Можна, але нє нужна! Хіба якщо хочете загострити ситуацію. Як на мене, то краще запитати: "Що сталося, чому не дзвониш? Я вже почала хвилюватися" Згадався анекдот на подібну тему: В суперечці останнє слово завжди за жінкою. Якщо чоловік після того скаже ще хоч слово, то це автоматично буде розцінено, як початок нової суперечки
З жінкою сперечатись неварто ніколи... Спокійно з милою усмішкою вислуховуєте півгодинну проповідь на тему ролі мужчини в в сімї і суспільстві і коли вона нарешті завершить..чемно цікаветесь -Сонечко ти всьо сказала???.....ідем нарешті займатися сексом Перший раз реакція була приблизно така
Шось ніц'єм страшного не вздрів... ---------- Додано в 02:05 ---------- Попередній допис був написаний в 02:04 ---------- Гм... Тепер ніч спати не буду... Буду колупатись у мізках... З котрого боку я такий правильний
Їдна така особа - моя мама. Друга - жінчина рідна сестра.... Хех... Але то не їх вина... І не Ваша.... Так сі стало...
Якщо я правильно второпав (таки цілу ніч мучивсі ), то не правильні, а скоріше правдиві. У сенсі, як то кажуть на їстивні гриби - правдиві...
Ті,жи сі родили 14-го січня - козироги. Ще й козироги в енному ступеню. Всьой світ неправий. Крім них.
неприємно.... Ще весною,в травні до нас зайшов хлопака Сказав,що він з духовної семінарії,що вони прочитали про нас в нетіі хочуть нам допомогти. Типу волонтерами Три рази приніс по 400 гривень. Потім каже...щоб до нотаріуса,дати їм довіреність на то щоб вони могли збирати гроші. Я дав дозвіл,дав їм довідки Зоряни Підозр не було Та й любій допомозі були раді... Кілька разів разів люди дзвонили,питались,чи дійсно від нас хлопці і,чи дійсно в нас хвора дитина. Ось,наприклад,недавно було одне повідомлення на "Однокласниках" І в нас,в пп Пару разів перерахували якісь гроші. З серпня хлопці не дають чути.На дзвінки не відповідають. А нині дзвінок З Бориславського райвідділу Уточняли чи в нас є хворав дитинаі чи від нас отой хлопака І скільки грошей він нам передав Я сказав Що за весь час було до 2-х тисяч... Мєнт каже,що лиш нині той назбирав 1600 гривень.... Якось...неприємно...на душі...
Пакет документів на їх волонтерську діяльність. У нас по центру їх тьма-тьмуща ходе. Один раз, було уже пізно, близько 23-ї години. Я поверталася додому. Причипилася до мені дівка, з ящичком: "Помогите деткам, страдающим аутизмом". Зрозуміло, що я ніяких грошей давати їй не буду, бо документів у неї немає, я це знаю. Вона мені 10 хвилин морочила голову, ішла за мною. Поки я їй не сказала, здогадайтесь, що.