Ціхо-ціхо, во шо каже наука: Краснопірка Наукова назва Scardinius Так шо в нашому селі вогорут по людськи
Анатолій Гриценко 7 год · Найбільш відповідальний ефір, з тих сотень ефірів, що їх мав дотепер. 71% - «за» об’єднання демократичних кандидатів від опозиції. Бути єдиним кандидатом - це величезна довіра і величезна відповідальність. Уточнення і вибачення: в ефірі я сказав, що кандидат може знятися з виборів і після 7 березня. Це невірно: так було раніше, тепер ні. Заяви про зняття з виборів, подані після 7 березня, ЦВК навіть не розглядатиме. View: https://youtu.be/Ph-WVR1YciQ
Гриценко: Нинішня влада краде не лише в українців, а й у американських платників податків View: https://youtu.be/jAvTypvW4vI
О, почалося - брехливі бариги получили твердо в зуби А скавуліли, аж піна йшла з-під хвоста Де ті тутейші балаболи? Там в коментах на ФБ з вас тоже лаха деруть Анатолій Гриценко 46 хв. · Урок брехливим порохоботам. Депутат БПП Бригинець поширив брехливу інформацію про мене (щодо нібито розпродажу озброєнь та військової техніки) - тепер він повинен її публічно спростувати та ще й сплатити на мою користь 1409,60 грн судового збору. На рішення Дніпровського районного суду міста Києва від 28 січня ц.р. Бригинець спробував подати апеляційну скаргу, але не вдалося - скаргу йому повернули без розгляду. Рішення суду набрало законної сили і має бути виконане. Виконавчі листи перед Вами.
Якщо будеш зупинятися біля кожного собаки, що гавкає, щоб кинути в неї камінь, ти ніколи не досягнеш цілі. Толік, подай в суд на тих, хто каже, що ти розпродав військову техніку і не бався в садік на 1409 грн.
От і добре. Є правовий прецедент, тобто рішення суду з конкретної справи. І брехливим порохоботним шавкам надіто намордника)) Зараз прийшли негарні новини самому президенту по розкраданню оборонного бюджету. І, як каже Гриценко, це тема широко обговорюється в ЗМІ і в ЄС, і в США.
Ну нічо. Тепер президент дав указ про створення комісії з залученням міжнародних експертів, які зроблять висновки, не виключено з часів Гриценка.
Бариги бояться Гриценка Пофіг їм Бойко, Вілкул, Юля і Кошулинський - то всі свої. А от Гриценка бояться.
Анатолій Гриценко · На «Свободі слова» згадали мій виступ 5 вересня 2011 року. Доказ того, що загрозу з боку Росії я усвідомлював ще тоді. Все, що казав – справдилося з вражаючою точністю. Зараз мій досвід, знання і логіка підказують: у повномасштабний наступ Путін вже не піде. Втратив цей шанс. Тому розмови про «велику війну» - це лиш спосіб маніпулювання і залякування людей владою. Разом з тим не можна розраховувати на виключно дипломатичне розв'язання конфлікту. У непублічному плані, розробленому мною з фахівцями з Європи, США, України та з залученням адекватних росіян, воєнні засоби передбачені. Розформування двох армійських корпусів та силових структур в ОРДЛО, подальше забезпечення правопорядку, залучення міжнародних миротворців – передбачають наявність зброї у тих, хто все це робитиме. І готовність за крайньої потреби її застосувати. Плюс, воєнний компонент стане фактором стримування. Бо Росія – ворог. Була ним, є і буде. Маємо враховувати цей факт. Буду вдячний за поширення. View: https://www.facebook.com/A.S.Grytsenko/videos/348066089383774/
Особєнно його боїться Путін. Бува, Толік, як поїде з пістолетом в АТО.... Або бува як поучаствує у виборах з своїми 2,1% Народ просто мліє.
Гриценко - класичний сцикун. В АТО не їздив. Все своє майно переписав на бабу... Хлоп без яєць. І що цікаво, Садік таке ж сцикло без яєць. Теж, як і Толік переписав майно на бабу. Бідна баба - 5 дітей, 5 фірм.... Тепер ті двоє безяєчних обєдналися. Хочуть виграти вибори. З Садіка взагалі смішно. Запропонували йому стати премєром. Засцав. За словами його ж жінки, згідно видіння Ісус йому сказав: йди і перемагай!!! Засцав. Віддався палковніку, який таке саме.
Які ви смішні, порохоботи. У Порошенка антирейтинг величезний, з таким не перемагають. Він вже пішов в неадекват: то за ніс хапнув мужика, то з дівчини шапку здер нащось. Як це поясните, Мих?
А людина питає про реформи - він каже "йдіть до церкви, вам попустить" Людина питає про зарплати - він каже "йдіть в АТО" То вже клініка, тут треба розбиратися вузьким впеціалістам. І це біда для сім"ї.