інтернет -провайдери Львова

Тема у розділі 'www', створена користувачем doris, 26 лют 2007.

?

Якби я зараз обирав провайдера то вибрав би?

1. Інті (airbites)

18,5%
  2. Київстар

26,2%
  3. БІТ-Уарнет

0,6%
  4. Вега (Фарлеп)

4,8%
  5. Укртелеком

11,9%
  6. Одеко (Лініяком)

4,2%
  7. Воля Бродбенд

6,0%
  8. Комітех

5,4%
  9. власний варіант

22,6%
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Всюди?
    Бо рік тому в сусідньому будинку були суттєві нарікання.

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Кум жиє в 17 чи 19 на Сяйво, не чув шоб він крив іх матом/в него тариф за 160 грн/, а в окремому будинку могло бути так як було б моєму-2 рази за місяць мусів зависнути свіч, але після кількох дзвінків розгніваних користувачів і роз'яснення їм шо зависший свіч то не проблєма користувачів всьо стало на місце.

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

Я про гуртожиток. Приятель мав Комітех. Але через негаразди воліє досі приймати по Wi-Fi від мого роутера, ніж до Комі повертатися. Хоч воно дешевше б винесло.

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Мо кому і так,особиста справа

• Подобається Подобається x 1
  5. Kalyan

Kalyan Member

http://odeko.ua/lviv/abonentam/tariffs/internet/
    256 кбайт за 55 грн о_О , може ти невкурсі але можна мати за 35 грн 10 мбіт в inti :nyam2:

6. Kalyan

Kalyan Member

Вибір провайдера

Наші львівські провайдери, хто кого може порадити, описати недоліки та позитивні сторони і. т. п. в районі Сихова. Сам зараз на airbites хотілося би якихось змін на щось краще. Наприкметі маю скайнет лише в них є ua-ix (+1) і лише в них є плата за підключення (-1). Якщо брати ціна-швидкість то це напевно інті, але сюдячи з їх реквізитів це дочірня компанія айрбайтс.

Останнє редагування: 25 січ 2011
  7. Кохана

Кохана LuBimaya

користуємось домашнім кіївстаром - задоволені на всі 100%...

8. syavych

syavych копач

з маленькою поправкою: "до" 10мбіт + якість і сервіс як пощастить :)
    в мене, наприклад, 16мбіт (гарантованих, в обидві сторони) за 60грн

• Подобається Подобається x 2
  9. У нас Воля - нет в пакеті з кабельним. Теж задоволені.

10. Kalyan

Kalyan Member

в них є ua-ix ?

---------- Додано в 15:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ----------

2мегабайти за 60 грн це класно:good:(але це акційний тариф:) а дальше шо буде?), а плата за підключення є в них ?

11. syavych

syavych копач

Дальше буде видно :) Але досвід показує, що загальна тенденція іде на здешевлення середньої вартості 1мбіта (оскільки ціна в порівнянні з кількома роками тому практично приблизилась до мінімуму, то провайдери відповідно просто піднімають швидкість). Та й одна акція, як правило, міняється іншою (конкуренція велика, тому мусять якось крутитись).
    Не знаю, для мене було безкоштовно, бо маю від них кабельне.

П.С. По просьбах трудящих додам опитування до теми

12. Geograf

Geograf Меломан

На airbites трохи (ну не зовсім трохи) завжди наїжджають. А от я маю значно менше претензій, ТП 10 Мб/с (40 грн.) надається повністю. Іноді правда розриви бувають проте скоро вирішуються. В деяких провайдерів буває набагато гірше.

П.С. Шкода правда що ТП діє тільки до 1 квітня, а потім автоматом на 20 Мб/с (60 грн.) кидає.
    Тому то хочеться щось дешевше:)

13. Kalyan

Kalyan Member

це трошки видозмінене опитування, але дякую що додали :)

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ----------

страшно цікаво от реально яка швидкість ? качає 1.25 мбайта ? Напевно таки менше, бо мій тариф 512 кбіт все недотягує пару кбайтів, тішить тільки ua-ix 1.6 мбайта.

14. Geograf

Geograf Меломан

Зараз загружаю файл із швидкістю 1740 кбайта/с :cools:

15. Franik

Franik New Member

Розкажіть будь-ласка детальніше про Інті, чи все стабільно працює?, яка реальна швидкість і за скільки в основному закачується фільм, ігри?

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

3а скілько залежить від швидкостіі ше інших чинників, точно ніхто не скаже.От вище було написано-завантаження йде близько 1740 кб/с шо приблизно відповідає швидкості 13 з гаком мб/с

17. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

вже понад 2 місяці юзаю аєрбіт. швидкість, ціни і навіть можливість додзвонитися до підтримки - влаштовує. сайт - дубовий, але це можна пережити. А от постійні обриви від пару секунд до кількох хвилин - дістали!

хочу назад на свій Хоумнет!

18. tambourine

tambourine New Member

Інтернет на Митрополита Андрея (кол. Олександра Невського)

Доброго дня.

Може, хтось в курсі, які провайдери мають покриття по вул. Митрополита Андрея (кол. Олександра Невського, біля Св. Юра)? Шукаю стабільний кабельний інтернет за нездирливими цінами, зі швидкістю хоча б 1 мегабіт, бажано без урахування трафіку. Wi-fi та інші бездротові рішення не підходять – треба мати постійний конект.

Вже відомо, що таких крупняків, як Airbites, Київстар/Beeline, Вега, Одеко, Воля, Комітех там немає. Оператор КТБ „Діалект” саме туди не дійшов півквартала.

Там може бути ОГО!, але воно ого яке дороге та повільне. Polynet дає 2 Мбіт/с за 120 грн. В Уарнета пристойні тарифи, але протягнути там їхній кабель – дороге задоволення.

Порадьте, будь ласка: самі ми нє мєстниє :) Може, хтось живе або працює поруч, та знає, які там є локальні мережі, чи оператори кабельного ТБ, що дають інет.

Дякую!

19. levandivka

Можна сказати, достатньо стабільно. Мав 2 примусові ребути з'єднання у першу добу і вибачення ТП за проведення робіт.
    З того часу (модем не вимикаю взагалі, комп - іноді) збоїв не піймав.

Так і є. Підвищувати тарифну швидкість не пробував, не мав потреби.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

В такому випадку підключі ОГО,2 мб/с=60 грн+модем з вай-фай за 1 грм якшо встигнете подати заявку до кінця січня.Та не таке то ого повільне

а де твій аватар? :)