тепломережі. Діючими лишилися 2-3 підприємства з виготовлення попередньо ізольованих труб. Робити є кому. Потреба в продукції - колосальна. Споживачі не мають чим платити .
    Не скажу. див перечислення 2.

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Куйбіді приписують і не безпітставно беспорядки на Львівліфт, мав плюси і мінуси, але із транспортом, ремонтами доріг ситуація була дещо краща. А із водопостачанням, ремонгтом на водоканалі розпочинав, так-так, яким би поганим не був Буняк, Садовий на цьому, як кажуть поставив квітку і присвоїв собі заслугу.
    Ну і на рахунок GPS-навігаторів, що вони дають тролейбусу, якщо по кінцевих зупинках про прибуття по телефону водій сповіщає диспечера.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

по телефону можна і з дому.:)))

А це шалена економія. Корупційна складова виключена.

Повна недовіра цій цьоці. Про правову реформу не скажу нічого. Просто не володію інфою.

скоріше позитивна, ніж негативна. Думаю, чекає на правову реформу і судову.

Поки тут нічого не зроблено. Але я оптиміст. Цього року мають бути здвиги.

Я знаю.
    Дороги стали на голову кращі. Я ще не бачив, щоб в Україні ТАК дбали про дороги, як це робиться сьогодні і середній стан їх найкращий за всі 25 років незалежності.

А це заморочка місцевої влади. Теплоенерго не може бути збитковим, може хіба що бути корупційним.

Дай Бог, головне, щоб москалі не напали і тоді будуть гроші.

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Були думки і при Куйбіді, коли на виборах балатувався " дуже перспективний " Буняк, багато хто говорив як і тепер про Садового " Вже довго, вже щось накрав, прийде новий, буде красти все по-новому, нехай буде Куйбіда ", як так відважилися вибрати нового Буняка? А вибрати нового на місце Садового ще не виходить.

15. manur

manur Well-Known Member

Ото сказанули. Якщо врахувати, що на даний час КП "Теплокомуненерго" опалює лиш 25 а то й 20% від тої площі, яка опалювалася років 20 тому (бо всі решта мають собі автономне опалення). А котельні-труби-кантора залишилися ті ж. Вони ж не зменшилися...

16. iso

iso Well-Known Member

На жаль до "виключена", це перебір
    Ну, вірю- не вірю - це дитяча забавка. На фактах грунтується недовіра?
    Я не про якість і кількість. Тут сумнівів нема. Я про "нема кому робити" - сумніваюся.
    В цьому питанні я песиміст
    Це можна сказати про усю економіку. Тим не менше...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, тільки навпаки:
    1. У Вінниці транспортне питання повнісю вирішене
    2. Сміттєвопереробний завод запущений і працює.

:hi:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та про що ви? У Львові заборонено переробляти на інд. опалення. Одиниці встигли.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не на її популізмі.

Недоліки у правовій системі можна знайти у кожній країні і зробити з мухи слона. Це у нас вміють. Ну й правову реформу ні за рік, ні за два не зробиш, це значно довший процес.
    Де вона раніше була? Скажімо за Януковича?

Онур - зайнятий по завязку, інші великі фірми укр. масштабу - теж. Інші 20 років нічого не робили, лиш відмивали гроші. У них нема ні технологій, ні техніки, ні навиків.

Теплоенерго та водоканал колись Садік хотів приватизувати. Знав що хоче.

20. manur

manur Well-Known Member

Не про Львів))))))))

а де твій аватар? :)