Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А Ти ніяк не вгомонишся? :)))

ВЕДУЧИЙ, ДАЙ ВІДПОВІДЬ: що відбувається, коли мєнт іде до боса мафії, ком іде до боса мафії, а бос мафії в когось стріляє?

---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

Я поставила себе мафом? А що, мала показувати, що я святенька мирненька, щоб мене мафи зразу прибрали, бо не було шансів, щоб мене свої повісили? Може мені навіть Тобі подякувати прийдеться, бо це ж Ти почала на мене бочку котити. А я хотіла, щоб Тебе прибрали, бо якщо Ти - мирна, то з мене більше толку, а якщо антикілер, то ще краще :)))

---------- Додано в 21:25 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

тобто стріляє

2. Masini

Masini Well-Known Member

Он занят, отвечу я: все живы и рады

Чтоб я верила всем, кто вскрывается, был бы ахтунг

---------- Додано в 23:28 ---------- Попередній допис був написаний в 23:25 ----------

Вот сейчас придет Вика и расскажет нам, что она ком, проверяла тебя, стреляла в тебя, но Испанка пошла к ней и поэтому ничего не случилось :)

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Афігеть!я цієї ночі була у Вікторіс.значить вона бос(це при умові що мафи не схитрували і не пропустили хід)
    ВІКТОРІС.

4. hunter

hunter мандрівник

якщо ком стріляє в боса, а мєнт йде до боса, ну і бос в когось стріляє - всі живі здорові!

---------- Додано в 22:38 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

до речі - завтра вечером буду тут з телефона, і попрошу щоб написали список хто проти кого голосує в 21:55 (+/-)
    нд - тільки в ПП сюди присилати завтрашнє ;)
    всім дякую за увагу, ведучий пішов спати!
    п.с. надто важкий тиждень...

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Звідки знаєш? ;) Теж питаєшся щось про ніч? Може то Ти в нас 4 мафка??!!

6. victorys

victorys позитивчик :)

бляха, ну як на зло тільки що світло вирубилось :ireful:
    Ага, бачу, що мене вже випередили...ну це найкраще, що нірванка могла зробити в даній ситуації, я навіть зараз не хочу переконувати вас, що я справжній ком, адже більшість тут вважають мене мафом.
    Першої ночі я перевірила Твістер, бо вона новий гравець і я ще не знала як вона себе поводить у грі, тому хотіла знати ким вона є, другої ночі я пішла до Ріксі (тому і писала, що ком і мєнт самі знають до кого йти в ночі).
    нірванка

7. Masini

Masini Well-Known Member

Может я умею рассуждать логически?

8. victorys

вона на мафка нірванко, але можеш радіти що мене випередила, видно досвід попередніх партій тебе навчив, що хто перший вскриється, тому й більше вірять :)

9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Віка,ти зараз поводишся як Сашка в попередній партії.ми тебе розкусили.вішайте Віку,вона бос.

10. Masini

Masini Well-Known Member

Верю Викторис. Не верю Нирванке.

11. victorys

всьо йду я спати, мені завтра знову вставати в 5:30, тому немаю сили вже сьогодні нічого писати, завтра важкий день на роботі, тому не знаю коли відпишусь, певне після обіду. Скоріш за все ви мене завтра повішаєте, але все ж таки маю надію, що не всі поведуться на нірванкине комісарство...Добраніч.

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

що це означає? є якісь конкретні схеми поведінки по яким вирішується хто маф а хто не маф чи що??

12. Masini

Masini Well-Known Member

Обратите внимание на пост Виктории в ответ на мое предложение куда сходить кому:

Пост полон злобы. Полон злобы кома, которого гадкая Риксия обвиняет в мафстве, а потом еще и с умным видом наставления дает, хотя ком уже давно сходил туда, куда ему хотелось. Меня сразу это зацепило. Засомневалась, что маф так искренне будет меня ненавидеть, поэтому написала:

Вот этот пост заставил меня поверить Вике. А пост Ирины наоборот еще более убедил меня в ее редисочности. Пусть это будет ошибкой, но голос менять не буду.

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:haha: Цього можна було очікувати!
    До речі, я відкрилась тому, що так буде простіше знайти останнього мафа.
    До речі, Іспанко, а до кого Ти ходила в другу ніч?
    Ага, знач Рікся - мирна. Дякую хоч за це.
    Ну і зря. А я в Тобі розчарувалась. Займаєшся єрундою замість того, щоб пошукати четвертого.

Звісно, Винна: Віка.

Тяжко придумати що робити на наступну ніч. Іспанка може до мене піти, щоб врятувати, але тоді я не зможу нікого перевірити. А приберуть напевно Іспанку, бо вона точно не антикілер, а мене ж може рятувати.. Але кого мені перевіряти? Дімекса?

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:06 ----------

Мега ржач :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Думаю, що мафи зараз так само сміються, і ведучий потім, коли прочитає :)))
    Ну чо Ти мені не хочеш повірити? Бо я наїхала на Тебе трохи? Ну мені ж треба було когось за кома видати, щоб мене не рухали. Може трохи переборщила.. Я перший раз на такій ролі і хочеться принести користь.

А Тобі, Віка, більше ніхто не повірить! :)

14. Masini

Masini Well-Known Member

Если Вика - маф, а ты - ком, то значит Вика отличный маф, а ты - отвратительный ком.
    Я имею право на ошибку. А ты смейся, смейся. Это исключительно мое мнение и я его никому не навязываю.

15. hunter

hunter мандрівник

1. нірванка віка
    2. віка нірванка
    4. іспанка віка
    6. мартіні
    7. Dimex
    9. Sashka-ua
    10. овод
    12. рікся нірванка

16. Dimex

Dimex Well-Known Member

Дімекс був на роботі але ви бачу і без мене впорались)

ВІКА

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та я знаю, треба було сидіти в тіні і не пікати, як це роблять Сашка, Дімекс, Овод. І тихо робити свою справу. Але я так не можу! І хоч стріляй! (невдалий вислів :))) )

До речі, я написала перед результатами ночі підказку, щоб ви знали, що треба Віку мочити. Бо якби мене вночі прибрали, то б ви не знали до кого ходила. До речі, боялась, щоб ви на Мартіні не подумали, бо я там за нього голосувала..

18. Masini

Masini Well-Known Member

Нирванка, комиссар ты наш, так кто же четвертый?

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ти забула придумати до кого ж Ти ходила цієї ночі? ;) Ти так і не написала, що до мене. Ну напиши вже, "чисто поржать" :)))
    Може цей факт Ріксю переконає?
    А ще той факт, що Віка не коментувала відкривання Іспанки і не голосувала проти Еребуса зразу. Може вони якийсь план хотіли придумати? Може Еребус мав прикинутись мєнтом?

20. Masini

Masini Well-Known Member

Ну а вообще... Может будет третий ком?

Овод? Сашка? Мартини? Димекс?

Предлагаю вскрываться. Я мирный без допроли.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)