Аааааа...Ясно тепер. Я з ним колись стикалася по роботі неодноразово, мої особисті враження дуже неприємні.
View: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-njw8kFqAEI цікаво а що САДОВИЙ у тому пакуночку подарував ЯНИКУ?
В Садового там таких багато, крім психіатра, там ще є кілька фахівців зовсім іншого спрямування "Бабка" і "дідко" там також є
Якось мляво тут йде обговорення самого пана Садового та його "Самопомочі". Я, власне, зазирнув до вас на форум, бо шукаю відповіді на питання - а чи вартий Андрій Садовий та його партія довіри. Що він за один, та що про нього кажуть люди. Зі сволотою від жОппоблоку, БПП, НФ та "Батьківщини" більш-менш ясно, а от Садовий та "Самопоміч" - люди нові у владі, тож варто на щось сподіватись, чи ні ?
Ясно... Начебто й люди непогані там є, Єгор Соболєв, наприклад, але сподіватись на щось не варто... Кепські справи. Потрібна партія, яка, наче важелем, зрушить з місця нинішню владу, як купу сміття. Партія підприємців, тих, що хочуть працювати. Доки не буде такої партії, доти не буде надії.