Єжель - бувший МО продавав зброю. Проти нього відкрили кримінальну справу. А Гриценко свистить, що міністр оборони тут ні дочого, бо міністр оборони такими ділами не займається. Еге ж? Ну як? Дійшло?
Ще раз, спеціально для дебілів Яке відношення до діяльності Гриценка має діяльність Єжеля? Проти Гриценка ж не відкрили кримінальну справу.
Бачу, не дійшло. Ну ще раз, для дебілів: Гриценко свистить, що міністр оборони тут ні дочого, бо міністр оборони такими ділами не займається. Виходить, Толя збрехав. Бо кримінальну справу проти МО Єжеля відкрили саме за це. А знаєте де те місце, де Вас Толік поводив за ніс? Толік не сказав, що для того, щоб продати літак, чи танк, потрібно, щоб МО його відчужило. Ну а цим відчуженням займався саме Толік. Доречі, я не виключаю, що Толік входив у РНБОУ і я не бачив його боротьби за непродажу зброї.
Анатолій Гриценко 1 год. · На вечір запросили у два прямих ефіри: 20:00-20:30 канал ZIK, програма VOX POPULI (дякую, адже насправді це Ви запросили своїм голосуванням, відповідатиму на Ваші питання), онлайн - Телеканал ZIK онлайн. Програма передач телеканалу ЗІК на тиждень 21:00-22:00 канал NewsOne, програма НАСЛІДКИ з Василем Головановим, онлайн - Трансляція прямого ефіру NewsOne | NewsONE
Анатолій Гриценко в програмі "Наслідки" на телеканалі "NewsOne" (04.09.2017) Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко про пріоритети Верховної Ради, медичну, освітню, енергетичну реформи, про знищення графіті на вул. Грушевського, про повернення Михайла Саакашвілі в Україну 10 вересня, про розслідування вбивства екс-депутата Держдуми РФ Вороненкова, погіршення криміногенної ситуації в країні тощо. View: https://youtu.be/OwGjk6oZuqM
Анатолій Гриценко 1 хв. · Завтра працюю у Івано-Франківську і Калуші. Мобілізація партійців Громадянська позиція, прес-конференція для журналістів і кілька ефірів на місцевих каналах. Про час виходу ефірів зможете дізнатися на моєму сайті.
Ви хоча б читаєте документи, які виставляєте як ніби то компромат на Гриценка? В другому абзаці чорним по білому написано, що Міністерство оборони України достроково отримало житло для військовослужбовців. Сам Гриценко неодноразово розповідав про таку практику. Люди роками стояли в черзі і нарешті отримали свій куток. То що в цьому поганого? Де тут корупція? Ви, Миху, дивитеся в книгу і бачите фігу
То є звичайне пограбування Міністерства Оборони. Розбазарювання державного військового майна у приватне. Ось що це є. Земельна ділянка повинна була виставитися на аукціон і саме там продатися по найвищій ціні, а потім за виручені гроші купляється все, що потрібно. А оце є окозамилювання.
В 1992 році парламент ратифікував Договір про звичайні збройні сили в Європі. Він встановлював для України гранично допустиму межу чисельності ЗСУ і відразу передбачав виведення з бойового складу як мінімум 5300 танків, 2400 ББМ і 477 літаків. З тієї пори і аж до початку бойових дій в Україні навесні 2014 року новітні й сучасні ЗСУ йшли по шляху скорочення в умовах абсолютно недостатнього фінансування, яке не покривало навіть мінімальні потреби. Тому і закривалися військові містечка. МО не в стані їх було утримувати через відсутність державного фінансування. Гриценко вже давно б сидів у в'язниці або сидів тихо як миша, коли б мав за собою якісь гріхи. Тому фактів у Порошенка жодних немає і ніколи не буде. Залишається постити парканчики, пожовклі цидулки і писати брудні пасквілі на форумах. Але це не допоможе баригам, їх часи закінчуються. Амінь.
Та хто ж проти? Але то тре робити процедурно, а не махньом, нє глядя. Майно ж таки державне. Що це таке , будинок поміняв на 146 гектарів? Що за норми? Та я вас прошу... чи багато крадунів у нас сидить... Он Юлька накрала і що?
Так можна і про Вас сказати. А чому ні? Чим можете заперечити? Ви ж теж на волі. Дайте мені пожовклий папірець з вироком суду по Гриценку і я в цій темі більше писати не буду.
Міняю на жовтий папірець з вироком суду по Януковичу. Нема? Ну то він чесний. Ми тут говоримо про політику, а не про судимості. Знаєте яка у більшості українців ментальність? Розкажу на одному простому прикладі. Оніщенко. Притягнула влада Оніщенко до відповідальності за корупцію. Оніщенко втікає і із-за бугра починає розповідати про плівки, де записано Порошенко. Наступна серія: всі терміново забувають що зробив поганого Оніщенко і дружньо обговорюють плівки з Порошенком і про те, що Порошенко є корупціонер. І всі вірять Онищенку більше, ніж тОму, що генпрокуратура накрутила Оніщенку. Про Оніщенка взагалі всі забувають. От я собі думаю, хочуть українці побудувати країну без корупції? А захоче влада на чолі з президентом розкривати натупних олігархів? От подумайте логічно. Беремо гіпотетичну людину, яка буде боротися з корупцією і він викриває корупціонера, а той в свою чергу відкриває, що той, хто хоче його посадити, десь там в дитинстві колупався в носі, або придумає якусь фігню, типу плівок. Бо самі розумієте, які плівки у 2017 році? Де їх взяти і для чого юзати техніку, в якій стоїть двигун і багато не запишеш? Ну але Оніщенко відстав і говорить, як з бодуна, але всі слухають і підтакують ярому корупціонеру. Розкриють ще одного корупціонера, той зразу накинеться на владу і на президента,що не дивно, народ підтакне, як завжди і історія повториться. Який би суперовий президент не був, якщо нема підтримки народу, у нього нічого не вийде. Якби за осудом генпрокуратури, суспільство підтрмувало владу, олігархи б за півроку накивали пятами, але натомість їх роблять мучениками, або просто розвісять вуха і слухають всякі бздури про владу. Ось така у нас ситуація.