За зупинення мерської кар"єри Садовий вже не хоче говорити Львівський Сміттєпереробний - по плану Вручення підозри САП - несподіванка, але не біда View: https://www.facebook.com/ZaxidNet/videos/2717856878252555/
Андрій Садовий 22 год · Спробував чітко пояснити що відбувається і чому підозри САП - безпідставні. Дякую усім, хто висловлює підтримку! Поширення вітається FAQ про підозру САП
Хто зауважив, як сьогодні слизько зранку було по Львову, машини із піскосумішшю появлялись десь в обід, коли через потепління лід вже сам танув. Як не крути - недопрацювання міського керівництва.
Ігорку, ну як так? Ваш улюблений мер, керівник Самопомочі так вляпався? Як? Я читав і слухав поясення пана Садового. Вони файні. Але біда не в тому. Ціна, кажуть злі язики, за землю дуже занижена. А отже різниця пішла у кишеню. От біда. Ну що ж... поживемо - побачимо. А може то нова влада пускає просто бульбашки і нічого з того не вийде?
Та байда тягнеться кілька років. І я давно казав про те, щоб довести діло до суду. Всіх держчиновників треба періодично судити; Ромаша, ви не довіряєте українському суду?
Сироїд: Андрій Садовий – перший, хто найбільш зацікавлений у ефективному розгляді цієї справи. Він зацікавлений співпрацювати, бо хоче захистити свою честь та честь Львова, а також права інвестора. Тому немає жодних підстав застосовувати стосовно нього запобіжний захід.
Якщо вас закриють у 315/50, то дайте знати. Я там трошки хлопців і дівчат знаю. Вам передачі носити можу Кожний рік 1 грудня.