То є офіційний лист, чи дитяче скиглення? Буду/не буду - як дєвочка. Кого це цікавить? Напиши одним речення що хочеш.
Ну а ви чули, щоб Юлька хоть щось бовкнула проти Гриценка? Я - не чув. І не чув, щоб Толік щось там виступав особливо.
Я мав десь,що ви там креслите,тут один ходить і теж викреслює, ви є його клон, і бачу що час вас не вчить , так що гуляйте по граблям далі
Я постила, коли він казав про два штаби, які проти нього потужно працюють. А щоб проти Бойка-Рабіновича- Вілкула- Мураєва від штабу Порошенка щось було, то зась. Тиша та спокій. "То наші хлопці". Та це так наявно, що аж смішно. А яка реклама у Бойка вбивча! От де дива.
Він спочатку армію розікрав а тепер ще й не ставши ніким вже починає антидержавну пропаганду INFORMATOR.news Призывы Гриценко отказаться от срочной службы являются очень опасными для Украины,- волонтер Бывший министр обороны Анатолий Гриценко выдвигает опасные для обороноспособности Украины предложения. Не будемо читати того всього, що там написано, але що це Гриценко видав? Звільнити всіх від обовязку служити в армії. Оце так... Війна на сході, а він збирається відмінити призив!!!! Це ж дурка. А якщо повномасштабний напад і хто візьме зброю в руки? А я вам скажу чому він таке видав. Заради кількості електорату. Він розраховує на тих, хто хоче закосити від армії. Ну а оборонна здатність країни - то почекає.
Анатолій Гриценко: Безпека і Справедливість Ролик - антифейк! Вони оббріхують опонентів, бо дехто боїться отримати перший строк замість другого. Подивіться відео до кінця, це важливо! View: https://www.facebook.com/watch/?v=826477994356597
Боже, Боже... Ромцю, аби ви тільки знали, що роблять срочніки отой рік... А якби ви знали, кого беруть на срочьку... Ви дослужили до сержанта і знаєте як зарядити автомати шилки, приціли тиск і вистрілити. А тут...
Анатолій Гриценко · Петро Олексійович Порошенко, ви сядете - за те, що вийшли за межу закону, за мародерство! Мародерство треба знищити. Всі, хто цим займався - мають сидіти довічно без права на амністію. А все їхнє майно мусить бути конфісковане. Щоб іншим не кортіло заробляти на крові. Буду вдячний за поширення View: https://www.facebook.com/A.S.Grytsenko/videos/369906436934245/
Мене інше цікавить, чи не зменшилися рейтинги Гриценка після обєднання з Садовим? Народ там трохи різний.