Цього літа перед мною,як і перед кожним з Вас напевно, повстало питання про відпочинок....Не могла визначитися чи хочеться мені всю відпустку просто полежати під сонечком біля моря чи всетаки екскурсійний тур по кількох країнах....Зупинилася на другому варіанті...а Ви?
ненавиджу море і взагалі бабратися в воді. але малим треба на море. так що починаю збирати грошенята і контакти. а їхати по різних країнах вже надоїло. Хочу в гори!!!! якраз на наступний тиждень ломануся, дай Боже, на Лопату і по хребту, допоки день буде
вигрітися на сонці треба - корисно для здоровя і менше потім взимку хворієш, але від туру по різних країнах важко відмовитися)))
Я якби могла то жила б на пляжi пiд пальмою бiля океану. Менi бiльше нiчого у вiдпочинковi не потрiбно. Хiба що деколи перекусити.
а чому немає у варіантах відповідей "ГОРИ"? я би проголосувала за них. гори і ще раз гори. побільше руху лежати аморфно біля моря на сонці - не для мене. хіба що при цьому якимось віндсерфінгом зайнятись чи ще що подібне.
Якось вибрались в Крим великою кумпанією, 15 днів не виділи моря, зато облазили кримські гори, а саме плато Четир-Даг, кримські пещери та інші цікаві місця, і аж по тому взяли курс на південний берег Криму, Ялта, Гурзуф...мандрівка запам’яталась надовго
Тікльки в гори, жалко що бував тільки в наших Карпатах, але вони такі файні, що про інші й думати не хочеться))) а на морі нудно, ніц крім великої калабані А у Львові файно можна провести час на Високому замку, Лисій горі, в Шевченківському гаї
Море, пляж і більше нічого - це на днів 10-12 добре, потім нудно стає. Екскурсія - це гуд, гуд, гуд. Круїз - так само незле. Одним словом - і тогого і другого по целой тарєлкє. :girl_blum:
я тільки за рух....не люблю як сільодка перевертатись на сонці.... має бути маса вражень, фоток, сміху, люблю подорожі. В морських круїзах була і загар і мори і океани і країни.... все привезла додому, облазила гори, замки, поля, ліси. І шось мені ше мало ))
Для мене також відпочинок то тільки море. У крайньому випадку річка. Обожнюю плавати, жити без води неможу. Гори то теж добре, а от єкскурсійні туру того я не розумію. Трястися у автобусі 2/3 відпочинкового часу і по півгодини на кожну "достопремеечательность". Якщо вже їхати у якусь країну то не з єкскурсією а самому і щоб пару днів походити і не тільки по туристичних місяцях. Щоб атмосферою країни подихати. А круїзі ніколи не була, тому ніц не скажу.
Ну приїдеш в "якусь країну" візьмемо Францію......висадишся...ну допустимо сказавши назву таксістові до готелю доїхати можна... а далі? Як знати куди піти? Куди поїхати? Що подивитися? ну добре, путівник...і шо з ним ходити все читати? Ні тобі слова до когось сказати,ні щось запитатися... прийшов до того музею...добре якшо там є ті навушники де вибираєш мову і вони тобі все росказують а як шо нема? То шо був шо просто проїхався по тій Франції...бо часом і не всюди можна сфоткатись, не в кожен храм можна зайти.... а є ікони як от наприклад Чорна Мадонна в Барселоні вона відкрита для доступу лише пару годин на день... все таки з гідом їхати в сам раз... тим більше якшо країна зовсім чужа. І маленька порада...ніколи не міняти гроші в аєропортах,вокзалах і в зонах найбільшого скупчення туристів...там най не вигідніші курси.І міцно тримати паспорт і сумку...бо без них то біда.До речі і валюту без документів не поміняєте.
А я надiюсь побувати у Францii,у Парижiподивитись на Ельфелеву вежу,скоштувати iхню кухню i посмакувати iх вино,та хоч би побачити справжнiх парижанА нархунок визначних мicць,то мабуть спершу в iнтернетик загляну
Я теж думаю, що якщо за кордрн то тіки у Францію, але хотів б поїздити по провінціях... найбільше напевно в Гасконь, Орлеан, Блуа (там замок файний є, туда напевно найбільше хочу, там стільки людей цікавих побувало), а ще в Анжу теж цікаве містечко, там ще й справжнім анжуйським вином можна посмакувати
В мене сестра дуже захоплюється Великобританією, я й сам не проти б туди попасти, але чось в Шотландію. А в Лондоні хотілось б побувати на Бейкер-стріт...