створення туристичного агенства

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем annakost, 20 січ 2011.

1. annakost

annakost Member

вже не один рік виношую ідею створення туристичного агенства. Життя зараз повернулось так - що або шукати нову роботу (повязану з туризмом) і далі працювати на когось, або відкрити свою справу. Грошей багацько нема, тому беру напарника. І що далі? Хто знає скільки треба коштів? Як краще оформити : як ПП чи ТзОВ? Скільки коштує створити свій сайт?
    Роботу свою знаю - але не знаю як почати.... (і з чого :pardon: )
    Може хтось підскаже.

• Подобається Подобається x 2
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

І я роботу свою знаю,навіть знаю,як почати,але є стільки але.....
    Але як колись сказав один мудрий єврей нашого форуму:зараз самовбвство,починати свою справу в час коли "загвинчують гайки",ну десь приблизно так він сказав.....

• Подобається Подобається x 2
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну вмієте ви зарядити людину оптимізмом....

• Подобається Подобається x 3
  4. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ой!!!!Та я не хотіла,просто треба вважати,зараз троха страшні часи......

5. annakost

annakost Member

не такий страшний чорт як його малюють....

я знаю що є "але"..... І не одне.....

Також знаю, що якщо не спробувати зараз - то не спробувати ніколи. думаю що якщо зараз відкрию агенство то в березні-квітні добре запрацює... якраз на літо і відібю гроші. Лякає, після прочитання форуму, що тяжко закрити підприємство. В чому воно полягає?

Тільки не коментуйте що я ще не відкрила нічого а вже питаю як закрити. Самій стає смішно від того. :)))

• Подобається Подобається x 3
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

А чому б для початку не знайти цікаві тури і за відповідний процент не запропонувати іншим фірмам?

7. annakost

annakost Member

я вже знаю що буду продавати. Трускавець. Я сама з цього міста. Всі санаторії і готелі знаю від і до. Цікавих турів, як таких, тут нема Тут тільки лікування і відпочинок. Тут може бути цікавим для туристичних фірм - це відкриття якогось готелю - а це вже я однозначно не потяну

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так а в чому проблеми взагалі? Створюйте фірму, опишіть на сайті шо до чого...може і ми вам клієнтів підкинемо)))

Чи ви переживаєте Як потім закрити підприємство? ;)

• Подобається Подобається x 1
  9. annakost

annakost Member

проблема 1: не знаю точно скільки то коштує
    проблема 2: не знаю в чому полягає проблема закриття фірми

а за клієнтів - спасибі буде у вигляді процента
    :good:

10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

то коштує стільки, скільки складе сума всіх витрат. Берете калькулятор і рахуєте
    фірму відкривають не для того аби її закривати, а для того шоб вона працювала і приносила дохід

• Подобається Подобається x 5
  11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я б сказав + ше 20-30 % ;)

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Почніть не зі створення теми, а з читання.
    є теми про бізнес, є про сайти...
    Читайте!

13. annakost

annakost Member

я вже читаю всюди. На жаль нічого нема про створення туристичного агенства, про ліцензію, про перешкоди...
    уже лажу про сайту законодавства України.
    читаю усюди.
    І Вам всім спасибі за коментарі. думаю в мене все получиться і не буде навіть мови про закриття.
    Вірю!

14. JohnDoe

JohnDoe продам ауді 100 ))

сайт =
    Домен com.ua 80 грн
    +
    Хостинг 80 грн
    +
    текст: може бути безплатний, може бути за гроші
    +власне сайт: може бути безплатний (джумла, вордпрес тощо) може бути за гроші
    Загалом сайт нехай буде 100 уо
    Потрібен офіс: 2 кімнати = 40 кв.м = 200 уо\місяць
    + офісні меблі + техніка:1500 - 2000 уо
    +машина: мінімум 3000 уо - пальне бензин з газом або дизель
    Працівники: 3 менеджера по 100уо+% від продаж
    реклама: 200 уо в місяць реклама в інтернеті + 100 флаєра та інша поліграфія
    +пальне на машину директора 100 уо в місяць
    +непередбачувані витрати: 100 уо
    Ітого витрати:
    Одноразово: 5100 уо (офісна техніка+машина + сайт)
    Щомісяця: 900 уо мінімум.
    Якщо Ви заробляєте на 1 клієнту 20 уо то для того щоб вийти в 0 за місяць Вам треба 45 клієнтів оздоровити.
    45 клієнтів = 15кл\1менеджер = 4 клієнта в тиждень менеджер повинен охмурити шоб вийти в 0.
    Якщо Поставити план: 1 менеджер в тиждень повинен охмурити 10 клієнтів то Ви вийдете в +:
    120 кл. * 20 уо = 2400 уо в місяць брудними = 1300 чистими

---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ----------

Якщо машина або приміщення або офісні меблі або все разом є - то сума на старті може бути суттєво меншою

---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:08 ----------

ПП чи ТзОВ - не морочте собі голову. Приватний підприємець і чиста декларація в податкову:))):))):)))

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ----------

Почати треба з думання: шо Ви можете клієнту такого запропонувати, шо він піде до Вас а не до Васі чи Пєті

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:11 ----------

Нібито відмінили
    Найбільшими перешкодами є:
    1. Поділитись своїми планами з кимось - перевірив на собі
    2. Лінощі (тре пахати 18 годин на добу)
    3. Люди які можуть Вам порадити про все на світі але які не створили жодного бізнесу - від них тікайте або без лишнього базару шліть нафуй

• Подобається Подобається x 7
  15. annakost

annakost Member

Оце так відповіли!
    Дякую!!!

16. JohnDoe

JohnDoe продам ауді 100 ))

1.нема за шо
    2. Будуть ще питання - пишіть тут або в лічку
    3. Скачайте собі з нету (ліпше російськомовного) бізнес-план турфірми і дуже-багато разів прочитайте.
    4. На основі п.3 напишіть свій БП

17. sani

sani Well-Known Member

щож то за сайт за 100у.о. :) хіба тільки на логотип хватить :)

18. syavych

syavych копач

Та чо, на розробку примітивного індивідуального шаблону джумли достатньо, а систему поставити і наповнити можна і самому (при умові некривих рук) :)

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Мда... сайт коштує дешевше за стіл. Нащо такий сайт потрібен?

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Єдна форумлянка заплатила фірмі за диз 2500 гривЕнь хвірмі Кудест. Тепер не знає, як повернути гроші, бо до дупи ті понти.
    Хіба ціна - гарантія якості?

а де твій аватар? :)