Свідки

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Мих, 27 гру 2006.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

І чому б не звернути увагу на іншу половину збору?

---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ----------

Я лише написав що на мою думку у вас є певні психологічні та емоційні проблеми і ви культивуєте свою злість та образу. Вони сталичастиною вашого світогляду. Я не претендую на безпомилковість висновків, але це те що я відчув читаючи і=ваші дописи.

2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А ви впевнені що ви описали язичиський Рим чи сьогодення?
    Бо мені цього «не можна» і сьогодні, бо я маю законного чоловіка, не роблю абортів і не ходжу на танці в п’ятниці і під час посту.
    До чого тут СЄ і їх правильність?

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

НІКОЛИ!!!!

Ми за таку людину будемо ревно молитись щоб Бог просвітив його і заопікувався ним.

• Подобається Подобається x 4
  3. Сергій аспірант

Наше сьогодення від язичницького Риму не так сильно відрізняється - ознаки занепаду цивілізації подібні в різних культурах.
    Допис стосувався не правильності свідків Єгови а становища християнина в суспільстві, яеке керується діаметрально протилдежними принципами.

Хочу у Вас спитати, що ви знаєте про свідків Єгови?

---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

4. Radistka

Radistka Rändaj

А я думаю, що ви просто хочете зробити з мене яскравий, як ви пишете, зразок "відступниці", що покинула СЄ - нещасної, ображеної, озлобленої. Пишете мій портрет основуючись зовсім не на психології (який там з вас психолог, прости Господи ... ), а на ВБ і ідеях навязаних вам Свідками. Я це нормально сприймаю. Але так само мабуть ви і "вигадуєте" усіх своїх "знайомих" ідеальних СЄ (таке враження, що ви всіх СЄ України знаєте). Нікого ви толком не знаєте, а вигадуєте про них так само як про мене чи інших. А в дійсності, ви швидше за все, і зібрання не відвідуєте, бо боїтеся спілкуватися з людьми. Мабуть тому і проповідувати не ходите. Боїтеся жінок, підсвідомо ненавидите успішніших за себе. Почуття власної неповноцінності спонукає вас шукати у СЄ таку собі "моральну милицю" - ну хоч в чомусь я буду кращий за інших (о, хто-хто, а СЄ це відчуття дають!). Сидите собі на форумі, бо тут можна говорити все що вам хочеться, писати про всіх що заманеться, не боячись що прийдеться відповідати за свої слова. Та ви і не знаєте, що таке відповідати за свої слова ... Тут можна "козиряти" званням "аспіранта" (швидше за все вічного аспіранта), надіючись що більшість людей тут не мають вищої освіти. У вашій хворобливій уяві виникають якісь страхи, які ви проектуєте на інших ...
    Жаль звісно, що такий слабкий кадр представляє СЄ на форумі :)

• Подобається Подобається x 2
  5. L e o

L e o Well-Known Member

?
    Римлян 3:10

• Подобається Подобається x 1
  6. Radistka

Radistka Rändaj

Враховуючи твій вік, рівень розвитку, статус, досвід і манери, я цілком можу казати тобі "ти"

7. Сергій аспірант

За свої слова я відповідаю завжди.

Повторю- я написав те що відчув читаючи ваші дописи.

Спілкування з людьми я справді не дуже люблю.
    я не боюсь відрізняьтись від інших.

---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:52 ----------

Думаю такі висновки аварто робити після очного спілкування і не варто переходити на образи.

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

Особливо, якщо вважаєте свій рівень розвитку вищим-0))

Я пишу про реальні приклади, людей яких знааю і з якими спілкуюсь.

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

Мені завжди цікаво спілкуватись з цікавим опонентом і рівень його освіти мене не цікавить.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

справа в тому, Сергій, що у церкві не проповідує людина, що завчила пару фраз з біблії і вважає себе проповідником. Тому ця людина, чи якась інша не має можливості проповідувати. Зате, хто хоче слухати те, що каже священник - слухає, хто не згоден може запитатися на катихизації, якщо і це його не переконує, може і покинути церкву. У нас нема списків, типу ти є, а от тебе викреслюємо, або вписуємо.
    Відповідно ніхто не вмішується у приватне життя. Кожен має свій вільний вибір, даний Богом, а не якоюсь організацією.

• Подобається Подобається x 3
  9. Сергій аспірант

Я усвідомлюю проблеми які маю і намагаюся давати з ними раду.
    Мушу ВАс розчарувати - Вам не вдалось зачепити мене.

10. Radistka

Radistka Rändaj

Де образи? о_О Сухі факти!

Але я чогось "не врубалася" - ти мене достатньо знаєш щоб писати мій психологічний портрет, а при цьому на "ти" звертатися до тебе не можна? :dntknw:

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 20:59 ----------

Тільки твій рівень освіти у тебе в нікнеймі, і це багато що про тебе говорить :mocking:

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

Та навіщо тоді це писати? ;)

А! .. Значить то таки правда!

11. Сергій аспірант

Щодо цього то свідки Єгови постійно отримують відповідне навчання, і на ньому немає заохочень заучувати щось, навпаки людина повинна доносити інформацію своїми словами. а це не легко. Вихід з організації свідків Єгови - цілком вільний, варто просто перестати відвідувати зібрання.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це добре, а сама організація як себе вважає?

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

але при тому навчають і проповідують.

13. Сергій аспірант

Мені цікаво займатись наукоюІ я іціную можливаість займатись нею, тому аспірантура є важливою для мене, тому і написав це у ніку акцентуючи на рід своїх занять а не на аудиторії з якою бажжаю спілкуватись.

Для того щоб надалі ви не робили подібних спроб.

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ----------

Свідки Єгови не вважають себе безпомилковими, це стосується як окремих свідків так і усієї організації.

14. Radistka

Radistka Rändaj

Чому? Тому що це тобі неприємно?

15. Сергій аспірант

Безпомилковими не булиі апостоли і старійшини зборів, ні звичайні християни, але вони і навчали і проповідували.

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

Тому що це марно. Ви не відкрили нічого нвового, я і так знаю сфери де мені слід удосконалюватись і активно це роблю.

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ви говорите про прихожан, а радістка вам говорить що її засудили старійшини які, наскільки можу зрозуміти своєї жіночою голівкою, прирівнюються за посадою священникові чи ба, навіть єпископу.
    Пересічна особа яка не має глибокої віри не є для мене прикладом, я відповідаю за себе і я ніколи і нікого не засудужу ані не осуджую. Я можу засудити вчинок але не особу. Особу я буду і надалі любити і за неї ревно молитись.

17. Radistka

Radistka Rändaj

Але я була права, еге-ж?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вав!!!!!!

Просвітіть, що навчали апостоли, що згодом виявилось помилковим.

Таааак цікааааааво!

• Подобається Подобається x 3
  19. Сергій аспірант

В дечому так, в дечому ні.

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ----------

Хоча б те що вони навчали про швидкий прихід Ісуса Христа.

---------- Додано в 22:12 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ----------

Можна згадати також суперечки, щодо проповіді язичникам, обрізання, виконання закону тощо.

20. Radistka

Radistka Rändaj

Якби ти хоча б раз насправді почав це робити, то більше ніколи б не осуджував інших ... ну при наявності здорового глузду в голові звісно ... Бо це насправді важкий труд, який не має по суті ніякого відношення до того до якої релігії людина належить. Так що, сорі, не вірю .. активно ти тільки клавішами перебираєш ..

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)