Новорічні обіцянки

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Un.Known, 27 гру 2010.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А в мене тішиться чоловік... а я щось не дуже.

І я навіть не знаю, що пообіцяти до нового року... Хіба збудувати кар’єру, чоловікову... але я і цього року її успішно будувала.

• Подобається Подобається x 7
  2. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

То тіштеся. Якшо в вас нема нагальних справ то можна більше часу присвятити процесу насолодження життям :).
    Може варто кудась зїздити в подорож?
    Минулого року відпочивали в Криму і з нами в групі була пара (чоловік і жінка віком 55 +/-). Такі веселі і енергійні. Ми іноді по горах за ними не поспівали. Видно шо люди насолоджуються життям і один одним. Аж приємно на них подивитися.
    Мені аж встидно за себе стало. Я не вмію так кайфувати як вони. Ну нічо - навчуся.

Власне шо я хтів тим сказати. Люди працювали, виростили дітей, чогось добилися і вчасно кинулися того плуга. Не можна постійно жити самими цілями і по дорозі до них. треба вміти і просто віддихати.

Останнє редагування: 28 гру 2010
    • Подобається Подобається x 9
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

:y: :nyam2:

• Подобається Подобається x 5
  4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А я ничего себе не обещаю, один черт не сделаю...

• Подобається Подобається x 16
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

На прошлый Новый год обещание выполнил, бросил курить, после этого добавил 10 кг и стал больше выпивать. Поэтому торжественно обещаю меньше пить, особенно пиво, и сбросить вес на 10 кг

• Подобається Подобається x 13
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А кто проконтролирует? :nea: Да и нельзя меньше пить, особливо воды. 3-4 литра за сутки, хоть тресни.:mocking:

• Подобається Подобається x 4
  7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Только я, жене не доверяю, ей пофигу, ей гпавное, чтобы другие тетки не позарились, правда еще дочери обещал похудеть

• Подобається Подобається x 2
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну то так)....коли мужчина кидає пити ві починає бачити шо кругом і інші тьотки є..

Одного мого колєги дружина раз запитала:
    -А як би то так зробити шоб він знову пив ;)

• Подобається Подобається x 2
  9. Ravin

Ravin Well-Known Member

Вода не водка - много не выпьешь. (с):nea:

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)