При чому тут "сам дурак"? Ви ніяк не збагнете що доки ви ще вибираєте потяг, синьожопі вже їдуть на всіх парах.
Сміт є членом БЮТ. Має повне право, хоча на мою думку, ця партія вичерпала себе повністю. Ось ще одна дуже перспективна партія накльовується. Дай Боже... Яценюк та Гриценко створюють одну політсилу 10:21, 17.01.2011 Лідери партій "Фронт змін", "Громадянська позиція", Європейська партія України й "Собор" зайнялися складанням уставу нової партії. За інформацією газети "Комерсант-Україна", Арсеній Яценюк ("Фронт змін"), Анатолій Гриценко ("Громадянська позиція"), Микола Катеринчук (Європейська партія України) і Анатолій Матвієнко (УРП "Собор") домовилися об'єднатися в одну політичну силу. "Йдеться не про створення передвиборного блоку, а про конструювання на базі чотирьох партій єдиної потужної політичної сили", - повідомило виданню посвячене в деталі переговорів джерело. "Незадовго до нового року була створена робоча група з представників чотирьох партій, яка посилено працює над створенням уставу нової об'єднаної опозиційної політичної сили", - заявив співрозмовник газети. Анатолій Матвієнко підтвердив інформацію про заплановане об'єднання опозиційних партій, підкресливши при цьому, що питання про кількість партій, які можуть стати суб'єктами нового об'єднання, "на сьогодні відкрите". "Наміри об'єднатися в одну політичну силу є, і досить серйозні. Крім цих партій, є й інші суб'єкти переговорів, але, приміром, "Наша Україна" поки що не дозріла для об'єднавчих процесів", - розповів він. При цьому лідер УРП "Собор" уточнив, що до переговорів не запрошували партію "Батьківщина", очолювану екс-прем'єром Юлією Тимошенко. "Батьківщина" - це ліва політична партія, і нехай вона розвивається самостійно. Наша ж партія, сподіваюся, буде правоцентристською, національно-демократичною силою", - заявив Матвієнко. Голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко вважає, що "йдеться не про об’єднання рівних політичних сил, а про фактичне приєднання більш дрібних партій до "Фронту змін". "Це об’єктивно, оскільки партія Яценюка має найбільший рейтинг", - уточнив він. Матвієнко зазначив, що бажає залишити словосполучення "Фронт змін" у назві нової політичної сили. "Назву ми поки не обговорювали, але я особисто вважаю, що до слів "Фронт змін" потрібно додати або "республіканська партія", або "демократична партія". Якщо "Фронт змін" на сьогоднішній момент має найбільшу привабливість у очах виборця, то було б нелогічно не звертати на цю увагу", - сказав лідер УРП "Собор". Яценюк поки не коментує процес об'єднання. А його прес-секретар Іванна Коберник сказала: "Я підтверджую інформацію про те, що переговорний процес іде, але говорити про конкретних учасників майбутньої політичної сили й про якісь інші деталі на сьогодні ще рано".
Педро, Педро... Нагадати Вам славно- (сумно-) звісний НУ-НС? Знайомих прізвищ не бачите? Реанімація трупа...
Вони тепер очистяться,порозумнішають і будуть хороші....і ніколи більше небудуть сваритися....чесно-причесно
вот именно, вам тут не жить, и права столь категорично высказывать как надо здесь жить вы не имеете, сами от него отказались, советы, мнение - пожалуйста но не больше ... но лично мне вы нахамили ... да и еще с целеуказанием куда пойти ... ну конечно спасатель, военный - это недоразумение а идейны задрот, это то что нужно - согласен на все сто! Поляки что ли? тысячелетий!! о как!!!!!!!!! нашли наскальные рисунки с родословной ???? ну а если без взаимоупреков и т.д никто вам не мешает считать себя украинцем и быть им, поддерживать связь с Родиной и т.д. но кому то живущему тут ныне указывать про зайд и т.д - хамство, да и просто глупость ...
а кто защищает соседа? ее родимую защищаем от пропасти бессмысленной ненависти, от смещения вектора недовольства с собственного дурашлепства на мифическую внешнюю угрозу, а краще или нет это вопрос спорный, я уже говорил что стране нужны нормальные уравновешенные люди уважающие права других людей и приносящие пользу стране, задроты горланящие на площадях про свою титульность то как правило не относятся к этой категории ...
Спасибі, звичайно, за високу оцінку моїх здібностей... Але де вони, а де я... Ну приймав участь у самодіяльності, ну співав у хорі, ну граю/співаю для друзів... Але рівнятись до них мені не пасує...
то так есть ---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ---------- то не слабкий рівень ...
На жаль наразі то правда....але таки появиться такий який "Не словом-а ділом" ---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ---------- Ну якщо звичайно не Анекдот -Боже чому ти не послеш нам людей які вилічать снід, виведуть з кризи, припинять війни.......... -Яж вам сотнями таких посилаю...ви ж їх абортували ....
Почитайте оцю статтю і Ви зрозумієте,чому мудрі,вчені галицькі сучасні діячі,а Ярослав Грицак,Мирослав Маринович...a вони такими являються.Так ось чому вони таке пишуть про свій нарід,про свою бойову УПА,про партію очолювану боротьбу. Бо так було!І це не слід скривати враховуючи наше Майбутнє!І історю не слід підмальовувати,припудрювати,і НІЦ В ТІМ НЕМА ПОГАНОГО,бо так було...Була боротьба за Незалежність,від польського гніту,від совєтської дикості,від німецької агресії... http://www.regnum.ru/news/1364895.html А Тягнибок...Шо я Вам повім злого,коли скажу,шо я вірю людям з твердим характером,як він,як мій батько був,як я сам,як мій колєга...Всі вони скорпіони.І для мене Це значне...Я для себе не помилився ні разу! А прибріхувати,для того щоб стати Президентом,і потім робити навпаки,то...то не характерне для людей,типу Тягнибок.І не спорте зі мною,а думайте так,як собі хочете. Це Ваше право! Мені ж важливіше,що Це все,з лідерством Тягнибока,не є самоціль ради лідерства,президентства. Історія нас розсудить,як розсуджувала тоді,коли лідерів позбавляли життя,а ціль народного руху залишалась ясною до появи нового лідера...Або затягувалася на протяжний час. Кожен зробить свій вибір без ваших підказок.Принаймі на Галичині,якщо на Це прийде час. Може то і помилково,що галичани не проголосували за Януковича ( во-о...як він би нас бандеровців та любив,шо нє?),або за Юльцю,чужими руками жар загрібаючу (маючи нас в задниці з національною Ідеєю!)...Може так ви хтіли,що ми робили вибір.Але галичани не послухали ні одного і ні другого...бо не було Третього,Українського! А зараз появився! Який не який,а Свій (Нам свій!)...А вам можливо і чужий і незрозумілий. І "не нада нас овіювати пахощами,чи-то смородом" ,підсуваючи якогось іншого лідера,ЯКОГО то І НЕМАЄ! В 60-х для нас не було,в 70-х не було,в 80-х не було.В 90-х був Чорновіл...І НЕ СТАЛО,з вами розумними вкупі!А далі були такі-і-і собі юшенки,гриценки...середнячки.Ну і що?Та нехай! А зараз появився,який не є,так не старайтеся дьогтем його вимазувати. Він багато не говорить,бо може і не зможе щось змінити в плані України цілої.Ні,то й ні! Нехай тоді,хоча б про спадщину ОУН-УПА подбав...и це все не валялось під ногами новітніх українсько-совєтських президентів! Думаю він,Тягнибок і про це знає також! А вас,тих про-російських,про-синьожопих,про-массонських і про-московських мені немає ніякої потреби в чомусь переконувати. Все вже так зрозуміло,що далі Нікуди вже!
А чому мені не довіряєте? Я народився 15 листопада. Самий скорпіоністий скорпіон. Ось в цьому я таки маю сумніви по відношенню до "Свободи". Такої сили нема, але її треба створити хоча б для досягнення програми мінімум - випхати "синьожопих" з влади і створити, нарешті, в цій країні ЧЕСНУ ВИБОРЧУ СИСТЕМУ, а після цього вже можна відкрито змагатися різним політичним силам...І треба так змінити Конституцію, щоб в подальшому УНЕМОЖЛИВИТИ УЗУРПАЦІЮ ВЛАДИ ОДНІЄЮ ПОЛІТИЧНОЮ СИЛОЮ. Ось тоді у народа з'явиться насправді можливість обирати собі владу...І для цієї першочергової справи необхідне об'єднання всіх прукраїнських сил. А з цим якраз і проблема. Влада зробить все, щоб цього не сталося...Так за Кучми розкололи і фактично знищили РУХ. Так тепер знищують "Батьківщину"... А Ви хочете, щоб влада творила беззаконня і драла сім шкір з народу, але під найнаціональнішими гаслами!? Що і казати, буде набагато легше.
Нема..треба.. Знову всі розіср..ються. А ше навіть не об'єднались. Їм в дупі конституція... Влада зараз їх всіх якраз і об'єднує...може як трохи попресують то вони і сваритись перестануть
Ви донбасський скорпіон!Східняцький тсз... Ну той з плеяди полум'яних борців за демократично-соціялістичну Україну. Також міцні духом,цілями і способами боротьби.Гратулюю!
А "спасатєль і воєнний" нє может бить "ідєйним задротом"? Чи це прерогатива громадян іншої спеціальності? А Ви маєте докази про її міфічність? Вам російський генштаб свої плани на коректировку присилає?...Пам'ятаю, як Радзіховський доводив міфічність можливості війни Росії і Грузії... ---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ---------- Ех, пане Юрко, всеж Ви фантазер і лірик... Натура, що схильна дуже захоплюватись...