Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління цикаво НюШрек не чесний модератор!!!!! шо Ник дейфанкновн писав: Факт! НюШрек досить захистив АірБайтс, я вважаю НОВОГО ПОКОЛІННЯ - СМЕРТЬ або MustDie!!! модератор удаляв "СМЕРТЬ або MustDie" вот ось так точний Артбитес скоро банкрут!!!!!!!!!!!!!!!!!! ми радий шо згоден Банкрут!!!!! и ми будемо проповидую Артбитес НЕ РЕКОМЕНДУЮ !!!!!!!!!!!!!
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління :D :D :D :D :D Незнаю що New Shrek буде робити...:shutup:
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління невже важко здогадатися? як тільки ви порушите правила форуму - ви тут же опинитеся в бані. Не тому, що Шрек злий - а хоча б тому, що ви сюди прийшли не для діалогу, а "стьоб заради стьобу"
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Давай Робимо голосування про Артбитес! Як тоби Артбитес? 1 - Хорошо 2 - Сметрь 3 - Байдужче :cowboy: :feminist:
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ще не порушив - але з такими темпами - не довго тобі залишилося
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління двоє дописувачів попросило бан - я вірно вас зрозумів?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Якщо справді ти банив дві дописувачі, то ти програв.... :cowboy: :cool: :p
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери Хочу зуважити відносно Укртелеком. 1. Десь три тижні необхідно чекати доки їхні так звані специ з Вами зв'яжуться 2. Потім після того як Ви підписали угоду місяць у них немає вільних портів Так що на мою думку слід вказувати не лише вартість, а й якість послуг того чи іншого провайдера
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери Заповнив форму замовлення на сайті в неділю. В понеділок зателефонували для підтвердження замовлення. У середу прийшов майстер для провірки обладння. На четвер домовилися на підписання угоди, щоб в пятницю уже підключили. Тут і зупинилися. Нет тре було підключити на юр. особу. Необхідна доку ментація в буха в сейфі. Бух у відпустці.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Цікава ситуація - вчора було 32 сторінки, а сьогодні лише 30. Цензура, чи що?????:shutup: :shutup:
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Особисто мої дописи перенесені в іншу тему (http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=117216#post117216). Але чому перенесені мої пости про Аірбіт - не знаю.. Мабуть тому це зроблено, щоб люди, які цікавляться цією мережею, не бачили негативних постів, які висвітлюють реальну ситуацію.. Видно тут на форумі теж свого роду корупція... :n:
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління аналогічно було перенесено і моє повідомлення. Отже я був не один