Андрій Садовий

Discussion in 'Влада і комуналка' started by demetris, Feb 27, 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30.2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24.9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37.6%
  4. З ким?

7.4%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

просто зараз грошей нема.... бувайте здорові...:)))

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Тому що хірург і завідувач хірургічного відділення працює в державній лікарні, одержує заробітню платню від платників податків. І крім того він ще бере хабарі в кишеню. Зволоч він, шо нє?

3. ІгорМ

А грошей нема, бо Стадника на хабарі пов"язали? :)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво, якби до прикладу, вам прийшлося б лягти на операційний стіл, ви б теж надіялись на його зарплату, меншу 200 баксів, чи все таки більше на клятву Гіпократа?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

бо пішли гроші на відкати... Доля...

6. ІгорМ

А при чому тут його зарплата? Хіба це дозволяє брати хабарі? Йому мало 200 баксів? Хай їде в Італію ;)
    А вони привикли брати і країв не бачать.

зі
    @Мих, дивна у вас позиція - за хабар хірурга виправдовуєте, а мера за відкат ганчуєте :). Мер тоже старається, шо нє?

7. manur

manur Well-Known Member

Зволоч! Але не хабарник.

Цілком вірно.

Якщо він бере гроші чи якісь матеріальні цінності за те, що робить свою роботу, як лікар, то це можна трактувати (юридично), як отримання неправомірної вигоди (є, вроді, така стаття, за що навіть позбавлення волі не передбачено). Але, хабарем то не є ваабчє.

А от, коли він бере гроші чи якісь матеріальні цінності за те, що виписує якусь довідку, чи лікарняний чи щось таке (і тут вже не важливо, чи він зав відділенням чи просто лікар) в цьому випадку маємо хабар в чистому вигляді.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. ІгорМ

Але за таке з посади можна вигнати?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

І поїде, а ви будете плакати чому у нас така фігова медицина. Шо нє?

Розумієте, коли в голови сільради знаходять в кабінеті 5 000 000 грн., то це дійсно зло. А зарплата людині, яка часто рятує життя іншому не шкода й подякувати.
    Я б мовчав, якби він мав з/п хоча би 25 000 грн.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Можна, але хворі від того не виграють. Добре, як поставлять не гіршого, але часто такі речі робляться за для якогось кар'єриста.

11. ІгорМ

А чим гірший від хірурга мер, який піклується про місто і робить все, щоб воно було чисте і охайне? ;)

Ви хочете сказати, що ставленик Луценко і іже з ним із якоюсь метою котять бочку на хірурга?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я хочу сказати, що мені пофік політика і пофік до якої партії належить хірург, я просто говорю свою думку по конкретній ситуації.

Якщо ви про Садіка, то ви просто не в темі.

13. ІгорМ

А хто в темі?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

В темі ті, хто розуміє діяльність Садового.

15. Lomabred

Lomabred Well-Known Member

Особливо мене тішить, що садовий дозволив забудовувати територіі на яких були колись фабрики та заводи.І тепер люди на якісь більш менш серьйозні виробництва мають добиратись в кращому разі в Рясне ,а в гіршому в Пустомити чи Куликів.А писати про нього я не збираюся ,щоб мені потім не тикали "нотіріально завіреним скріншотом" в певних компетентних органах.Хіба з нового аккаунта та через анонімізатор.Не даром його назвали долею.

• Смішно Смішно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

а таке існує?

17. ІгорМ

Особисто ви в темі?

18. Lomabred

Погугліть .Мені на планшеті тяжко посиланн вставити.Короче може бути доказом в суді.

19. Lomabred

Малюк .А тролите цілком по дорослому.

20. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)