Анатолій Гриценко 42 хв. · Дякую тернополянам, які прийшли на «Марш єдності» сьогодні. Тим людям, які, попри все, не зневірилися і готові відстоювати своє право на вибір і на гідне життя. Вас не звозили за рознарядкою, не змушували приходити під загрозою звільнення, не платили за участь у мітингу. Ви прийшли тому, що відчуваєте в собі силу і бажання змінити країну на краще. Тому що втомилися від брехні, фальші, корупції і брутального наступу на ваші права. Тому що хочете, щоб у Вас і Ваших дітей було майбутнє – тут, в Україні. Ваша підтримка, довіра, Ваша надія – це величезна відповідальність, яку я з гордістю беру на себе. І яку не зраджу! #ЧеснихБільше
Глянув у букмекерську контору BWin, де мало обману, бо люди ризикують власними грішми. Ймовірність того, що Гриценко стане президентом 1:21. (4,8 А ймовірність того, що президентом стане той, хто нижче плінтуса 1:1,95. (більше 51 Народ дійсно не дурний.
Хто ризикує? Ви навіть не знаєте, як заробляють буки. Вони ніколи не ризикують своїми грошима, бо софт зроблений так, що при них завжди їх маржа. Байдуже хто виграє.
До виборів аж 12 діб. Ще не один корупційний скандал збільшить антирейтинг Порошенко. Я не те, щоб його так зневажала, хоч він і сплюндрував надії Революції гідності. Все ж таки треба зазначити, що він не лежав на пасиці, як Ющенко, і головняка йому було багато. Але реформи йому не потрібні, бо він людина старої корупційної системи, що залишив нам Янукович. І боротьба його з корупцією була ніякою. А коли він, мільярдер, за трибуною хвалиться збільшенням мінімальних пенсій на аж 200 чи 300грн, то хочеться плюнути і перемкнути. Мовчав би чи просив пробачення, як можна таким хвалитися, це глузування чи що?
Ну дик в мене ж стаж і досвід... А за розряд я взагалі мовчу, бо виглядатиме нескромно... Так, все що Порошенко міг зробити, виходячи з його моральних, патріотичних і ділових якостей - він зробив. Більшого і по іншому він просто-напросто зробити не міг і вже не зможе - він барига до мозку костей, він мусить на всьому мати власну вигоду. І, по суті, нічого в країні не змінилося - стара система поки що цвіте і пахне. Тре міняти
То вони грають... поганий політік - добрий політік. От люди і тягнуться до доброго. А результат той самий( Я іноді пробую вловити сенс тієї кривої... схожуся на тому, що то просто заставка по феншую))
Одна людина все ж не здатна перевернути суспільство, яке його породило. І ніхто не здатний, якщо тільки він не обранець божий. Звісно, це якось примарно і нереально намальовано, але поки що з п'яти президентів ніхто не спромігся хоч трішки приблизитися до ідеалу, створеного мрією народа. Народ вибирає собі керманича по обіцянках чи на зустрічному ході. Керманич має бути, як кажуть, "від Бога"... і не буде зайвих запитань, бо всі зрозуміють, що то він. Є лікарі, що "від Бога" і як боги працюють, а є пройдисвіти, які лізуть у владу без знання і щоби шкодити, подібно бісам. Треба змінювати саму систему влади, а не керівників її.
Та де ж логика? Це бджоли проти меду. Мафію можна тільки очолити. А щоб змінити систему треба щоб прийшла людина, яка бажає змінити її. І привела таку ж саму команду - як було в Грузії. До нас сам Саакашвілі прийшов і хто його зхарчив?
Анатолій Гриценко близько години тому · Марш єдності в Івано-Франківську (виступ Анатолія Гриценка) View: https://www.facebook.com/A.S.Grytsenko/videos/601158277016920/
Народ, а чого вам не подобається? Чому не кричите, що це неправда? Я, доречі, сам бачив і чув ці слова від хороброго воїна, патріота полковника Гриценка. Коли добровольці йшли на фронт, гинули, ці професійні вуса лапали рибку на Дніпрі - не було потреби захищати Україну.
Анатолій Гриценко · Після оприлюднення інформації про причетність батька та сина Гладковських до корупційної схеми в оборонці, вони мають негайно бути заарештовані. Мародерство в воюючій країні – неприпустиме. Заробляння на крові та завищення вартості того, що постачається в армію у той час, як волонтери досі її підтримують – неприпустиме. Особливо, якщо займається цим найближчий бізнес-партнер президента. Буду вдячний за поширення. View: https://www.facebook.com/A.S.Grytsenko/videos/411866929573172/
Анатолій Гриценко 2 год · Не дебати, але досить незвичний для ток-шоу формат – формат прес-конференції. Сьогодні в ефірі «Права на владу» на 1+1 спілкуватимусь не тільки з ведучими Наталею Мосейчук та Сергієм Івановим, а й відповідатиму на гострі питання 4-х знаних в Україні журналістів: Дмитра Гордона, Сергія Щербини, Олександра Мартиненка та Олександра Дубінського. Знаю: «теплих ванн» не буде. Але я відкритий і готовий дати вичерпні відповіді на будь-які питання. Отже, сьогодні о 22.30 вмикайте телеканал 1+1 або чекайте на трансляцію ефіру на моїй публічній сторінці: https://www.facebook.com/A.S.Grytsenko/. Буду вдячний за поширення
Анатолій Гриценко 40 хв. · Facebook розкрив інформацію про брудну кампанію проти мене, на сотні тисяч доларів. Лише в Facebook і це лише мала частина. Якщо скласти все і всюди - YouTube, Google, Twitter, Viber, центральні й регіональні канали, центральні й регіональні газети, листівки і плакати в метро, рекламу в супермаркетах - це десятки мільйонів. Як же вони мене бояться?!