- Активність:
- 1 бер 2019
- Реєстрація:
- 1 бер 2019
- Дописів:
- 0
- Бали:
- 0
- Отримані позитивні оцінки:
- Отримані нейтральні оцінки:
- Negative ratings received:
Оцінки дописів
Отримані: | Видані: | |
---|---|---|
0 | 0 | |
0 | 0 | |
0 | 0 | |
0 | 0 | |
0 | 0 | |
0 | 0 | |
0 | 0 | |
0 | 0 | |
0 | 0 | |
0 | 0 | |
0 | 0 | |
0 | 0 | |
0 | 0 | |
0 | 0 |
Заходили в профіль Recent
No one has visited mojolutsk's profile yet!
- Стать:
- Чоловіча
- День народження:
- 18 тра 1992 (Вік: 31)
- Місто:
- Луцьк
- Рід занять:
- Доставка суші у Луцьку
- Завантаження...
- Завантаження...
-
Про себе
- Стать:
- Чоловіча
- День народження:
- 18 тра 1992 (Вік: 31)
- Місто:
- Луцьк
- Рід занять:
- Доставка суші у Луцьку
- Сімейний стан:
- Заміжня
- Діти:
-
- нема дітей
- Авто:
- нема
Замовляючи чи купуючи суші, хочеться, щоб вони були не тільки смачні, але й виготовлені з найсвіжіших інгредієнтів. Тому хочемо розповісти, які бувають суші, історію їх створення, з чого складаються і чому такі популярні. Також розповімо про переваги замовлення суші в MOJO Family в Луцьку.
Всі ми полюбляємо цю страву, але не кожен знайомий з історією її виникнення та створення соєвого соусу, без якого страва не подається. Разом ми розберемось у видах та правилах подачі. Також ми допоможемо замовити роли онлайн у Луцьку з безкоштовною доставкою суші у новому закладі MOJO Family.
Історія виникнення суші
Мало хто знає, що суші з’явились близько 1300 років тому і, якщо переводити з японської, назва страви правильно вимовляється «сусі». Вираз не має чіткого пояснення, але іноді його трактують як «маринована риба» або «побажання щастя».
Цікаво, що спочатку суші були придумані не як повноцінна страва, а для того, щоб зберігати свіжими рибні продукти. Спочатку люди зберігали рибу разом з рисом для того, щоб вона довший час не псувалась і зберігала свіжість. Потім рис просто викидали. Через деякий час люди зрозуміли, що процес виходить надто затратним, і почали споживати все разом.
Трішки пізніше, а саме в 17 сторіччі, з рису почали виготовляти кислуватий соус, який добавляли до першочергового продукту. Суші, до яких ми звикли тепер і пропонуємо в MOJO, з’явились лише в 19 сторіччі в місті Едо, Токіо. Творцем вважається кухар на ім’я Джохей, який зліпив невеликі рисові кульки, додав трішки васабі і накрив це шматком риби. Назвав він своє творіння «нігірі-суші». До теперішнього часу цей вид їдять руками. Хоча частіше готують нігірі-суші в Японії, лише деякі заклади в Україні можуть запропонувати страву в традиційному вигляді.
До речі, кожен поціновувач суші знає, що в кожну пору року потрібно замовляти особливий різновид, оскільки смакові якості риби в різні сезони проявляються по-різному.
На окрему увагу заслуговують палички, якими користуються мільйони людей по всій планеті. Щоб суші було зручно споживати традиційним способом, їх готують невеликими і акуратними. Якщо ж у закладі подають величезні шматки – кухар погано ознайомлений з особливістю приготування страви.
Спробувавши суші у MOJO, Ви відразу зрозумієте справжній, вишуканий смак цієї страви.Взаємодіяти
-
This user hasn't posted anything yet.