AIRBITES iнтернет- провайдер

Discussion in 'www' started by Forpost, Nov 29, 2006.

1. exBit

exBit Member

Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління

якщо ви стосовно того що я говорив.
    то так і було, трафік йшов через фарлеповскі лінії, і ніхто не казав що це у всіх так. трейси не обманюють.
    пізніше дійсно весь трафік став йти через "рідні" канали ... і це мені більше довподоби :)

на момент коли відлагоджували всю інфра структуру все могло бути.

Додано через 16 хвилин
    доречі.
    буквально 10 хвилин назад. знайомий який качав фільми з film.airbit.net сказав що тепер доступа не має :)

2. sslonn

sslonn Well-Known Member

та неображайтесь... я взагалі в цій справі ламер:agree:
    а нарахунок філімів... угу... я зараз теж не можу зайти навіть на сайт...
    але я вже звик до негараздів в ЕйБІ;)
    впринципі якість відповідаж ціні і нема на то ради:sad:

3. Forpost

Forpost Стоїк

В ПП

• Подобається Подобається x 1
  4. sslonn

sslonn Well-Known Member

кажуть знаючі люди:

5. dinamik

dinamik New Member

Я хотів би поділитися своїми враженнями про "провайдера нового покоління" з того що почув від знайомих прочитав тут на форумі і побачив в їхній роботі. НАДІЮСЬ ЦЬОГО ПОСТУ НЕ СТРУТЬ.
    1. Коли я вперше побачив їхній сайт (www.airbites.lviv.ua) мене просто вбило його оформлення, руско-українська мова, малопроінформованість, і частота оновлення. Він виглядав так якби хтось вечерком від того що нема що робити, взяв саму простішу смs-систему накидав паро флешок і декілька строчок тексту ОТ І МАЄШ САЙТ. Як на мене компанія яка серйозно займається продажою інтернету могла би над цим попрацювати. ОК. Заходжу сьогодні на їхній сайт, а він повністю змінився, і оформлення вже стало покраще, і інформативність більш-менше. АЛЕ мене просто вбило інше, він повністю на РОСІЙСЬКІЙ мові і це в місті де 90% ромовляють на українській!!!!????

2. Бісить мене те що іноземці пхаються в ті галузі де і ми самі можемо дати раду. Я більш ніж впевнений що за рік-два цілий Львів був би накритий локальними мережами, були би мережі собі по 100-300 чол. адмін на місці нормально би з ними справлявся і мав собі з того на прожиття, і всім було би добре. А так яка ситуація виходить що аірбіт викупляє або зїдає всі маленькі мережі, а продають більшість бо розуміють що не зможуть з ними конкурувати. А до чого це веде - до монополії, а думаю всі знають що монополія це погано, що ціни можуть завмерти на тій планці. Бо якщо хтось думає що 139 грн. за 1 мбіт це дуже дешево, то його обрадую, що це не так в тому-самому Києві 1 мбіт -50-80 грн.

3. Наскільки я зрозумів інет на безлімітках вечорами стає дуже фіговий. А я поясню чому. Річ в тому що наприклад на канал в 2 мб. садять не 4* 512 кб. так якби воно здавалося має бути а наприклад 6-8, і це правильно бо розраховано на те що всі одночасно не качають на повну, але коли наприклад в тих же 2 мб. садять 12-16 * 512 порахуйте що получається вечером коли наприклад всі(12-16) приходять з роботи сідають за інтернет получається що кожен отримує не 512 а 64, от і маєте звідки отримали такі низькі ціни. НЕ ВСЕ ТАК ПРОСТО В НАШОМУ ДОМІ.

А чому я про це все написав. Рі в тім що я сам є адміністратором маленької мережі, і все в мене йде кращим чином і інтернет стабільно працює і фтп постійно працює. Але в мої райони помало лізе аірбіт, і я прекрасно розумію що не зможу з ними конкурувати, в них реклама красива, в них офіси є, ціни привабливі - те що потрібно потенційному клієнтів. Звичайно я міг би зробити ціни такі як і в аірбітів за принципом пункту 3), але мені совість не позволяє замість 512 давати 64. В "ПРОВАЙДЕРА НОВОГО ПОКОЛІННЯ" ТАКОГО ПОНЯТТЯ НАПЕВНО що не має.

Хоча пожевем побачимо як це буде

• Подобається Подобається x 2
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Красива реклама, офіси з красивими дівками і привабливі ціни ще ні про що не говорять. Особисто я вибрала трішки дорожчий, але стабільний нет, в якому швидкість 256 означає 256 постійно, не залежно чи то вечір чи вихідні. І з підтримкою, яку не доводиться годинами видзвонювати.

"Краще синиця в руках, ніж журавель в небі"

7. sslonn

sslonn Well-Known Member

Абсолютно згідний, але я, наприклад, "синиці" на Вол.Великого не знайшов, доводиться мучитись з "журавлем":8:

Додано через 45 хвилин
    А хтось бачив це голосування:
    http://airbites.lviv.ua/index.php?option=com_poll&task=results&id=14
    це ж на їхньому сайті:))))))))))))

Додано через 47 хвилин
    пардон:
    http://airbites.lviv.ua/index.php?option=com_poll&task=results&id=14

8. Foxy10

Foxy10 Member

9. Desperado

Desperado Well-Known Member

шось у мене від вчорашнього дня нет на Науковій не працює, відгукніться сихівчани, чи у вас так само

10. Forpost

Forpost Стоїк

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

і Нетворк є десь там біля вул. Симоненка.. Кажуть, непоганий нет.

12. Forpost

Forpost Стоїк

Якщо я буду переносити Ваші дописи або знищувати .Ви скажете ... перестаньте будь ласка

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Прошу вибачення! Я забула, що тут можна тільки про Аірбіт писати...

П.С. Не знищуйте мої дописи, будь ласочка, це жорстоко :sad:

14. deafunknown

deafunknown Member

Нью Шрек! що скажеш про "нового покоління"?

15. Forpost

Forpost Стоїк

Ось в цьому річ

16. Maxxxx

Maxxxx Active Member

Тобто нету там не видно ?

17. sslonn

sslonn Well-Known Member

Тоді, коли я підписував угоду, жодна з вищеперелічених компаній зі мною справи не хтіла мати, тільки ЕйБі і зголосилась:crazy:

Зараз в будинку 2 користувачі (5 поверхівка):8:

18. dinamik

dinamik New Member

В ейрбайтс прикольна ліцензія:
    Товариство з обмеженою відповідальністю "ЕЙБІ УКРАЇНА", м. Львів
    Надання послуг фіксованого місцевого телефонного зв'язку з правом технічного обслуговування та експлуатації телекомунікаційних мереж і
    надання в користування каналів електрозв'язку з ємністю
    мережі до 1000 номерів.
    АВ № 303538 21.03.2007 21.03.2012 Львівська область, ліценхія - діюча

19. U49

U49 New Member

Як відомо прямий доступ до інтернету в Україні мають два провайдери Укртелеком і Фарлеп . Інші провайдери купляють в них доступ до глобальної мережі і перепродають користувачам . Оскільки Airbites є міжнародною компанією логічно думати що вона має свій прямий доступ до всесвітньої мережі інтернет. Хто знає підтвердіть або спростуйте це припущення.

20. Maxxxx

Maxxxx Active Member

О здається навели порядок, рахунки не присилають.

а де твій аватар? :)