так і молодець навпаки в Британії правохоронна система сама прогресивна боббі по Лондону всі ходять без зброї, зате скрізь 100500 відеокамер на квадратний метр, і всіх кого треба ніби сажають але таке тільки в Британії в Скандинавії, Франції, Німеччині і поліція зі зброєю, і користі ніякої ---------- Додано в 15:43 ---------- Попередній допис був написаний в 15:43 ---------- вихід вигнати геть всіх мусульман?
Все гут, тут не гут. Поліція в Німеччині попри моє авто 4 рази проїхала за годину... Спробував би я десь просто посидіти - перевірка документів не забариться. П.С. В Німеччині на поліцію один на один не виходять. Таке як буває то тіко за умови масовості... Чого зразу всіх? Тіко тих, хто порушив закон...
После отсидки - депортировать. Рассказывали, в Австрии вход в метро свободный, но все обязательно платят за проезд. Если поймают без билета, своего так штрафанут, что мало не покажется, а иностранца вышлют без права когда-либо еще въехать в страну.
Чому? дати вибір... відсидка довічно або відсидка десь в ефіопії 5 років і на волю. Все чесно... ---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ---------- Мій варіант таки кращий
Що за регіон? В Баварії мені свого часу попадались значно більш ліниві представники поліції. А в якійсь крайїні по іншому?
Ну в Мюніху вам не дадуть переночувати на вулиці По моєму в К'ольні документи таки перевірять... На півночі якось простіше... А в нас міліція стороною колись обходила темні вулички... (поки не продалася вдупель)
Значит надо соблюдать Кашрут и не пускать свинью! ---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ---------- Нет нет... - пока сама не возглавила, все темные места!
Бо північ менше потерпає від імігрантів і всього, що ті приносять. У нас теж щоб одному нариватися на міліцію треба бути або досить впливою людиною або бовдуром.
У нас теперь вообще крутизна. Подходит полицейский к поддатому гражданину: "Уважаемый господин, почему Вы в таком виде? Я провожу Вас в пикет!" Ну, Нургалиев! Ну су..., ой, Пушкина читали, наверно, когда-то...
і шо саме цікаве вчорашні мігранти а сьогоднішні представники мультикультурного суспільства мене мінусують а фрази типу "мусульмани бандити їх депортувати" плюсують отака вона глобалізація
тобто вирішення проблеми це адекватна реакція на правопорушення, а не наявність/ненаявність не корінних громадян?