а як вся його заначка на його ж кредитній карточці?.... з якою він не розтається навіть під час сну... тримає десь у панталонах....
та й відразу забанять Вам ЛФ... не кажіть... скажіть, в книжках читали... а ще краще - в глянцевих журналах... так, під блондиночку... їм же все мона.
Їздила з чоловіком до Варшави на 3 дні. Його по роботі викликали. Просиділа в подружки. В неї донечка (1 р.). Така весела, прикольна Взагалі гарно відпочила, розвіялась, хоч і не люблю Варшаву. Занадто велике місто. Дуже некомфортно себе там почувала. Думала раніше навіть шукати там роботу і доїжджати, але все таки ні. Не зможу. От вчора як вертались, то потяг затримався, а потім на трамвай довго чекали, та ще й пришлось 3 зупинки з сумками йти пішки, бо перед нами трамвай заглох. Потім ще сиділа до 5ї ранку переклад робила (калимчик трапився). Сьогодні відчуваю, що трохи прострудилась чи що.
Ану бігом калиновий чай пийте.нічого хворіти і так з форуму всі тікають..депресію якусь собі вигадали.
Збираюся поїхати па Привоз. Я давно там не була. А ще хочу з’їздити до моря, чи сходити на Морський вокзал. Ще хочу назбирати жолудів на кофе. Хтось пив колись?
Каламутний день. Розгрібаю пошту і шикую на полиці огірки-помідори від мами. Настрій також каламутно-вагітний. Тішусь, що вдома, бо тут доні, сумно... бо сумно чогось, сумно-сумненько мені...
Мені вчора ввечері також щось було сумно і не міг заснути. А потім згадав одну прикольну фразу і зразу повеселішав: "Звезды на небе...месяц в окне. Не спится, не спится, не спится бы мне"
Таки пю, зранку запарила в 2х літровий термос , прийшла з роботи і насолоджуюсь не дождьотесь , вже підсіла конкретно ---------- Додано в 15:17 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ---------- рідко, але їм, з часничком, смачно
Молодець Іруська ---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:23 ---------- Свари нас всіх свари старих пердунів.......