Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dimex

Dimex Well-Known Member

що ти язиката хвеська

2. Masini

Masini Well-Known Member

Ппц, поговорили...

Димекс, вот у нас тут еще два мафа болтаются. Как думаешь, кто?

3. Dimex

Dimex Well-Known Member

1.Віка
    2. Лібо ти лібо хтось з тихво...двох

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це значить що Ріксі самка оленя, а бо маф, який прикидається самкою оленя

в цій грі ріксі дуже підпсувала собі імідж класного гравця... Можна сказати розтоплала

ВІКА

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

За закінчення дня

5. Masini

Masini Well-Known Member

Бан себе не хочешь дать за оскорбление?

6. MARTINI

це констатація. Ти так тупиш, шо мені охота тебе придушити

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Я думаю, що в даній ситуації все просто. От дивіться. З пари Нірванка/Віка один точно маф, а інший комісар. Якщо повішаєм Нірванку і вона справжній комісар, то Віка на наступну ніч прибере Іспанку (Іспанка нічого не вдіє, бо двічі не може ходити до Віки) і ми в незавидному положенні...
    Якщо ж повішати Віку і вона виявиться комом, то Іспанка заблокує Нірванку і нічного пострілу не буде! І наступного дня тоді повішаєм Нірванку.
    Тож ВИННА: ВІКТОРІС
    (виділити не можу, бо з мобіли)

8. Masini

Masini Well-Known Member

Ну не всегда же тебе тупить. Можно и мне иногда. Чередоваться будем :)

9. MARTINI

от скажи, Ріксі, що Нірванка зробила погано як комісар і що Віка зробила добре як маф?

Дійсно класний маф - четвертий. Трьох інших ми перещолкали як горішки, а його досі не знайшли.

10. Masini

Masini Well-Known Member

Виктория, вот ты меня проверяла во вторую ночь, да? Вот каким ты должна быть комом, чтобы увидев, что я - мирная, проголосовала за меня? Низачот :nea:

---------- Додано в 02:19 ---------- Попередній допис був написаний в 02:14 ----------

Я уже объяснила.
    Вика вела себя не так, как всегда. Несколько ее постов на уровне интуиции убидили в ее мирности.
    Нирванка вела себя так же, как всегда, но некоторыми постами убивала наповал
    Итог: они ведут себя одинаково. Только один - хороший, а второй - нихорошка. Так вот для меня нехорошка, который выглядит хорошим гораздо более красиво играет, чем хороший, выглядящий нехорошкой.

Было бы идеально, если бы вылез еще один ком. Настоящий. А они вдвоем разыграли спектакль. Но этого, думаю, не будет :sad:

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ріксі! Ну ти тупиш як ніколи! Нірванка ж так само перевірила Мартіні і голосувала проти нього!

Проти Віки слід голосувати. Але лише по тій причині, яку я навів в попередньому пості.

12. Masini

Masini Well-Known Member

Ребята, я пишу эти посты не для вас. Я спрашиваю у Виктории. Мне интересно, что теперь человек может наврать. Мне интересно, как человек далеко может зайти. Мне интересно, что от человека можно ожидать в других партиях.
    Для вас все понятно. Голосуйте за Вику, мой голос ничего не решит.

13. MARTINI

ну, а в мене на рівні інтуіції вона попалилася сама і ще й попалила Еребуса :)

14. Masini

Masini Well-Known Member

Ну вот и славно. Ну вот и молодец. Но это не значит, что вокруг тебя олени, а ты король на фоне этого стада

15. MARTINI

а... ну сорі, це виявляється така тактика - показати Вікторії що їй ще тут хтось вірить і подивитися що буде :) Ну, не знаю... В цій партії історія Віки вже завершена, давай краще зосередимося на пошуку четвертого мафа.
    1. Овод
    2. Дімекс
    3. Сашка

Хто з них?

Якщо Овод чи Дімекс - молодці, один відсидівся в тіні, другий включив дурачка :) Поки що ці тактики працюють.

Якщо Сашка, то знімаю капелюха

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Мартіні. Ти або спеціально Ріксі прибрав з цього списку, або тупиш не менше Ріксії!
    Та вона ж маф чистої води!
    Ну нічого. Ось побачим ще точно хто комісар. Якщо ми вгадали і Нірванка ком, то матимем перевірених мирних і будемо строїти подальшу стратегію.

17. Masini

Masini Well-Known Member

Сашка, да ты тупишь!!!!!!!!! Мартини, напиши ему, что он - олень :haha:

18. MARTINI

19. Dimex

Dimex Well-Known Member

Підозра до нього як і до ріксі не проходила з початку гри.

20. ovod

ovod Well-Known Member

віка
    буду пізно

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)