Самий чесний скористався послугами олігарха в бігах Димінського і виступив на його каналі, на ЗІКу. Напевно, як стане президентом, прийдеться йому віддячити, чи може Толік прямо зараз заплатив зі своїх скудних доходів, як думаєте?
Ну ви й зрівняли!!! "посвятив вербу" і позбавлення МП пастви в Україні. 350 років - Україна не мала своєї православної церкви і посвячена гілка верби... Це канєшно смішно просто. На кого розраховано?
Як то "350 років - Україна не мала своєї православної церкви"? А моя родина весь цей час де молилася?
Звичайно що не брешу. Для чого воно мені? А якщо помилюся /що інколи буває/ , то я признаю свою помилку і вибачаюся Брехня - це саме гірше, що є. А навмисна брехня - взагалі звіздец
Та ясне діло. Бреше - то хтось, а "я помиляюся". Я теж іноді писав, що помилився, але то не спасало. Ви - самолюб і до того вживаєте принизливих слів. Дєтство у вас було не ахті, навіть по аватарці видно. Виховання майже на нулю. Тут ви брешете, бо якби ви не любили брехні, то не поширювали б брехню Юлі? Цікаво, чи вибачитесь? Думаю, не вистарчить духу.
"Не судіть і несудимі будете" (с) Не пхайтеся зі своїми домислами в моє реальне дєтство і я не буду пхатися в ваше реальне сьогодення. Це я говорю цілком серйозно Раз. А чим Юля гірша чи краща від Порошенка? Вони обоє з одного койця Може мені ще за брехню Порошенка вибачитися?
Анатолій Гриценко, лідер «Громадянської позиції», у програмі FACE 2 FACE з Тетяною Даниленко View: https://youtu.be/G2_QmbgVlpo
ПРО "бздливого" ПОЛКОВНИКА Сьогодні, завдяки колезі і приятелю Владу Якушеву, познайомився з двома його бойовими побратимами з 14 бригади "Нічні тіні". Прекрасні люди, бойові офіцери, які пройшли на цій війні все, що тільки можна пройти. Скромні, хороші, без дешевих понтів, самолюбування, з критичною точкю зору на багато усталених подій і речей. На щастя, мої політичні погляди виявились абсолютно однаковими з тими, хто бачив і бачить цю війну з "передка", але одну річ не можу замовчати. Попри своє не дуже позитивне ставлення до полковника Анатолія Гриценка, мене все ж таки час від часу гризли сумніви: А, може, я просто упереджено до цієї людини ставлюсь і чогось не знаю?" І раптом з вуст кадрових військових, які мають поранень і контузій більше як нагород, я почув: "Гриценко?! Ви серйозно?! А Ви бачили його в статусі Міністра оборони України?! МИ - БАЧИЛИ, Нічим не підкріплена амбітність і зверхність, невміння слухати підлеглих і колег, масові звільнення справжніх професіоналів, ліквідація військової техніки і цілих військових зєдань (перестаньте казати, що це робив Кабмін - жоден Кабмін не продасть навіть патрона, якщо це не погоджено з Міністерством оборони!) - все це було саме при Гриценкові!!! Те, що він триндить (пролунало інше слово -М.С.), що в нього вийшов граничний вік і тому, млвляв, він не був на фронті (а він КАДРОВИЙ офіцер, потреба в яких на передовій в 2014-15 була просто величезною!) - це просто відверта БРЕХНЯ! Граничний вік у бздливого полковника вийшов тільки у 2018, а де ж він був впордовж 2014 -18 років?!!! Одним словом - ми обидва дико подивовані, що у думаючому Львові можуть толеруватися ілюзії про ТАКИХ кандидатів! А те, що на його користь знімаюься інші, лише свідчить про рівень мислення і поінформованості цих кандидатів і ні про що більше!" Не вірити тим, хто пройшов найгарячіші точки цієї війни і має власне фронтове поняття, що таке "офіцерська честь" - Я ПРОСТО НЕ МАЮ ПРАВА. Для себе особисто від НИНІ будь - які хитання, щодо фігури полковника Анатолія ГРИЦЕНКА вважаю абсолютно необгрунтованими, а питання по його підтримці закритим...
А вони так надіялися, що він, як останній лох, прийде?? Ну це сміх. Що він забув у тому брехливому лігві БПП, яким пред'явити нічого, але "поганяли по кругу" вони з задоволенням би))) Ще б познімали те, та фотки виклали, та перекрутили. А тепер можна заказуху заліпити - мов, бздливий. Ну хоча б "шерсті клок". Тьху. Щодо Кабміну. Дійсно майнові питання вирішує Кабмін, а з МО погоджує. Ще б не погоджували! Те, що під копією постанови профільний міністр ставить підпис, то цей підпис - як ознайомлення, як процедура. І він за ту Постанову Кабміну не відповідає, то чого він піде на ту слідчу комісію? "Ну тупы-ы-е!"(с)
Володимир Федорин запропонував чотирьом лідерам президентських перегонів – Володимиру Зеленському, Юлії Тимошенко, Петру Порошенку та Анатолію Гриценку – розповісти, як вони скористаються перемогою для запровадження змін в країні. Першим на цю пропозицію відгукнувся лідер правоцентристської опозиції Анатолій Гриценко. View: https://www.facebook.com/krym.tv/videos/349352359011413/