Справжнє обличчя України

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем n1kt0, 16 гру 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Вам до вподоби ситуація в Росії? Там переважає "державний капіталізм" і олігархами є не підприємці, а державні чиновники, переважно силовики, які і привласнюють прибутки державних корпорацій. Яка з цього користь народу?
    Державний сектор майже скрізь є збитковим, навіть і в Китаї.

• Подобається Подобається x 3
  2. kym

kym Well-Known Member

Я вже вам не один раз доказував що з поняттями макроекономіки ви не дружите і поняття суспільних відносин у вас сформовані на базі советської ідеології.
    простий приклад .... французький державний концерн Рено, абсолютно спокійно конкурує з німецьким приватним концерном Мерседес (назви народні) на ринку Європи. Олігархічний капіталізм ніколи не був і не є державним. Це дикий капіталізм первинного накопичення капіталу, який Європа пройшла, хто коли, десь двісті років тому. Державний капіталізм зараз будує Китай і результат є.... хоча він його ще не збудував. Державний капіталізм - це коли держава для регулювання бізнесу на своїй території використовує ринкові механізми використовуючи своє майно.... не указами і штучними примусами а власне ринковими механізмами забезпечуючи при цьому соціальний захист. Фактично Україна, як і Росія має зараз можливість створити державну систему управління в якій може бути все найкраще що є в капіталізмі і все найкраще що було при советському соціалізмі. Поки що ми ідем не правильним шляхом. росія іде шляхом до державного капіталізму, але в неї перегибів купа і дуже туго процес іде. Досвід Китаю показав що державний капіталізм на даний момент самий конкурентноздатний і хто використає таку систему той окажеться на коні..... так що не говоріть про бздури коли не вмієте мислити глобально.
    Подивіться на ситуацію ширше - росія тільки на початку шляху ....Китай уже 20 років будує.... А Україна навіть не починає... і що головне росія не зацікавлена щоб ми не починали... бо точно відомо що олігархічний капіталізм - банкорот - він не є конкурентноспроможний при відкритій конкуренції

3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Китай поможет Украине обойтись без кредитов МВФ http://lenta.ru/news/2011/11/21/chinaloan/

• Подобається Подобається x 1
  4. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Запізно пити боржом, у донецьких усе під контролем. І вибори, і суди, і силовики. А тепер ще й можливі джерела фінансування опозиції. Янукович залишає лише один шлях його скинення, як то було з Чаушеску.

5. Полковник

Полковник миється в бані

Я тоже так считаю. Средняя зарплата как пенсия у российского прапорщика. Шо-то тут не то:

У січні-вересні 2011 р середньомісячна заробітна плата одного штатного працівника підприємств, установ та організацій міста Львова становила 2354 грн, що на 7% більше за обласний показник (2200 грн) та у 2,5 раза – за рівні встановленої мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму для працездатних осіб (960 грн).
    Про це 21 листопада ЗІКу повідомили в ГУ статистики у Львівській області.
    За розміром заробітної плати Львів перебуває на 4 місці серед районів та міст Львівської області: більш оплачуваними за львів’ян є працівники Сокальського, Стрийського та Кам’янка-Бузького районів.
    Середньооблікова кількість штатних працівників у січні-вересні 2011р. становила в місті 267,9 тис. осіб, що складає майже половину чисельності (49,3:wacko: найманих працівників Львівської області.
    Обсяги мобільності робочої сили в економіці міста у січні-вересні як і в області в цілому були пов’язані із перевищенням рівня вибуття над рівнем прийому: кількість прийнятих працівників – 43,8 тис. осіб, або 16,3% середньооблікової кількості штатних працівників, а кількість вибулих – відповідно 47 тис. осіб, або 17,5%.
    Рівень вимушеної неповної зайнятості з економічних причин за січень-вересень зменшився порівняно з відповідним періодом торік та утримувався в таких обсягах: у відпустках із ініціативи адміністрації на період припинення робіт перебувало 6,1 тис. осіб, або 2,3 % кількості штатних працівників, переведено з зазначених причин на неповний робочий день (тиждень) – 31,9 тис. осіб, або 11,9%.

Оригінал новини на сайті ЗІК

• Подобається Подобається x 4
  6. Ravin

Ravin Well-Known Member

Выдрин: Украина разделена на пять-шесть олигархатов

Останнє редагування: 21 лис 2011
  7. Ravin

Ravin Well-Known Member

Чернышев Роман
    ЛIГАБiзнесIнформ
    Информационное агентство

8. FourA

FourA Дуже важлива персона

Шановный пан kym, я надеюсь, Вы не будете сильно на меня обижаться. что я без Вашего согласия процитировал полностью ваш пост на другом форуме - как пример нормального, вдумчивого и критического отношения к экономической политике на Украине...
    Можете не сомневаться - я не исказил ни слова, и выдал самые благоприятные о Вашем посте отзывы.
    Если желаете, можете сами ознакомиться с той публикацией Вашего поста на другом форуме...
    Ссылку я могу Вам отослать в приват- чтобы не нарушать правила нашего форума...
    С уважением!

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вкотре переконуюсь, що відсутність інформації викликає тільки негативні наслідки і погано впливає на розумові здібності.
    Рено - держава контролює тільки 15 відсотків акцій. І то тільки тому, що сам Рено співпрацював із нацистами (нічого не нагадало?). При цьому за останні двадцять років відсоток "державних" акцій впав з більш ніж 50 до мізерних 15-ти. І ця динаміка зберігається.
    Мерседес - взагалі німці відношення до нього не мають. Араби... А там інша логіка...
    І на рахунок т.з державного капіталізму: яскравим прикладом цього явища був СССР. Самий яскравий приклад державного капіталізму. Доречі Стапан Андрійович теж за нього тєльник рвав... Чим скінчилось - всім відомо... :mocking:

10. kym

kym Well-Known Member

Посміявся у волю........ Вам напевно до психоаналітика треба..... але перед тим подивіться чи у вас під ліжком нацист не сидить...)))))))))). В європі про нацистів уже давно забули..... тим більше в питаннях бізнесу.... а вам воно щось постійно нагадує...)))))))). Може скажете і влада Нижньої саксонії тримає блокуючий пакет акцій (25 % ) Фольксвагена бо вони колись Гітлера фінансували......ну блін ..... я б до такого не додумався......
    А інформація власне у вас застаріла....... і власне не в Рено тут справа а в
    схемі побудови держави... але нема про що говорити.... головне щоб нацисти з під ліжка не вилізали....))))))))
    Та ніхрена у них не під контролем.... Он в Одесі тільки на згадку про Янека такий свист підняли що всі горбці повтікали..... . Тридцять - сорок донецьких жуліків просто розкрадають державу і навіть не думають що за це все треба буде відповідати. Ви що думаєте рядові міліціонери, військові, Сбушники і інші чиновники будуть виконувати укази влади, коли бачуть що владу захопили бандити. Та ніколи.... Та вони такі самі як і всі інші і теж кінці з кінцями не зводять.... В злодія під контролем є момент коли він краде.... а потім втікає і ховається. Так що рано опускаєте руки.

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 2
  12. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Дозвольте привітати всіх небайдужих із днем "Свободи" , побажати порядним людям Здоров*я і гарного настрою, нашим можливим народним політикам повертати Гасла Майдану - "Бандитам тюрми , награбоване державі", також побажати не ховатись біля Майдану в Київі , а починати збиратись на інших площах країни.
    Ще хочу задати питання для роздумів: До кого ближче тримаються религійні верхівки в нашій країні - до людей або олігархів ?

13. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А що, крім голосних слів, принесло це свято? З чим вітати?

14. бескровная реализация ясно выраженной народной воли - большая редкость на постсоветском пространстве! Поздравляю украинцев - пусть результат устроил не всех, но всё же - невозможного стало меньше, а это настоящий повод для гордости!

15. V.P.

V.P. vegan power

16. Dzungli

Приємно читати розумні думки. Хочеться додати , що незалежність України буде вигідна громадянам, коли держава буде потужним гравцем на світових ринках, буде частково планова економіка, і в решті решт самодостатня країна. Жалко, що так звані політичні партії не надають конкретних пропозицій по перебудові економіки. Поки при владі кляті олігархи із їхніми футбольними клубами.

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

Взагалі то привітав людей з майбутньою надією на краще. Якщо вдалося побороти Кучму , значить вдасться побороти ворога народу Ющенко. Про Януковича нічого не пишу, тому що це бандит, який фінансово підтримує і українське , і московське православ*я. Додам, що не потрібно плутати Бога із олігархічною релігією. Проблем дуже багато, тому не потрібно відходити від Гасел Майдану за ради майбутнього.

Останнє редагування: 22 лис 2011
  17. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Чегож - повертати? Я ТАК вижу - Виктор Федорович подхватил и творчески развил дело Виктора Андреевича... :russian_ru: Кое-кто уже сел, другие - ожидают... :flag_of_truce:
    А - кстати - что там с главой левого движения - Васей Волгой? Смотри - и ЕС о нем не спрашивает, и митингов никто под следственным изолятором в его поддержку не проводит...А ведь - тоже политический деятель... :girl_angel:

19. Полковник

Полковник миється в бані

Прямо крестоносец какой-то пишет.
    Опять появилось желание сыграть с православными в хоккей на Чудском озере?

20. Dzungli

Вийшла в світ книжка Віктора Ющенко "Я люблю людей" - підбірка переписки з Михайлом Горбачовим за останні 20 років. Вартість 250грн.

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ----------

Розмовляючи про релігію, я не мав на увазі Бога, а хочу зрозуміти для кого вигідна релігія - для олігархів чи людей ?

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ----------

Вася потрапів під розклад , не прчухав , що потрібно було пересидіти десь подалі. Не жалко.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)