Ваша відповідь говорить про те, що вам нема що сказати на мої слова. Бо Можна втиснути після кожного вашого допису, навіть не читаючи. Я все розклав по поличках що до Толіка. Можу ще додати чисто від себе: як економіст, він є нульовий, як переговорщик він є нульовий, як міжнародний дипломат, він є нульовий. І як розповідають мої знайомі, які його знають особисто, величезний самолюб.
Цього всього можна було уникнути, просто віддатися Ху.лу. Але Україна є незалежною. Україну підтримує світ. Це є найголовніше. Бо якби не було незалежності, то все інше - до одного місця. Що до Порошенка, до війни ми теж були на рівні плінтуса. Що до самого президента, то він робить значно більше, ніж основна сіра маса в Україні.
Та я так і кажу, що ці перші місця по основним показникам - то його робота А основна сіра маса в Україні, незважаючи і всупереч тотій роботі президента, ще якось живе і утримує цих БПП
Так і я про інфу, що вона непереконлива. А щодо Гриценка - я про нього невисокої думки, як про міністра, як про політика і як кандидата в президенти - також.
А вам не здається, що останнім часом багато розвелося експертів по оцінці роботи президента? Будь-який зашмарканий вуйко розкаже як має бути і що має робити президент, левова частка яких в житті палець об палець не вдарила? От взяти вашого улюблене джерело правди з блокади - Семенченко. Нічого в житті корисного не зробив, навіть псєчої будки, але вчить Порошенка що він має робити. Для того, щоб мати вагу у суспільстві, нема змісту покритикувати самого себе, чи якого клєрка, кращого способу, ніж вилити лайно на першу особу через телевізор, привселюдно - це так круто. Так само і ви. Ви поняття немаєте у державотворчих процесах, в економіці, тому повторюєте те, що пхають вам у вуха ватні джерела. Що конкретно ви зробили, щоб Україна була кращою? Чекали 3 роки що зробить Порошенко? А ви можете дати відповідь, як би було в Україні, якби президентом був хтось інший?
А чо би і ні? Я його вибирав, я йому повірив - і тепер вимагаю виконання обіцянок А нашо мені мати поняття у державотворчих процесах? Я вибираю тих, хто, за їхніми словами, має в тому поняття і хто зробить мою країну і моє життя кращим. Щоб Україна була кращою конкретно я проголосував за того, хто більше за інших бився копитом в груди і обіцяв достойне життя. Ще я не порушую законів України, вчасно і сповна сплачую податки і обов"язкові платежі, не забруднюю навколишнього середовища і приймаю участь в громадському житті. Ще я по можливості стараюся завжди положити копійку чи кусок хліба в простягнуту руку. Я перестав чекати чогось хорошого від Порошенка після першого року його гетьманства І більше за нього не проголосую Я не гадалка, щоб знати всі "якби" Але знаю точно, що БПП би не було, а бариги крутили би хвостами перед тим іншим президентом. І найбільше би крутив Порошенко
Думав, нема нічого свіжого. А таки вилізло: Експерт новини України поширює посилання. 1 год. · Захмарні мільйони у Гриценка! Вся правда про політика-антикорупціонера! Декларація, яка обурила всю країну! GORUZONT.BLOGSPOT.COM Поклав у банк 3,5 млн. і без виробництва цукерок і бізнесу нема і пенсіонер. Зара почнесі: позичив, жінка дала, теща позичила, то не моє і т.д. Але як би там не було, треба бути наївним, щоб повірити в те, що людина створила свою партію, не будучи мультимільйонером. Ітак, Толя задекларував 1/6 від того, що просто положив у банк. Цікаво, а скільки у пенсіонера є поза тим?
От-от. Є багато тих, хто вибрав і чекає на покращення. Чекайте далі. Думаєте, виберете того, хто виконає всі передвиборні обіціянки? Недочекаєтеся, бо у всьому світі нема такого президента, який би все виконав, що обіцяв, включаючи навіть вже тримісчяного Трампа. А ви чекайте далі і головне - будьте все незадоволені кимось.
Ну, за класикою жанру тепер повинно прозвучати моє питання: @Мих, а Що конкретно ви зробили, щоб Україна була кращою?
Давайте, не перепитуйте, розкажіть - Що конкретно ви зробили, щоб Україна була кращою? І вже заодно розкажіть - чи маєте ви поняття у державотворчих процесах, в економіці, і чи не повторюєте те, що пхають вам у вуха БПП джерела? /тільки не викручуйтеся, відповідайте по суті, так як відповідав я /
Підтримка української влади під час війни - це вже немало. Фінансова підтримка Майдану, ВСУ, добровольців, чесна сплата податків.
Ну і шо, нічого надзвичайного - так само робили і роблять дуже багато українців /я тоже/ Ше скажіть, чи маєте ви поняття у державотворчих процесах, в економіці, і чи не повторюєте те, що пхають вам у вуха БПП джерела?