Андрій Садовий

Discussion in 'Влада і комуналка' started by demetris, Feb 27, 2008.

?

Що робити із Садовим???

1. Нічого не робити, він хороший!

30.2%
  2. Нехай сам собі щось зробить (у відставку піде)

24.9%
  3. Відправити слідом за Буняком

37.6%
  4. З ким?

7.4%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Андрій Садовий

http://209.85.135.104/search?q=cach...овий ремонт кабінету&hl=uk&ct=clnk&cd=1&gl=ua
    Як ви думаєте, дійсно за свої гроші Садовий ремонтував службовий кабінет?

Додано через 54 секунди
    людина читає лише опуси і більше ніц.

• Подобається Подобається x 2
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

тут ви трошка перебільшили, напевно?

ні - автор Самопомочі в Ратуші. Він не приховував, що йому не подобався попередній мер, і попереднє керівництво. І він показав, що громада може впливати на керівництво, і домагатися виконання своїх вимог. Але це - застосовне лише до громади :) = ви правильно підмітили

ні, дерево сильно здешевіло... маса липи на посадах (що ви й лаєте), маса дубів.... Дерево якраз знецінилося :)
    Садовий перед виборами показував, що йому місто не байдуже - і зараз щось старається зробити :)
    ==
    а "базарні баби" - в них самоціль когось облаяти, і похизуватися нарцисизмом одне поперед одним :)
    ==
    Візьміть, повторіть ті самі дії, що в свій час Садовий :) глядиш - і ви мером станете, і тоді вас не душитиме жаба - у вас теж з'явиться можливість тринькати бюджетні кошти :)
    Судячи по ваших балачках (опусах на форумі, тих, що я замість анекдотів в газеті читаю) - у вас є грандіозні плани на той випадок :)
    ==
    То ж вперед? до реалізації?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну але несильно, правда ж?

4. afterstep

не знаю, Миху :) ви спираєтеся на якісь плітки, яких я або не чув, або просто по тих помийках не шастав :)
    не знаю, наскільки ваші опуси про Садового відрізняються від тих пліток - тому не можу оцінити ваш творчий доробок :)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

мені попередній теж не подобався... тенденція така кожний наступний гірший від попереднього... хоча Буняк гірше Садового - моя думка.

Додано через 2 хвилини
    о тут би шось конкретно.... мо дороги? а може вирішено питання з сміттям? шо? вода! О! то єдине, що стало краще.... все, поки не видно тих старань....

Додано через 4 хвилини
    в моєму ЖЕКУ була самопоміч.... - нема.... виявилася непотрібною... суджу з того, що є.... а такі черги колись були... жах.

Додано через 6 хвилин
    А ями на дорогах.... стоять собі....тобто лежать... тобто .... гм... а штахєт нема з лєнточками самопоміч.... видно старання тимчасові, а ями - вічні....

Додано через 8 хвилин
    ну як? я ж он і посилання дав... а ви щоб прочитати, поставили -1.... сурйозна газета пише, між іншим.

6. afterstep

чорт забирай, Миху! ви ж не далі як кілька постів тому писали, жи то зовсім біда з водою! будьте послідовним - з водою не покращилося!
    ==
    Що ж - повернемося до доріг :)
    Так розумію, Садовий очолює ті ремонтні бригади, що по ночам нишком по місту псують дороги та длубають ями :)
    1) як ви думаєте - те, що міст на левандівці завалився - заслуга Садового?
    2) не буду заперечувати, ви могли й не помітити - яле як ви думаєте, дороги не ремонтувалися за час каденції Садового? я от наприклад звернув увагу, що постійно якісь вулиці перекриті? скажімо, коло того ж Південного - зовсім як "автобан" виклали? чи то- не заслуга Садового, а вина - що не зробили того ще 10 років тому?

ось-ось... вам стрічок, видно, не хватає... тому доводииться "усно-писемною творчістю" на форумах займатися....
    кажете, у вашому жеку самопоміч зникла? от не дивно, - та таким вдячним громадянам, як ви допомагати - ну то собі на збитки .... ви ж саме це у цій гілці демонструєте?

Додано через 3 хвилини
    переглянув гілку... дійсно, двічі я вам за явну.... гм..... "інформацію" ставив мінуси, але першоджерела від вас, окрім "а от моя племінниця у Швеції живе" - не видів....
    ==
    не знаю, яка у вас віра до такого джерела - але за означенням - то плітка :sad: = може, повторіть ваше посилання на ту газету? бо направду не розгледів....

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

було... а тепер краще і то десь від Великодня....

Додано через 2 хвилини
    ше В. Великого... а минулий рік - простій.... Південний - так... але то крапля в морі.... дороги погані всюди і темпи ремонтів....

8. afterstep

хоч щось добре! а то я злякався, що світ міняється....
    але воно все повернулося назад :)
    ==
    хех, полегшало :)
    так по темі "шведського міністра, звільненого за чоколяду" - дасьте веб-лінк на газету чи яке інше джерело? чи ви інше посилання на увазі мали?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

помагати - то все збитки. а як ви хотіли? помагати і мати зиск? то вже не допомога, а бізнес.

Додано через 1 хвилину
    на шведській, ок?
    я ж не читав, а просто племінниця розповідала... читала у шведській пресі...

• Подобається Подобається x 1
  10. bora

bora Well-Known Member

Ну як тут не вклинитись:) Вам той автобан там тре було?)) Невже не досить було залатати не надто стару дорогу? Ви не думаєте, що Городоцька, Підвальна і їх бічні вулиці для об"їзду потребують більше уваги, щоб розвантажити місто?? А побудова об"їздної дороги? Ви знаєте, не з чуток - був генеральний план побудови доріг у місті. От я Вам що скажу - там де мало проходити ще одне коло об"їздної дороги - зараз почали вибудовувати багатоповерхівки. Цікава річ, нє? Тобто, тієї дороги, що планували роками - платили комусь за неї з/п вже не буде - бо продали місце під будинки. Ну та певно всі тепер мовчать про цей план. Його погоджували близькі мені люди, далеко не базарні баби. В таких умовах спальні райони мені нагадують кинуту кістку.

Але якщо за каденції якогось мера про цей план згадають і втілять в життя для того, щоб наше життя не проходило в суцільних корках і його якість хоч трохи тим покращилась - певно оціню це. А це важливо. Повірте, якщо не зможуть доїзджати ні міліція, ні швидка, ні пожежна з-за заторів до людей... Оцініть самі вагу цього питання і питання навіть води.

• Подобається Подобається x 4
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

+10!

12. afterstep

о - побачив :)
    якщо не брати до уваги коментарів "обранця", якого трішки "жаба задусила"....
    знаєте, Миху - думаю що так. Думаю, що за свої - і не для "понти колотити" - а тому що збирався працювати у належних умовах.
    Ну, або щоб показати, що якщо у вас сміття перед під'їздом - то можна, не нарікаючи на двірничку - прибрати самостійно. А вже тоді - нарікати.
    Бо ви в тому смітті живете - і нарікання та лайка - не покращують ні стан речей, ні що інше :)
    ==
    Ви взагалі знаєте, що Садовий - не перший, хто відремонтував своїм коштом своє робоче приміщення - навіть серед мерів?
    Ви чулись-те ту чарівну історію, як мер своїм коштом обклав площу навколо міської управи бруківкою? причому різнокольоровою, зі смаком та якісно?
    ==
    Самі розумієте - то був не львівський "достойник" - але прецедент таки був?
    І - наступне і важливе запитання - ви вважаєте, що такі дії міського голови - це не просто нечуване порушення закону (а є лінки на відповідну реакцію правоохоронних органів? крім пліткарів - ще хтось прокоментував це "неподобство")?
    Саме на тому, що чоловік зробив ремонт свого робочого кабінету - ви вважаєте, що не маєте підстав вважати того чоловіка ну хоча б не злодієм? і що це ваш прямий християнський обов'язок - брудом за таке поливати при будь-якій нагоді?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та зрозуміло... але питання... Він держслужбовець... як Ви думаєте, скільки треба заробляти (+ податки), щоб так... з барського плеча кинути 100 000 гривень на ремонт держкабінету? Пригадуєте його зарплату? матеріальну допомогу... Цілий рік тре вкалувати як мідному котєлку....
    то називається цинізм і плювок львівянам, тим, хто від зарплати - до зарплати чесно відпрацьовує та ще й платить податки на утримання держслужбовців.

14. afterstep

уважно перечитав статтю.... звідки ви цифру взяли? у вас є "достовірні джерела"?

чом же й ні - пригадую :) кажу ж - цікаво побачити ваші калькуляції :)
    так розумію, ви по собі міряєте вартість ремонту - ви б на простіший, ніж за таку суму - не погогдилися б?
    Цікаво, ви хоч метраж кабінету мера - можете назвати? стільки-то квадратів, така-то висота стелі... стільки-то по мінімуму - на приведення до ладу стін, стільки - на обої чи що там, отака-от би мала бути вартість того-то й того-то?
    ==
    Чи такий підхід - зайвий? простіше мазнути "вкрав, бо іначей звідки таку суму взєв? - Та яку? та 100 тисяч! - А звідкись-те знаєте? - Та то й дурню зрозуміло, жи дешевшого б не робив!"
    чи ви для таких випадків - розмов про Садового - іншого Святого письма дотримуєтеся?

Додано через 2 хвилини
    о.... ремонт Городоцької.... щось ви тему не розкрили?
    А вам не видається, що Підвальна просто не придатна для масового руху транспорту? не кажучи, що щільний траспортний потік поблизу купи пам'яток архітектури - просто знищить ті пам'ятки?

15. bora

bora Well-Known Member

Хм..якби то показати..є в моєму дописі ще слова про об"їздну дорогу, якраз в продовження думки... Цікаво як Ви їх не побачили, а ці слова побачили?) Містика:)

Ви не поспішайте читати, бо теперка пишете те про що я намагалась Вам пояснити) Звісно не для масового. Але ж літати ми ще не навчились, а нові дороги можновладці не поспішають прокладати - видко наступникам залишають)

Дорога від залізничного вокзалу.. А що - треба ЩЕ щось розкривати??

16. afterstep

не заперечую! і це питання обговорювалося :)
    може, в цю тему наведете приклад вдалої об'їздної? приклад "проекту, що запханий під сукно"?
    отак-от не чіпляючись до слів - об'їзд від "Зелена/початок Стрийської" - і до "700-річчя"?
    ==
    Ваші пропозиції? ну, крім зрівняти з землею Цитадель чи Високий Замок?

17. bora

bora Well-Known Member

А чо запханий? З"явилась альтернатива? Точний маршрут запитаю - мені показували шмат Пасічної. Де до речі, на перетині з Личаківською серйозні корки вже сьогодні. А скільки там ДТП..

Тільки не кажіть, що хтось когось ненавидить:) Нема тут жодних емоцій. Конструктив є з кожного боку, і що дивуватись, що тепер люди говорять про владу? Пройшли часи коли про неї або нічого або тільки добре. Усюди в світі - це публічні посади і громадськість має законне право оцінювати їх і їхню роботу.

18. afterstep

згоден. І моя думка - це основна помилка Садового - що він цим нехтує :)
    можна навіть сказати - недолік :)

вибачте - не зовсім зрозумів :)
    давайте спочатку - якщо йдеться про Підвальну/Городоцьку - то я так розумію. що йдеться про шлях зі сходу/півдня на захід/північний захід :)
    Пасічна - на в'їзді зі сходу - золочівська траса та Тракт Глинянський :)
    Другим кінцем - в Зелену впирається. Вулиця - перпендикулярна до "магістральних" маршрутів.
    ==
    Про який проект ви говорите? - ми (таке відчуття) - про різні речі говоримо?

19. bora

bora Well-Known Member

Ви намагаєтесь мене заплутати? Я десь казала, що якщо буде об"їздна, то не треба буде ремонтувати дороги??? Об"їздна мусить мати виходи і на захід, і на схід, і на південь, і на північ, наскільки це можливо:) Як спитаю точний проект - допишу, бо в мене стільки часу немає, щоб пояснювати кожен свій допис ще кількома дописами))

• Подобається Подобається x 1
  20. afterstep

тільки не сердіться :)
    реально - об'їздна як така - є. Інше питання - що часто "дальнобійники" її ігнорують і лізуть через центр.
    Ремонт доріг - проводиться, інше питання - швидкість і якість виконання. Наскільки я чув - затягнутий ремонт Городоцької - то не зовсім "заслуга" міськради :)

а де твій аватар? :)