От ще... Це коли є ціль...мета,до якої йдеш.... А,як її нема? Закінчується рік....хоч-не-хоч підбиваються підсумки... Втратилась мета. Ціль. Втратилась надія на нормальне життя...без постійної дикої напруги,без натягнутих,як канати нервів,без постійного страху...за що купити ліки завтра...як жити....і нащо.... Все не так... Не так, не так хотел отчалить я в дальний путь. Не в такт в сердце часы стучали, теряя суть. Мечтам видно светил нарочно чужой маяк. Не так якорь беспечно брошен не в тех краях. Якорь был мой брошен, где-то не в тех краях. Не с тем как-то в разгар застолья скрестил бокал. Постель долго делил не с той я, не ту искал. Не тем смело открыл я душу, не зная лжи. Нет тем, сам всё себе разрушил, как дальше жить. Сам я всё разрушил, как же мне далше жить. Один планов уже не строю, не жду чудес. Судить строго меня не стоит, таков мой крест. Дожди, время года листают, тик-так, тик-так. В груди тихо надежда тает, и всё не так. Тает надежда, тает, в жизни моей всё не так. Тает надежда, тает, в жизни моей всё не так... Тает надежда, тает, в жизни моей всё не так... Тает надежда, тает, и всё не так...
Нє, це я навряд чи поставила б у список цілей... Хоча, зізнаюся, ніколи не була біля мавзолею Леніна. І в Москві взагалі ніколи не була.
Красивый город. Ранним летним ясным утром. Когда пусты улицы. А в Мавзолее делать нечего. Был однажды, из любопытства. Неприятное зрелище, поверьте...
хех.... Не скажу, що це досягнення, але... Конституціно процесуальне право України (4) Адміністративне Право України (4) Конституційне Право Зарубіжних Країн (4) Фізкультура (4) Іноземна мова (4) Права Людини (4) Комп'ютерні технології в юридичній практиці (4) Цивільне та сімейне право України (4) Екологія (4) Конституційне право України (3) Трудове Право (3) Ось так-то...
Та не те що важко, просто розслабився.... Процесуальне важче, взагалі не розумію навіщо з цього предмету робити екзмен...
Щиро вам бажаю здійснити весь список до того, як перейдете до № 27. А перед тим, як перейти, перечитати на ту тему багато корисної інфи і оооооообов"язково "пройти практику" (тобто безпосередньо спілкування з дітьми). Кажу це як мама маленької дівчинки з 7-річним стажем
Так полковнику ж... Я навіть міг би сам приїхати на таку подію... Але живіть, Полковник, живіть... ---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:58 ---------- Приїжджайте!
Наполірував меблі (лаковані). Їм вже біля 20 років, але останні років 10 я їх мінімум раз в рік добротно полірую "Пронтом". Так шо виглядають ше дуже навіть нічо. Трохи переборщив з полірольом і в результаті видно розводи, але 2-3 витирання пилюки вологою шматою то поправлять . Ше хтів в кухні плитку на стінах помити, але закликали мене на партію префу і я не зміг собі в тому відмовити Тим хто засидівся в мережі і забув про плин часу нагадую шо наближається НР і Різдво. Якшо ви ше не встигли, але маєте вільний час - пропоную присвятити його прибиранню і вдяганню ялинки . Тим хто вже то давно зробив - респект великий
Хіба тимчасово...потім знов бардак і знов миєш ,чистиш,так безкінечно,от ні,щоб прибрати раз в рік, і шоб цілий рік все так ся тримало,а то ні......зранку знов повно лахів,розтелені дивани і т.д.Бляха муха,то тяжко ся називає. ---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:20 ---------- А дорога причімВи ,шо в хаті не визуваєтесь? ---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ---------- І класно вам 1-2 рази в тиждень, я 1-2 в день.
Хтів нині зробити їдно досягнення:потріпати на снігу хідники. Для того тре,щоб Люба на годину вивела малу. А в такому стані,як вона зараз,то можу зробити тільки я. Бо колись сі спортом занімав. І ше сильніший троха. Буду якось лапав момент,коли спит.
Визуваємось. Летить з дороги пил. Прям земля. Кіт на лапах тягне зі спільного коридору. На більше мене не вистачає. Важко переставляти меблі. А пилосос у мене згорів.
Нарешті зробив. Досягнув. Двигнув. Совершив подвіг. Щоби сі файно тріпали хідники,треба мати розвинену уяву. Коли я тріпаю,то уявляю на місці хідників певних осіб. І хідники без жадної пилинки. Виношу окрему подяку тьощі і єдному вельми неприємному типу,що сі починає на С.