Україну на "Євробаченні-2011" представлятиме Міка Ньютон

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем Bambook, 27 лют 2011.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Щойно закінчився відбір. Я в шоці. Перемогли тупо гроші.
    Це легко побачити на сайті "Євробачення":
    http://1tv.com.ua/uk/eurovision/2011/song/selection
    За Міку Ньютон її 40 тисяч голосів віддали з 2 тисяч номерів.
    Тепер на Євробаченні нас представлтиме таке-от:
    http://www.youtube.com/watch?v=IYkylvJOOYI

Як на мене, повний відстій.

Особисто я вважаю, що в тому відборі було лише дві справді вартісні пісні, без нальоту українського чи просто постсовкового рагулізму: у Левицького і Джамали...

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------

Ось Джамала:
    http://www.youtube.com/watch?v=fjvEioFJj4g&feature=related
    Ось Левицький:
    http://www.youtube.com/watch?v=cNDLubQS3uo

• Подобається Подобається x 3
  2. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Добре, що не Джамала.. якось не подобається зовсім..

• Подобається Подобається x 2
  3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://1tv.com.ua/uk/eurovision/2011/song/video/1615

не розумію, з ведучою російською , в інтервью українською ...

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

ги , спочатку мозок каже , шо десь чув це імя... спутав її з Максім ...
    і як каже гугл Нютон відомо в основному за соундтреком до кадетів ... попса ...

• Подобається Подобається x 2
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну из этих видео Мика не самый худший вариант, как по мне, Джамала конечно харизматичнее но на любителя, мне интересно в ее исполнение нормальные песни послушать ...

5. Deus igrok

я от теж не сприймаю її , і ніяк не збагну в чому особливість ...

-------------

слід зауважити , між іншим, що призначення Бекендорфа таки позитивно вплинуло на сайт Першого Національного , по програмах нічого не знаю.

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

качественная попса .... да собсна и конкурс то попсовый ...

7. Deus igrok

чисто з мерктантильних поглядів , для формату євробачення джамала більше підходить , на трансфестита змахує ... імхо.

• Подобається Подобається x 1
  8. Bambook

в ресторані під горілочку послухати - може й так. Але ми говоримо про відбір на Євробачення, думаю, варто оцінювати за тим, чи спроможна пісня виграти конкурс.
    Ви ж хочете, щоб Україна виграла Євробачення? ;)

• Подобається Подобається x 6
  9. ContRaSt

Імхо, в Україні на даний момент немає таких виконавців, всі хто могли б вже там побували, хіба шо відправити Каменських з Потапом, хоч якось відрізняються від інших
    Та і чи потяне Україна то Євробачення перед Євро2012??

О, і ще загдалась Злата Огневич, з реклами Корони, непогано співає)

• Подобається Подобається x 3
  10. Deus igrok

слухайте ... але результати ж дивні ... не просто дивні ...вони реально підозрілі ...

Міка Ньютон 37384/2640 = 14,1 голосів на IP 29064/1996 = 14.6 голосів на телефон

Джамала 37232/7104=5,2 голосів на IP 10800/6365=1,7 голосів на телефон

-------------------------------

Справедливості раді, за Джамалу більше унікальних голосів , чим за Міку

• Подобається Подобається x 5
  11. Bambook

Так і я ж про те. І те саме з телефонними номерами. Я взагалі не розумію, як можна дозволяти голосувати з одного IP й одного номеру телефону? Ми збиваємо бабло чи нам важливо відправити найбільш гідного на Євробачення?

• Подобається Подобається x 4
  12. olya_d

olya_d Well-Known Member

Взагалі не подобається Ньютон..Дуже розчарувалася в нашому відборі.. Чомусь вважала, що поїде або Джамала, або Злата. Остання, до речі, мені досить сподобалась, шкода, що не вона буде:

http://www.youtube.com/watch?v=Nd_N6VsdIuQ&feature=related

П.С. До речі, в Левицького гітарист - хлопець з Яворова, з гітарою дружить з дитинства. І, якщо не помиляюся, то і підспівує Левицькому теж наша дівчина :)

Останнє редагування: 27 лют 2011
    • Подобається Подобається x 13
  13. NIK

NIK Well-Known Member

Багато разів чув вживу, (якщо так це називається, бо фанера рулить) і Джамалу і Міку Ньютон - обидві не достойні представляти Україну на Євробаченні. На попередніх відбора було декілько маловідомих але талановитих голосів. А так гроші рулять з обох боків. Не знаю, що такого знайшлі у Джамалі. Ньютон не краща.Вони значно програють і Тіні Кароль і Ані Лорак.... Вони на рівні Альоші, яка просто НІЯКА хоча значно перевершують Грінджопи, ой Грінджоли...

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Гм. Дивлячись на рівень самого Євробачення - зовсім не впевнена, що мене взагалі це хвилює.

• Подобається Подобається x 8
  15. hunter

hunter мандрівник

як на мене, то в Міки є більші шанси виграти Євробачення є найбільші.
    взагалі, 19 таких представників :wacko::wacko::wacko: могли б шось краще придумати!!

---------- Додано в 11:57 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ----------

подивився Злату і Джамалу - там без шансів потрапити в 10-ку на євро...

16. gvorn

gvorn Well-Known Member

Перемогла чергова дєфочка, яких на російських і українських каналах сотні. Видно комусь це було треба. Хай си тішить :bad:
    А Євробачення не дивився ніколи і судячи з таких номінантів як Альоша чи Нютон, не багато втратив. Є корисніші і приємніші речі, за допомогою яких можна потратити свій вільний час

17. Bambook

Підспівує теж ваша дівчина, тіко не памятаю як звати. А гітарист - Орест Жук, Вася (ну типу Владіслав) дуже його хвалить завжди. Чув навіть, як він казав щось таке: "Та шо там я співаю, от гітарист у мене - суперталант"...

18. ContRaSt

то якраз і додає їй шансів, звичайно не виграти, але в 15 ввійти, бо кадетів показували майже у всьому колишньому СРСР, і вся ті країни дадуть 10/12 за неї, бо відома.. на відміну від Джамали, якої я взагалі не чула, наприклад, і то при тому що живу в Україні.

а хто на вашу думку краще?? Альоша непогано співає, просто номер в неї невдалий був.
    Туди треба фріків слати, як та сердючка в якомусь році.

А по суті шо треба, мила зовнішність, приємна пісня, яка запам’ятовується, трохи реклами, і нормальне політичне становище - ось і є виграш..

19. Bambook

От один із ключових критеріїв.
    Пісня ж - ніяка. Схожа на тисячі інших пісень.
    А в Джамали був повноцінний, веселий номер, базований на справді оригінальній пісні, трошки "фріківській", як ви кажете, але то тільки плюс на Євробаченні.
    Ще в Огнєвіч була доволі цікава композиція, тільки, як на мене, не відшліфована до кінця...

20. ContRaSt

А Ньютон точно з тою піснею поїде що на початку цієї теми??
    Може поміняється ще як в Альоші.. бо дійсно якось ніяк. Але в Альоші Ту бі Фрі була нааабаагааато краща ніж та з якою вона поїхала...

Джамала невідома нікому, в Руслани по Європі перед Євро тур був, Сердючку знали, АніЛорак так само.
    Добре що хоч не їдуть всякі Повалій, Білик і тп :/

а де твій аватар? :)