Нє, Мих, не різні. Навіть зовсім не різні. Бо для президента побудувати за бюджетні гроші фонтан - це якдвапальціобасфальт. А він і того не виконав, хоча ніхто його за язик не тягнув. А я так йому вірив...
Думаєте, Порошенко в другому турі пройде? Я вважаю, що Беня вже піймав кураж, він тепер буде громити бариг по повній
Барига буде громити бариг? Повенеться втікач олігарх Коломойський, поверне собі банк і будемо пахати на Бєню, як пчьолкі. Повенуться всі олігархи-регіони, котрі зараз в Росії. Можливо й Фірташ.
Та це я Миха втішаю) А хто пройде у другий тур - хто зна. Не факт, що не Юля. Завтра-післязавтра узнаємо.
Після брехуна Порошенка я знову не вірю ніяким політикам. Та й я не цікавився програмою Зє Я тепер #ЖИВУ ПО НОВОМУ
Ну а нам шо, привикати? Коломойський хіба гірший від Ахмєтова? Не сподобається народу Бєня - через п"ять років поміняє на когось ішого
Порошенко вкупі з Ахмєтовим як альтернатива путіннападе не катить. Роттердам+ піде в історію. Енергетичний спрут перестане душити країну.
Анатолій Гриценко 3 год · Не знаю, що там придумають у штабі Порошенка, а моя відповідь була би миттєвою: я би із Зеленським вийшов на дебати. На НСК Олімпійський, наживо, за присутності тисяч журналістів - тим більше! І з усіма довідками)
Анатолій Гриценко 5 год · ... За кого голосувати 21 квітня, Ви мене питаєте? За Порошенка, за ще п’ять років брехні, корупції і мародерства - я не проголосую ніколи. Порошенко мав шанс, він його зганьбив, має піти і має відповісти перед Законом. Це моя тверда, ціннісна позиція. За Зеленського? Скажу прямо: я ще не можу дати Вам поради, сам не визначився. Зважую шанси і водночас ризики для країни, ще недостатньо інформації отримав. За тиждень матиму позицію і рішення, Вам одразу повідомлю.
Мля.... Ну, я є симпатиком Гриценка (не все абсолютно мені в ньому подобається, звичайно ж), але такі ляпи не можна собі дозволяти. Рідний син його майже рідної супруги працює керівником штабу Зе. І син від мами приховує інфу??????? Чи Мостова від Гриценка приховує????? Чи там, ваабчє, родина Адамсів? ))))))))))
Це політика, дєтка. Не треба Гриценка поливати нізащо. Так скаже - буде погано, не так - теж недобре. Пасинок робить в політиці і всі тонкощі доповідати не може, а якщо б доповідав - його підводити не годиться. Я взагалі не вірю, що Зеленський буде президентом. Настільки не підготовлена людина, що не вірю. Гроши в Пороха заробити може, великі. Зроблять піддавки та й усе. Приниження Порох вже отримав, гроші Бені віддасть. Ото все - афера віку.
Зеленський навіть з виборцями ні разу не зустрівся. Ви цього не помітили хіба? Це якесь надувальство.
Не можна голосувати за аморальну людину, ніколи!бо буде те, що зараз маємо: дві аморальні особистості (Бєня і Петро) зводять рахунки, а країна іде в прірву. Добре коли б я помилялась.