Так. То як у всіх нормальних супер чиновників. Звідки мільйон баксів? Жінка дала. Або як у Садового. Сам мер, живе на мерські гроші, ну а жінка штири фірми, штири телеканали і штири дітисок.
@Мих, шось ви знову забрехалися 1. жінку Захарченка звати Людмила 2. співласниця 112 каналу Ольга Зубрицька приходиться дружиною Віктору Зубрицькому, і вона ніколи жінкою Захарченка не була.
Як ви думаєте., чи буде 112 канал хвалити Пороха? Як ви думаєте, яку політику каналу може творити довірена особа Захарченка?
А нашо мені якийсь Зубрицький? Мене цікавить жінка Захарченко, яка є РИГ і яка є співвласником 112 каналу /це ви так казали/ @Мих, а чо ви весь час брешете? Це така звичка, чи може якась хвороба?
Розумієте, вам здається що всі брешуть, бо ви самі, видно, цим часто займаєтесь. Я вам тільки що показав, що 112 канал, який ви любите тут транслювати і довіряєте йому, є РИГівський. І це було основним питанням, а не жінка Захарченка. Захарченко - тато тітушок через підставну довірену особу вішає лапшу хохлам. Ви це поширюєте. І це є більша правда, ніж неправда про жінку Захарченка. Так, я помилився що до жінки, але не помилився, що фактично то є канал рига Захарченка.
Ви дальше брешете. Бо за жінку Захарченка ви самі сказали. Ну і шо, що канал рига Захарченка /це ви так кажете/. Він же в Україні не заборонений І там давав інтервю кандидат в Президенти України. Де тут порушення?