Відповідь: EURO-2012 слухайте, Миху, кажуть по новинах ТРК Люкс, що міська рада до ЄВРО2012 хоче ще 300 робочих місць... а нам так і ніхто не запропонував роботу!!! пора кричати "ганьба"!
Відповідь: EURO-2012 Ай! Хлопці! Завстидали мене... то писав мій двоюрідний брат, він трохи фанат футболу, то він з села.
Відповідь: EURO-2012 Він не просто з села, він грає за село. Взагалі людина-спортсмен: волейбол, баскетбол, настільний теніс, бадмінтон, гра на нервах:cool: :cool: :cool:
Відповідь: EURO-2012 Я чув іншу інформацію. Сьогодні по ящику виступав Кармазін і сказав, що керівництво Одеси веде переговори з Садовим та Олійником про перенос Євро-2012 в Одесу. От проблема.
Відповідь: EURO-2012 Так Польща взагалі заявила що вона може незалежно від України, якщо що, провести чемпіонат
Відповідь: EURO-2012 Хто не наші ? так само можна було сказати якби не Польща. А взагалі по переду ще позачергові вибори ...
Відповідь: EURO-2012 Показували сьогодні на Мегаспорті новий стадіон Дніпра.. Колосаль.. Вже в вересні команда буде на ньому грати..
Відповідь: EURO-2012 файно а у Львові не говорять вже навіть де будуть той новий стадіон будувати. В нас полеле перестелюють. Може так хочуть дешево відкупитися від Євро-2012 ?
Відповідь: EURO-2012 як це не говорять! вже всі знають навіть в новинах показували... А Ви з якого Львова????
Відповідь: EURO-2012 http://www.inetball.ru/?ref=5570 виртуальный футбольный менеджер ИнетБол це дуже класна гра про футбол зайдіть не пожалієте.я вчора цю гру найшов і цілий день я там рубався. можна створити свою команду гравців тощо.потім потрібно вибрати чемпіонат країни де ви хочете виступати і потім грати
Відповідь: EURO-2012 там де має бути стадіон у Львові вже давно народ приватизував і борячки засіяв з петрушкою, щоб дорожче продати....