Вирішив заново побудувати дачку свою Ця гілка призначена для гуморин і тому подібного. Хоча зараз тут холодно та одиноко, та вірю, що разом ми зігріємо це приміщення
Відповідь: Дача Доброчина Залетіли дві комахи до величезного порожнього телятника. Вона каже: -Тут так зимно! Він у відповідь: -Нічього, зараз надихаємо.
Відповідь: Дача Доброчина Доброчин!Не провоцируйте!Вы же знаете...что мы с Кэпом...знаем один только способ "що би разом ми зігріємо"..... :D :D :D Правда не хотелось бы...что бы молодежь за еНтим процессом подглядывала... да ладно куда от них денешся...:rolleyes:
Відповідь: Дача Доброчина Боїтесь бана:p , ато нові правила я їх наприклад і тоді не читав та й зараз те саме, але ж є Правник, він нагадає...
Відповідь: Дача Доброчина Катя... Красивое женское имя, не то что Одеяла Кстати, моя первая любовь в первом классе носила именно такое имя. Придется я вижу на Даче хулиганить, а то дамы нам раздел не хотят варганить, говорят, и так за Вас мужиков убираем, стираем и посуду моем, а тут еще персональный диван на форуме подавай... Ну ниче, прорвемся!
Відповідь: Дача Доброчина Цікаво, на створеній мною гілці я не можу репутацію змінювати, на інш. можу??? Дискрімінація якась?! а от ZETочці можу?!
Відповідь: Дача Доброчина Вспомнился анекдотец.... Встречаются два кореша..один другого спрашивает: -Привет Володя!Как заграницу сьездил...как там жисть??? Второй отвечает: -Во первых не Володя,а Вольдемар...во вторых..как сьездил?Нормально!Утром чашечка кавы и на веранду...после обеда сигару...и на веранду..на ужин..тоже на веранду... Первый приходит домой и говорит жене: -Встретил этих...которые за границу ездили.. Жена: -Кого?Володю и Веру? Муж: -во первых не Володя,а Вольдемар...во вторых не Вера,а Веранда....
Відповідь: Дача Доброчина Щось я не розумію хто з ким буде грітися... таки дійсно, краще щоб молодь за цим не підглядала :D
Відповідь: Дача Доброчина До речі, от є в нас Дача Доброчина. А де славнозвісна Банька Читателя? Невже розікрали по цеглині?? І невже на побудову Дачі?? :eek: :eek: :eek:
Відповідь: Дача Доброчина Только что получили фото из Мадрида. Бедность везде, не только в Африке!!!! Очень щемящие ощущения посещают, когда видишь эту бедную женщину, одетую в разорванную одежду, с пластиковым пакетиком в руках... Доброчин! Выше голову! Берегите дачку!