Андрій Садовий

Discussion in 'Влада і комуналка' started by demetris, Feb 27, 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30.2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24.9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37.6%
  4. З ким?

7.4%
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Н-да, це непоганий варіант :)
    Але на це підуть роки і роки, і буде втрачено купа надій і мрій :)

Так що поки дійдемо до вашого найкращого варіанту будемо обходитися тим що маємо - тіпа лідер з підленької політсили, який не дуже спішить змінювати систему влади.
    Ну і тіпа кандидати на заміну тотого тіпа лідера, які тоже є лідерами підленьких політсил.
    /правда, вимальовується одна тіпа лідер без своєї політсили :)/

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви мене самі надихаєте на подібні думки.

Я живу у Львові і напевно добре знаю діла мера. А ви - в США і ясне діло, "знаєте" більше. Ви ж необмежена людина.:)))

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Без цього якісного скачка годі чекати. Ключава фраза - зміна системи влади. Доречі, у нас зараз відбувається зміна системи влади, але я б поствив цьому процесу оцінку "3". Якщо воно не буде знизу, то швидкість перемін вищою не буде.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б сказав, що зараз зміна системи влади більше йде за рахунок тиску Заходу. Дамо безвізовий, але зробіть ото(в законодавстві). Дамо транш, але зробіть ото. Єдине, що трохи тішить, що влада не дуже впирається. Тобто впирається, але воно якось повзе.

5. ІгорМ

А, можливо,Садовий і Самопоміч якраз і буде слідуючим етапом після сьогоднішньої влади? ;)

6. ІгорМ

А шо влада?
    Теперішній владі хочеться якнайбільше вкрасти :)

7. prius

prius Well-Known Member

Я не говорю що ваш мер янгол,але ви якось вибірково критикуєте ,самопоміч гнобите,а про ригів з бпп говорите що вони правильно роблять,таке враження що садовий особисто вам по мозолях потовкся

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Сліпий кріт і у Львові незрячий. Ясний сокіл бачить здаля і в деталях.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я притримуюсь однієї, на мій погляд єдиноправильної думки: Той, хто скаже: ми змінимо систему влади, я буду за нього голосувати. Інше мене мало цікавить.
    Я ніде не чув, щоб Самопоміч про це говорила.

Ми можемо міняти прізвища керівників влади, але від того мало що поміняється.

Подібно, як у США: там можуть мінятися президенти, але від того мало що поміняється.

Але між Укоаїною та США є суттєва різниця: різна система влади.

Так само в Польщі, Німеччині. Нам тре створити систему влади при якій корупція не може існувати, при якій дураки не можуть потрапити до Верховної Ради, а також зрадники і українофоби.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

не сокіп, а ворон і зовсім не ясний, а темний.:)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не говорю, що порох - янгол.

я тут з ними виріс, стикаюся, знаю.

Пріус, та шляк би трафив, де я таке казав про ригів? Для мене риг - це дно, без розбору. А БПП - це суміш всякого: від кульпарку - до цирку.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Луценко створив спецгрупу, яка перевірить «Збиранку» та інші комунальні підприємства Львова
    16 Червня 2016, 16:39 | 0

Трагедію на Грибовицькому сміттєзвалищі розслідуватиме спеціальна слідчо-оперативна група, саме вона має на меті встановити дійсно винних у Грибовицькій трагедії. Про це сьогодні, 16 червня, на прес-конференції розповів Генпрокурор України Юрій Луценко.

За його словами, Грибовицька трагедія показує усю «імпотентність правоохоронної системи».
    :))):))):)))

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви з усією "Самопоміччю" виросли? В одній квартирі?

• Смішно Смішно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. prius

prius Well-Known Member

Невже з нею росли разом,певно дит.садочку за горщик бились?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

То певно Мих мені погрожує Фаріон. Каже що його коліжанка приїде і мене підірве. Миху, тут поліції багато. Фаріон застрелять. І вона потім буде до Вас приходити в білому простирадлі. Вночі. Із синіми губами. І говорити буде: "Миху я тобі скільки раз казала не вживати слово "нє." Вона Вас затероризує. Всі печінки поїсть. :)))

• Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вона може. Шо є, то є.

Ну так, вона ж з Самонемочі.

18. ІгорМ

Один колись таке казав, то ви за нього голосували? ;)
    - Коли Ляшко стане президентом, у мене не буде жодного олігарха. Ми їх виведемо як клас. Для того, щоб вирішити цю проблему, ми повинні поміняти систему влади і усунути олігархів від влади.

Йой, Мих, от тільки не начинайте... ;)
    «Самопоміч» почне змінювати систему влади з реформи місцевого самоврядування

• Інформативно Інформативно x 1
  19. ІгорМ

20. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

З другої хвилини і 6 сенунди, чую щось таке до болі знайоме.
    Садовий шукає, депутати шукають, ода шукає і, як кажуть, просять Бога, щоб не знайти.
    Стаття від 6 грудня 2011 року.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)