Ти досі без машини?

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

– Просто жах! І не хочеш її мати? Що? Ти не якийсь рогуль чи індійський бандерлог, щоб усе робити зграєю? Ну і тип! Через таких, як ти, гальмується світовий прогрес, а ми не можемо наздогнати за рівнем життя, не кажу вже про Європу – зачуханих азійських “драконів”. Повний текст

2. vasili

vasili Well-Known Member

Відповідь: Ти досі без машини?

прикольний живий текст, http://www.chas.cv.ua/ я тут трохи почитую пресу, подібний гуморок відчутний. Певне Володимир Пальцун весела людина, так виклав ніби одним махом, сів зранку і за 10 хв. видав комедію, сам певне радіє.

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

мо, десь в тих же околицях в якій кнайпі колись застрягнете? то тілько свисніть ;)

4. CAT

CAT Member

Звідки стільки злості до автолюбителів в автора? Невже присутність хорошої машини це вже ознака того шо водій злодій? і в більшості присутність машин на тротуарах і газонах зумовлено просто відсутністю парковочних місць у Львові...
    а про азію то автор певно ніколи не був там і не знає шо таке загазованість - повірте у Львові ще дуже чисте повітря.

5. vasili

vasili Well-Known Member

Невірю, Львівський дорожній рух то вже занатто, таке відчуття ніби у Львові ніхто не знає правил дорожнього руху, все рухається дребежить, ціпає, торохкотить, пре...А от екологія у Львові поганенька http://www.zik.com.ua/2005/3/1/news7524.htm

• Подобається Подобається x 1
  6. CAT

CAT Member

Мабуть таки затрувся чадними газами в трамваї на Митній, бо такого нагородив - невідомо де початок, а де кінець... та й про що взагалі писав, не зрозуміло. Хм... А все чому? Та тому, що пішки потрібно ходити, а не в трамваї в корку чадіти - швидше все-таки і здоровше. Сам же й написав.

7. CAT

CAT Member

ясно шо поганенька порівняно з Карпатами але пропоную тобі поїхати в Дніпропетровськ або навіть той самий Киїів і порівняти...

8. afterstep

за це - окремий респект ;)

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

А мені здалося, автор перше за все мав на увазі весь наш устрій, точніше безлад. Натякав на те що людина інтелігентна та шляхетна яка має роботу та сумлінно працює зазвичай не може дозволити приватне авто, хай не дороге надійне, українського виробництва. "Таврію" нє прєдлагаць!":)
    Загазованість та погані дороги, це вторинне вже у статті.

10. vasili

vasili Well-Known Member

Галичина то є карпатський край, МО!

11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Типовий совковий підхід. Для автора авто - не засіб пересування, а розкіш. 30 хвилин з околиць до центру... Хотів би я це бачити. Я живу в центрі і працюю майже в центрі. На роботу пішки тьопати добрих 30-40 хвилин треба. Не кажучи вже про Сихів чи Левандівку. Автомобіль - це необхідний засіб пересування для активної людини, яка рахує власний час і гроші. А той, що 100 метрів їде машиною по хліб до магазину, то він просто рагуль.

Щодо корків - претензії до ДАІ, яка бездарно розставляє світлофори і дорожні знаки, а також до недалекоглядних будівничих міста Львів :)

12. afterstep

дійсно, такі вузенькі кручені вулички в центрі... чим ті древні думали?
    До речі - можна означення центру дати? а то 40 хв - то мені вистачає з центру на Левандівку, для прикладу... або до Іскри на пСихові...

13. MARTINI

А Личаківська - Замарстинівська ?

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

На мийці розговорився з львів"янином (Suzuki Jimni).
    Ото дійсно = ідеальна машинка для Львова. І вертка, і на тротуар будь-де вилізе, і в будь-який проміжок при паркуванні влізе.
    Тільки водій був - не борець сумо.
    Шкодую, що не дочекався, щоби залізти, відчути габарити.

15. MARTINI

У мого дядька така... Ніби і джип, але вмістимість як у мене у спорт-купе. Ззаду також сідає двоє людей, і багажник невеличкий...

16. afterstep

а Грінченка - дріжджзавод (Личаківська троха далі)?
    було би бажання... Або - небажання ;)

17. Thror

Thror Well-Known Member

Часто кажуть, же нашо у Львові машина бо постійно ж корки.
    Але я так думаю, що є різниця як в тій колєйці стояти чи затиснутим у спітнілому бидловозі, чи зручно сидячи у прохолоді й слухаючі музику.

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

От я коли з візком йду гуляти нездим тихим згадую тих хто паркується на тротуарах, а коли нема де запаркуватися паркуюся на тротуарі сама..

19. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Якщо з дитиною то однозначно без авто нікуди.. З візком попробуй проїдь.. Я не уявляю як люди в інвалідних візках пересуваються якщо я дитячий ледве волочу, прям їзда з перешкодами.. А так доїхав до парку, витягнув візок, малого запхав і гуляти. І в поліклініку так само, та й в супермаркет запросто..

20. vasili

vasili Well-Known Member

... а тимчасом в підземному Львові ідеалістично сидять і п"ють ржаву воду троє: журналіст, інтелігентка та Бегємот, ше було декілька курей, дві свині та оден хлопчик на ім"я Євграф з сумбурним мишленням та іронічною фантазією ...

а де твій аватар? :)