Багато у чому підвела та розчарувала ВО Свобода, скоріше, проголосую у ІІ турі, якщо такий бде Садовий/Кошулинський.
@Lanktocha, мене від Вас вже шляки трафляють Ви можете хоч щось колись сказати обгрунтовано? зі @Lanktocha, а Ви тещу маєте? /бо я маю/
При чому тут теща? Я вже не раз говорив, як говорив затятим порохоботам, за Порошенка можу проголосувати як за "менше зло", так і за Кошулинського, буде у ІІ турі із Садовим Кошулинський, чи Гірняк, чи ще хтось, буду голосувати проти Садового.
@Lanktocha, Ви шо жид? Чому Ви весь час перепитуєте? Вам шо тяжко сказати, чи маєте тещу? Ну то Ви маєте тещу чи ні? Вважаєте, що Кошулинський чи Гірняк будуть кращими мерами ніж Садовий? А особисто Ви кого б хотіли бачити мером Львова?
Зараз не маю тещі. Садовий своє відбув, місто розграбував, у боргах будемо. Так що вартує дати шанс іншим, хоч не фат, що буде інший. Повторю ще раз, кандидатів у мери не знаю.
Не про це розмова. З ким не зійшовся характером, із ким розстався через втрату працездатності та інвалідність.
Ну я і свою подружку, яка була від мене на 3.5 роки молодша називав "моя дитина". До Садового це немає ніякого відношення.
А вона як на це реагувала? До Садового має відношення все, що відбулося у Львові за три його каденції; @Lanktocha, а чому Ваша подружка була від Вас на 3.5 роки молодша? Її вже нема?
Проекти... весь час проекти ))) ]View: https://www.facebook.com/andriy.sadovyi/posts/3197484203624446?__xts__[0]
Виявляється, воно крало на смітті, а звинувачувало владу і про якісь там палки в колеса розповідало. У Львові ініціювали створення комісії через розкрадання Садовим коштів на вивезення сміття ПОЛІТИКА 15 ЧЕРВНЯ, 2020 7 781 1 FacebookTwitterShare1 633 Андрій Садовий. Фото: відкриті джерела. На минулій сесії Львівської міської ради депутат Ігор Телішевський озвучив інформацію з вимогою створити тимчасову контрольну комісію з депутатів ЛМР з питань розслідування розкрадання коштів територіальної громади Львова на вивезенні твердих побутових відходів та причетності до розкрадання чиновників місцевих органів влади. Про це пише “Четверта студія” з посиланням на допис у Фейсбуці “За майбутнє – Львівщина”. «Разом з колегами депутатами ми підготували відповідну ухвалу, яку готуємо на найближчу сесії Львівської міськради, що відбудеться у цей четвер. Ціль цієї ТКК – разом з депутатами інших фракцій ми будемо вивчати всі факти, документи, які стосуються вивезення і захоронення сміття з міста. Наша основна задача встановити: Чому, попри запевнення міської влади, що є офіційні договори на захоронення на сміттєзвалищах – львівське сміття знову знаходять в лісопосадках, в стихійних сміттєзвалищах, та деінде; Встановити точну суму, яку втратив міський бюджет на оборудках та махінаціях з вивезенням та захороненням львівського сміття; Встановити причетність чиновників до схеми розкрадання міського бюджету. Сподіваюсь, що депутати ЛМР дослухаються до цієї ініціативи та підтримають її під час голосування. У цей важкий період, коли міський бюджет недоотримає сотні мільйонів гривень, ми повинні встановити та зупинити будь-які махінації з коштами громади міста», – заявив Ігор Телішевський.
Я шось не в курсі - УКРОП зараз з ким коліґує? Буде прикольно,як рослідування вийде також і на Синютку з шоблою з бпп, шо нє? ; зі @Мих, а Ви за кого будете тепер голосувати на посаду мера Львова? Бо і мені тре визначатися...
Підзабутий випадок зі сміттям, це як говорив один священник, на гарячу посудину муха не сяде. Так і Садовий, наведи порядок зі сміттяям. чи рекультивація грибовицького звалища. чи будівництво сміттєпереробного заводу. ніякий політичний конкурент не зміг би ніяке западло зробити.
Чудак Ви, @Lanktocha ))) наведе порядок зі сміттяям. чи рекультивація грибовицького звалища. чи будівництво сміттєпереробного заводу - і політичний конкурент чіпиться до Полтви /бо вона не туди тече /. І звинуватить в тому Садового) Як там в приповідці - "Була би причина, а горілочку ми завжди знайдемо" ;
Чому тільки Україну? Цілу Європу і ще й Ізраїль на додачу! ))) @Lanktocha, а Ви в школі за твори які оцінки мали?