Мій досвід носіння лінз 8 років, в перші місяці носіння теж розпливалось зоображення перед очима все припинилося після того як я поміняла лікаря і...
так назвалось подумки при погляді на фото чи Вам не подобається те, що я написала лелеки, а не журавлі :)
у мене теж друге фото назвалось "лелеки" а 1 "осінь у вікні" як на мене дуже вдало
Відповідь: Як вберегти себе (і сусідів) від сектанта після того як стала сидіти з дитиною вдома почала рахувати - кілька разів на МІСЯЦЬ!!!!...
Відповідь: Жінка за кермом. мій чоловік недавно поступився... тепер ремонтує заднє крило і бампер і дзеркальце Це вже другий підряд раз, коли...
Відповідь: Зроби місто Лева кращим! А я хочу додати до питання маршруток, це дійсно жахливо ЯК вони здійснюютьть висадку і посадку пасажирів, але...
Відповідь: Альтерфото Згідна з dimalozz, але повіяло весною, аж настрій піднявся:radist:
Відповідь: "тяжкий" характер - це який? Згідна з Льолік Мені не говорили, що у мене важкий характер, але на безкомпромісність, категоричність...