Допоможіть "ЧАЙНИКУ" !!!

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем ZENIT, 25 сер 2008.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тобто йому вже нічого не поможе, навіть як ті контакти пропаяти?

2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Їх хіба медичним спиртом протерти і зафіксувати "якось", то може жити буде. (поганий контакт за звичай на кінці шлейфа, що контактує саме з матрицею.. він рідшко фіксується - просто висить). Але на вашому місці я би залишив все як є. (від добра добра не шукають). А як вимахнеться то можна і посидіти з пінцетами. (до речі дуже посібна річ у техніці :) )

П.С. Як почне паяти доріжки на шлейфі - то радше всього його прийдеться викинути - або поплавляться або послояться...

• Подобається Подобається x 1
  3. SPB

SPB Well-Known Member

Нескажіть, в мене на старому телефоні (слайдер) якраз проблема була в тому що шлейф тупо тріснув у місці згину, але не повністтю, відповідно включався - виключався тільки в якихось певних положеннях. (то вже я потім дізнався причину)
    Ремонт в майстерні за 150 грн не поміг:ireful:, потім вирішив що вже не шкода і поліз до нього сам, виявляється новий шлейф коштує аж 10 грн.:)

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

І таке буває...
    (Але шлейф до бука вбільшості дещо індивідуальний :) До того ж радіус згину в слайдері до 4 мм, а в буці - більше місця для вигину. Хоч я і не відкидав такого виду поламки... )

5. ovod

ovod Well-Known Member

6. Kalyan

Kalyan Member

кудись почала зникати оперативка, при запуску опери в мене почало зжерати всю ОП і шалено збільшується файл підкачки аж поки комп независне, шо порадете ? може це звязано з якимось настройками в опері ? друге питання як взагалі коректно задати файл підкачки ?

7. Kalyan

Kalyan Member

512 мбайт ...

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Спинисі ваш комп, як вирубити підкачку... Тому йому і потрібний файл підкачки. Перейдіть на легший браузер або добавте пам'яті...

• Подобається Подобається x 2
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Маю велике прохання.
    Хто знає,як оцей ролик скачати,вирізати з нього сюжет "Подалі від людей",перевести в інший формат
    І чи це можливо вупше.

Останнє редагування: 30 січ 2011
  10. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Могу сделать! В какой формат надо перевести?

11. Romko

Фк знає...:scratch_one-s_head:
    В удобоварімий для лижі.:dntknw:
    Тої жи оптімус ван...:sorry:

12. Chaldon

Ладно разберёмся. Всё начинаю операцию.;)

• Подобається Подобається x 6
  13. Romko

Дуже дякую.:give_rose:
    Заодно подумайте,як вам в тоту тайгу каву з коньяком закинути.:sorry:

• Подобається Подобається x 4
  14. Chaldon

Может буду в ваших краях, там и посмотрим. Я на ПП отправил сообщение. Продублирую. Фильм куда отправить или выставить?

• Подобається Подобається x 4
  15. ovod

ovod Well-Known Member

16. Romko

Величезне дякую Вам.
    Все показує.
    Я б і сам допер би...може...,як то зробити...але....кгм....хіба коли б оті атавізми регенерувались...
    А то справа часу.
    Ше проблєма...як то каву зафундувати....

17. Chaldon

:good:
    ...............

18. Romko

• Подобається Подобається x 2
  19. Chaldon

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ось така задачка виникла: днями у мене на "казенному" ноуті заглючила винда (злетів спулінг принтера і не встановлювалася прога для зовнішнього вимірювального дівайса).
    Поніс до адмінів (треба було терміново реанімувати), а в адмінів одна метода - все вбити і розгорнути образ винди.
    Встановили, зробили на винті два розділи C:\ i D:\

Вирішив я Партішн меджиком змінити розміри партішнз, прибив D: - а C: неможливо заресайзити! Відновив D:, придивився - якийсь маразм (див. скріншот).
    Я такого ще не бачив - на початку Unallocated, а потім дві Primary.
    Я звик розмітити системну - Primary, потім Extended.

Конкретно я хочу тут зробити С: на 20 ГБ, D: - решту.

До речі - Партішн меджік показує що на С: нема вільного місця, а фактично там половина вільна.

Хто дасть вумну пораду (я маю права локал-адміна. До "хвахівців" їхати марно - вони вміють тільки вбивати винт і розгортати образ.

а де твій аватар? :)