Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. Кохана

Кохана LuBimaya

та ладно.. може в пана криються таланти, про які ніхто не знає.. навіть він сам...

• Подобається Подобається x 2
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Суші по-українськи ,якими ми поснідали,називаються -налисниками з сиром і родзинками,з гарбузовим варенням,замість васабі,чи якоїсь там ше кулєри........:)
    Взагалі суші їла тільки раз і мені чомусь вони неее дуууже.ЛЮБЛЮ НАШЕ........

• Подобається Подобається x 3
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я інше відео дивилась, де сама суть творення ролів була показана. Бо то мене найбільше цікавило :) І там рис був вже готовий, тому не дуже ним переймалась. І таки не помішувала :sad: Буду знати на майбутнє. Дякую!
    Я до рису дала чуть-чуть солі під час готування, бо не знала який той рис сам на смак. І він вийшов ніякий. Коли макала в соєвий соус з васабі, то бракувало трохи солі. Дала зовсім трішки, а ефект був дуже виразний - смак цілого рола підкреслило!
    Я давала крабові палички з лососем - було смачно. Але з огірком краще :) На відео було ще авокадо і сезам, але робила без того.

А це чоловік попросив мене підсмажити ковбаску на сніданок, а я ж не могла просто саму ковбаску подати..

4 яйця + сіль + порізана дрібно цибулька - перемішала і на пательню. Виклала нарізану ковбаску і помідор. На верх наприкінці готування натерла сир голландський. Такий собі "лінивий сніданок" :)

• Подобається Подобається x 8
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У Польщі теж Торчин є?...і майонез той,що ти до суші купувала теж?о_О

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На жаль, ні :sad: Зі Львова привезла. Тут соусів мало і не смачні. Ще й в незручних шкляних банках, як і майонез. А майонез ще й дорогий і багато Е у всьому. Тому зі Львова везу, що можу.

---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

Хочу запекти картоплю зі шпондером і часником в целофановому рукаві в електричній духовці. Не підкажете як то зробити грамотно? Раніше таке пекла тільки у фользі на вогні, а тато робить в нормальній духовці, а в мене нормальної нема.

6. Alias

Це ненормальна? У нас все місто з такими:))
    А шо там її пекти? Шпондео і картоплю в рукав,спеціїї там різні,часник та й нехай печеться:)
    Ну це я так думаю.а справжні господині може й не так роблять

• Подобається Подобається x 1
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну я мала на увазі, що це не духовка в плиті внизу, а окрема річ, ось така: [​IMG] Вона маленька і не знаю чи той рукав не поплавиться, якщо буде торкатись до внутрішніх решіток? Не знаю чи треба в рукаві дірки робити? І чи давати олію? Я в рукаві ще нічого не робила.

8. poetka

Ірусь в рукаві потрібно залишати незначний отвір,шоб там не залишалось пари і кулько не надувся як кулька(тоді точно пристане до нагрівальних елементів)просто коли по боках його будеш закручувати не сильно щільно закручуй лиши дірку....
    А картоплю краще запікати з шкарлупкою.Я перед запеченням її троха підварюю,щоб тільки зм"якла(так швидше запечеться)потім розрізаю(точніше я вже варю навпіл розрізану) кладе зверху плястерок сала наколюю шпажку, і так кожен кусок,можна не наколювати шпажку просто щільно поскладати картопельку,потім Обов"язково тотвсе діло скропити олійкою(бо інакше буде картопля суха) вичавити троха часнику( як любите) і вйо запікати..........
    Смакота...а коли виймеш то все засушеними травками посип....Я від того балдю....і 100 гр. медовуха за душу....О!!!!!!
    Ну все я йду,бо зара знов наляпаю,чогось непристойного.

• Подобається Подобається x 6
  9. syavych

syavych копач

І погоджуюсь, і ні :) Дірки треба, але по боках я б таки щільно зв'язував - якщо багато жиру буде, то може і протекти (не люблю плиту потім шкрябати). Краще голкою зверху 2-3 дірки зробити...

10. Кохана

Кохана LuBimaya

а є такі рукави, в яких вже дікри готові,і вони не по боках, а зверху

• Подобається Подобається x 5
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я так і зробила, бо не додумалась чим би то зв'язати по боках, тому просто міцно закрутила і під картопельку затуцяла. А ножицями пару дірочок прорізала. Дуже довго пеклось, але було смачно! :good:

• Подобається Подобається x 4
  12. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Я конечно дырки не делаю, пускай надувается. Иногда переворачиваю. А чтобы жир не горел, с низу ставлю поддон и доливаю воду.
    То что в пакете вкусно, нет спору. :good:

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Чуть не упустил. Если надо чуток поджарено, под окончание разрезаю пакет с верху.

13. Alias

І я не роблю дирок,духовка в нас велика-нехай надувається.Тількичас від часу можна перевертати.В рукаві навіть краще .ніж у фользі-все видно:)

• Подобається Подобається x 4
  14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Задам вопрос, на который возможно уже отвечали: подскажите "правильный" рецепт борща, а? :)

15. Alias

А у каждой хозяйки самый правильный:) свой рецепт.
    Или Вас интерисует классический?

16. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Я до сих пор наблюдал приготовление борща со стороны. Теперь хочу сам научиться. Соотвественно нужен рецепт с которого можно начать, зная, что он приведёт к борщу, а не свекольнику. :)

17. Alias

Если Вы не положите капусту и добавите варёные яйца,то это будет как раз свекольник:)

18. deva

deva Well-Known Member

Дякую Аліас за рецепт печива "День і ніч". Сьогодні вирішила спекти, замісила тісто, але потім виявилось коли треба було добавити какао, в мене його не має, тоді я в цю частину тіста добавила трошки кави з корицею....... І вийшло дуже смачно і ароматно.

Останнє редагування: 2 лют 2011
    • Подобається Подобається x 5
  19. deva

deva Well-Known Member

на обід приготувала картопельку, та запекла в рукаві сьомгу з морквою і цибулькою , смачно, швидко і корисно:)

20. poetka

А я, а я....вареників наліпила.Во так!

• Подобається Подобається x 9
а де твій аватар? :)