А в мене тішиться чоловік... а я щось не дуже. І я навіть не знаю, що пообіцяти до нового року... Хіба збудувати кар’єру, чоловікову... але я і цього року її успішно будувала.
То тіштеся. Якшо в вас нема нагальних справ то можна більше часу присвятити процесу насолодження життям . Може варто кудась зїздити в подорож? Минулого року відпочивали в Криму і з нами в групі була пара (чоловік і жінка віком 55 +/-). Такі веселі і енергійні. Ми іноді по горах за ними не поспівали. Видно шо люди насолоджуються життям і один одним. Аж приємно на них подивитися. Мені аж встидно за себе стало. Я не вмію так кайфувати як вони. Ну нічо - навчуся. Власне шо я хтів тим сказати. Люди працювали, виростили дітей, чогось добилися і вчасно кинулися того плуга. Не можна постійно жити самими цілями і по дорозі до них. треба вміти і просто віддихати.
На прошлый Новый год обещание выполнил, бросил курить, после этого добавил 10 кг и стал больше выпивать. Поэтому торжественно обещаю меньше пить, особенно пиво, и сбросить вес на 10 кг
Только я, жене не доверяю, ей пофигу, ей гпавное, чтобы другие тетки не позарились, правда еще дочери обещал похудеть
Ну то так)....коли мужчина кидає пити ві починає бачити шо кругом і інші тьотки є.. Одного мого колєги дружина раз запитала: -А як би то так зробити шоб він знову пив