А ще гірше варіант: визнають його неосудним, відправлять до психлікарні, а там через 3-5 років випустять. Хоча йому за таке треба дати довічне.
Ну тут мушу написати. Будь яке вбиство є для мене і мого Бога Одіна радістю. Але це все дрібниці. Я відчуваю назрівання 3-ї світової війни. Ми (Бог Одін і його два ворони) поживимось. Голодні були останні шістьдесять років...
Схоже мотив намалювався - все задля того, щоб оприлюднити "Декларацію незалежності Європи 2083". Жорстокий спосіб він вибрав. Жорстокий і не націоналістичний... Так і хочеться сказати: Дурню! Ворог повинен вмерти за твою Батьківщину...
Так один "достойный" европеец, уничтожил сотню не менее достойных европейцев. Он же не зомбированный, а свободный человек. Вон в Афганистане, Ираке, Ливии, достойные жить, уничтожают не достойных и нахлебников. Демократия, понимать надо. Ведь даже собаки достойных имеют протезы по стоимости содержания не менее 100 детей до 18 лет, где нибудь в Сомали.
Що саме цікаве Норвегія напевно "найбіліша" країна Заходу там імігрантів процента півтора, і то треба викреслити югославів, китайців, індусів які не є такими конфліктними як мусульмани Цікаво звідки в нього така ненависть до соціалістів вже б кудись у Франції в якийсь чорний квартал заїхав
Потому что Директор Советского Союза есть... Одеколон надо прекратить пить и на досуге книжки почитать
Не розумію, навіщо взагалі поліція його затримувала. Його треба було знищити на місці як скажену собаку.
та да знайшов A European Declaration of Independence 2083 там все серйозно група християнських радикалів які планують знищити іслам в Європі соціалісти-марксисти-multiculture в них вороги на рівні з мусульманами http://www.scribd.com/doc/60739170/2083-a-European-Declaration-of-Independence
а дети тут причем, не нравится правительство ну так вперед к ему в гости, зачем трогать тех кто заранее слабей.
Ещё раз. Позиционируюсь тут, как русский националист, Никогда Никого (кроме мух и комаров) не убивал. Верю в Бога и людей. С уважением - Борей... ---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ---------- Нет таких. Буду ломиться к Вам в дом, поздоровится мне?