Я не мав можливості працювати, ні у ремонтній бригаді, ні, тим більше, у міськ.раді серед упорядників таких робіт. Але, думайте логічно, чому прізвисько "Доля" та чому на деяких відремонтованих дорогах зі снігом сходить асфальт. Ніде не написано про доконані факти,є протилежна інформація - вислухаємо.
Я Вас не питаю, чи Ви мали можливості працювати у ремонтній бригаді, тим більше, у міськ.раді серед упорядників таких робіт. Ви взагалі на тих роботах, де працювали, крали чи ні?
Наведу приклад, мала бути ще до Євро-2012 дорога, яка мала зєднати аеропорт і стадіон, дерева у парку порубані, де дорога? Ще коли була обіцянка побудови сміттєпереробного заводу, де він? Невиконання цього, чому одна площа мала бути зроблена ідеально? Ремонтами більше займався і займаюсь як любитель у себе вдома.
Як відмазка декого, що "От ти був би на такій посаді, так само би крав". При будь-яких обставинах треба окреслювати червоні лінії.
Ви дальше крутитеся як вуж на леді. Короче, Ви або ..., або ... Воно так і виглядало /якщо Вам цікаво, що під крапками, то дайте знати, я озвучу ;/
Ну то що можна було красти, працюючи у приватного перевізника диспечером? Чекаю фантазій. Знаю, є у нас звичка, як хто працював у колгоспі, міг мати мішок колгоспних овочів та тачку колгоспного вугілля. Але всьому має бути міра і "червоні лінії".
Ой тільки не кажіть, що Ви все свідоме життя провели, працюючи у приватного перевізника диспетчером Звідки знаєте?
Один із випадків. Хочу почути фантазії, що міг вкрасти? Компютер, принтер, факс у кишеню не запхаєш, телефони мені були непотрібні. Та і є поняття "чесність" і "совість". Як працювали колгоспники. Не міг ні від кого чути, я не сьогодні, і не вчора народився.
Ну тоді чому ви не скажете прямо: За своє життя я нічого чужого не вкрав.? Відповідайте прямо про себе - Так, крав. - Ні, не крав. І розмова закінчена А коли Ви народилися?
Якщо взяв чуже, то все одно попереджав і при потребі вибачався. Народився ще за ген.сека Черненка, з мерів застав Котика, Куйбіду, Буняка, тепер Садового.
Є тепер випадок, по парковій зоні, район вулиці Чуваської сталася поламка труб водопостачання, майже 2 дні нема води, більше дня шукали місце ймовірного прориву, поламку не усунуто. Про ймовірність інциденту не здогадувались в інші пори року, ще добре, що зараз не сніг по коліна. Мерія недопрацьовує.