Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 2
  2. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 5
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Бо прийдуть до тебе три празники в гості, радуйся!
    Ой радуйся, земле...
    http://www.youtube.com/watch?v=7QCadv7lIHI

Останнє редагування: 9 січ 2011
    • Подобається Подобається x 4
  4. Filosof

Filosof Well-Known Member

У них свої бандеровці були.

http://www.youtube.com/watch?v=xDOHrYbvzIU

5. Gron

Gron тафгай

М'яко кажучі, Ви помиляєтесь.

6. Filosof

Помиляюся у чому - назві? Це не має значення, на мою думку. Була УПА, були "Білі". Усі однаково грішні. Але мета була спільна - боротьба проти Радянської влади. Члени моєї родини приймали участь у "білому терорі". І мені дуже шкода, що так вийшло. Але вони воювали за нас.

• Подобається Подобається x 1
  7. Gron

Gron тафгай

8. Filosof

Громадянська війна - це і є вінігрєт.

Не проти України, а за Російську Імперію. Це різні речі. А що вони творили - один Бог знає. Але усі знають - скільки "білі" людей порізали.

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

А ще були махновці - "противсіхи" часів громадянської війни :)

• Подобається Подобається x 3
  10. Gron

Gron тафгай

А хіба літовець, естонець, грузин і тд Вас не цікавлять?

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це типа Ющенко махновець....???о_О;):)

---------- Додано в 20:37 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

Різали білі-різали червоні-різали тоді всі. Часи такі були.Йшла громадянська війна, йшов сусід на сусіда, йшов батько на сина, йшов брат проти брата-коли такі війни-вони страшні. А ще згадайте, коли частини БІлої армії співпрацювали з чужоземними військами(Антанти). Чомусь ніде в Росії ніхто не піднімає про це шум. Але ж це те саме, що і зв"язок Бандери з військами Німеччини(напочатку війни).
    Тепер навпаки білогвардійців також роблять героями боротьби за "единое отечество". Я не хочу знову розводити дискусії, просто прагматично дивлюсь на речі. Кожен йшов до перемоги за своїм сценарієм і вважав свій сценарій самим правильним. Так що не треба осуджувати одних і мовчати про інших(Filosof це я не до Вас). Була дійсно і РОА. На даний час, в історії має писати так: було те і те, його очолювали ті і ті. І все, без оцінок . А національні цінності і герої будуть тод і, коли саме проживання в Україні само по собі буде цінністю.

• Подобається Подобається x 3
  12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Е ні, Сміте...
    Давайте формулювати думку правильно, завершено.
    Так що не треба осуджувати одних і героїзувати інших. І тих і інших потрібно пам"ятати і сприймати .... (добудуйте фразу самі)

• Подобається Подобається x 2
  13. Gron

Gron тафгай

Хотілось би розуміти хто ти, а хто інші.
    Бо наприклад у мене в родині, на відміну від пана Ромко, ніхто конкретно за Україну не загибли, але всім совіти зламали життя по таборам, незважаючи на їх службу в ЧА.
    Ненависть до совітів, що у батьків, що у мене у крові, у сина вже ненависті немає, тільки несприяття цього безглуздого устрою, жалість та презирство до тих хто його прославляє.
    НМД, засуджувати вже давно пора, може героїзувати, деяких, треба після наполегливого відкриття всіх архивів та документів.

• Подобається Подобається x 4
  14. VasMT

Так Сміт жеж не двозначно розжував:
    Чи що Ви хотіли почути від мене?
    Роздуми про Бандеру І Сташинського?

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Усвідомлюючи, що ні одна війна не обходилась без глупих непотрібних жертв і без помилок кожної сторони.

16. Gron

Gron тафгай

Цікаво дізнатися, яку таку помилку, допустила та сторона проти якої довелося воювати мені?

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чому без оцінок? Тому що на даний час в українському суспільстві існує діаметрально-протилежні дві оцінки, і буде великою дурницею нагинати одну частину України відносно іншої. Виливаючи воду з тазика -можна виплеснути дитину.

---------- Додано в 21:29 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

А проти якої сторони Ви воювали?

18. Gron

Gron тафгай

Проти протилежної.

19. VasMT

Дехто з них "попросив" братської (!?) допомоги у декого з "наших"

---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:09 ----------

Даремно Ви так із Смітом.
    Він міг і не знати...
    А відповідаючи на Ваше питання, можна отримати будь-яку відповідь... Від В"єтнаму до Камбоджи.

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

"Всі" - не буває ніде і ніколи. (с) левандівка

Сказати, що якась з сторін не робила помилок - то як сказати про себе "Я наймудріший".
    Справді, проти якої?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)