Мафія, гра №12: Екзамен

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 4 лис 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну правильно, бо якщо мафи в Ріксю будуть стріляти, то вона виживе! А так як вона налаштована проти мене, і може навіть надумає стріляти, то Іспанка б врятувала нас від цієї помилки!
    Якби Рікся була так само проти якогось іншого гравця, то б навіть не писала в темі про те, що думаю, що вона ком, щоб Рікся могла спокійно того мафа вночі прибрати.
    Вибач, я переплутала, це Овод писав. Занотовувала дещо про гравців і помилила рядочки (я прямо з дороги на форум, а ще й потяг затримався і трамвай поламався - довго і тяжко добиралась, короче.. )
    Зараз ще раз уважно переглянула і от що зауважила.
    Допис Ріксі:

Потім Овод:
    Зауважте - замість Еребуса він Мартіні вписав. Прикриває?
    Потім Рікся написала:
    А Овод так зразу і повірив (о, як він легко переконливий!):
    Коли я писала в попередньому дописі напочатку про Сашку, то все було про Овода.
    Короче, йду дороблю роботу на завтра і висплюсь, а завтра розберемось.

2. Masini

Masini Well-Known Member

Все, Нирванка, ты меня убила :haha:

Лучше бы ты ваще ничо не писала, мирнее бы выглядела

3. ovod

ovod Well-Known Member

я наприклад, до такого в правилах не дочитався - таке могли зрозуміти тільки мафи.
    а чому я мав писати еребуса? я ж не думаю так само як ріксі...
    я такий....

---------- Додано в 09:44 ---------- Попередній допис був написаний в 09:41 ----------

віка ти відписала прямо після відкриття іспанки, то чому нічого дальше не відписала? хоч два слова....

4. Masini

Masini Well-Known Member

В том то и дело. Чо мафам надо? Впихать в свой списочек подозреваемых побольше мирных. Что ты успешно и сделала, добавив туда малозначимого Коста, которого вы успешно на след день слили.

А Сашку то за что? Просто в списочек подозрительных кроме явного мафа надо мирного вписать? Почитай посты Коста. Перестанешь подозревать Сашку, а то палишься ;)

Хорошая попытка всем впихнуть, что Еребус не маф. Но неудачная. Ирина, ну я ж тебя еще тогда просила: хватит мафов своих защищать. Ты и себя палишь, и их.

Ну тут ваще ахтунг. Мирная говоришь? Ну и какой нормальный мирных кома будет палить???

Вот такой маааааленький психологический момент. Ты пишешь, что мафы отметили, что я слишком уверенно говорю про роли игроков, значит я ком (т.е. из твоих слов следует, что я правильно говорю, ком же ошибиться не может). Но тебе на ум вообще не приходит, что я могу ошибаться и в список подозреваемых мирных включить. Ты как маф знаешь, что я попала по всем или практически по всем оставшимся. Отсюда и этот пост. Написанный именно рукой мафа, а не мирного.

Какая забота :haha:

Ну да, лучше спасти комиссара, в которого не факт, что стрелять будут, чем заблочить босса мафии, конечно :)))

Единственное здравое рассуждение из всего поста :)

---------- Додано в 10:06 ---------- Попередній допис був написаний в 10:01 ----------

А так лучше пусть умрет ком, чем я, да, Нирванка??? :haha:

5. ovod

ovod Well-Known Member

ріксі, дай нірванці виспатись...

6. Masini

Masini Well-Known Member

Пусть спит, мне то чаво... :)

7. ovod

ovod Well-Known Member

цікаво, в кого еребус стріляв?

8. Masini

Masini Well-Known Member

История умалчивает ))) Узнаем после партии

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

А вообще скучно. Если все дни так будут проходит, то давайте быстрее закончим.

За окончание дня

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:07 ----------

А вообще скучно. Если все дни так будут проходит, то давайте быстрее закончим.

За окончание дня

9. ovod

ovod Well-Known Member

За окончание дня

10. Dimex

Dimex Well-Known Member

работать!!!

11. victorys

victorys позитивчик :)

До всіх, хто вважає мене мафом, бо була на форумі і не відписалась після вскриття Іспанки. 3 хвилини перед тим як вскрилась Іспанка, Рікся написала пост про те, що когось там полікує док, чим привернула мою увагу, адже дока вже з нами немає...Потім відразу посипались голоси на Еребуса, наче на перегонки, якщо я не помиляюсь то час на голосування ми маєм до 22:00. І звинувачувати мене у мафіозності через те що не відписалась є щонайменш безглуздим. Поки я вернулась з душу ви вже майже 2 сторінки настрочили, я прочитала все,але голова вже не варила що небудь аналізувати.
    Нірванка, твій пост 639 тільки підтверджує те, що ти маф. Щось ти там наддто путаєшся у своїх підозрах, то Рікся в тебе ком, то зновуж таки кажеш що треба її блокувати...потім знову наголошуєш, що вона ком.
    Якщо ти мирна, навіщо палиш кома? Я думаю ти все ж таки маф і провокуєш вскриття кома. Ти мені перестала подобатись ще тоді, як писала, що я мирна, набиваючись до мене в довіру (ти вже так робила в якійсь з попередніх ігор).
    Так як інший мєнт не вскрився, прийдеться повірити Іспанці, вішаєм Еребуса.

---------- Додано в 11:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ----------

за закінчення дня

---------- Додано в 11:23 ---------- Попередній допис був написаний в 11:16 ----------

бляха, овод різниця є, бо я не маф і якщо Іспанка всеж таки пішла до мене, то ми тільки втратим хід і заслуженно віддамо перемогу мафам!!!
    Іспанка, я надіюсь що тебе всеж таки інтуіція не підвела..

---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ----------

що мав значити цей пост?

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Без варіантів
    Еребус
    За закінчення дня

Ріксі, ну і скажи тепер ще раз, що моя гіпотеза і мій список - полнейший бред :)

13. victorys

victorys позитивчик :)

До всіх, хто вважає мене мафом, бо була на форумі і не відписалась після вскриття Іспанки. 3 хвилини перед тим як вскрилась Іспанка, Рікся написала пост про те, що когось там полікує док, чим привернула мою увагу, адже дока вже з нами немає...Потім відразу посипались голоси на Еребуса, наче на перегонки, якщо я не помиляюсь то час на голосування ми маєм до 22:00. І звинувачувати мене у мафіозності через те що не відписалась є щонайменш безглуздим. Поки я вернулась з душу ви вже майже 2 сторінки настрочили, я прочитала все,але голова вже не варила що небудь аналізувати.
    Нірванка, твій пост 639 тільки підтверджує те, що ти маф. Щось ти там наддто путаєшся у своїх підозрах, то Рікся в тебе ком, то зновуж таки кажеш що треба її блокувати...потім знову наголошуєш, що вона ком.
    Якщо ти мирна, навіщо палиш кома? Я думаю ти все ж таки маф і провокуєш вскриття кома. Ни мені перестала подобатись ще тоді, як писала, що я мирна, набиваючись до мене в довіру (ти вже так робила в якійсь з попередніх ігор).
    Так як інший мєнт не вскрився, прийдеться повірити Іспанці, вішаєм Еребуса.

14. Masini

Masini Well-Known Member

1. нірванка - Erebus
    2. віка - Erebus - за окончание дня
    4. іспанка - Erebus
    6. мартіні - Erebus - за окончание дня
    7. Dimex
    9. Sashka-ua - Erebus
    10. овод - Erebus - за окончание дня
    12. рікся - Erebus - за окончание дня
    14. еребус

15. Kost

Kost Мале вампірисько:)

Использую право на последний пост ;)
    Да я стараюсь :)

Пришел со стадиона мокрый,грязный,уже к компу не было сил идти:sad:
    Пришел щас :)))
    Рикси жжет:))) (тебе бы банчик,тут между прочим дети) :)))

Ну как бы всё... :)
    Пока :ireful1: Не учили Вас,что детям уступать надо.Тем более такая работа перспективная(вроде) была...

16. Masini

Masini Well-Known Member

Твой список может быть бредом только потому, что я в нем увидела себя. Притом с какими то фиг поймешь какими цитатами. А вообще тыкни-ка мне пальчиком, где я сказала, что твой список - бред? Я сказала, что кандидаты могут быть, а вот обоснования притянуты за уши и бредовые. И до сих пор так считаю.

---------- Додано в 14:19 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

Не вижу здесь детей. Ни одного. Тем более матом я не ругалась. Все использованные слова и словообразующие можно найти в справочниках русского языка. Так что :tongue:

17. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

НЕ ПРОТИ 3АКIНЧЕННЯ ДНЯ.

(виділити не можу, бо з мобільного)

18. Masini

Masini Well-Known Member

Остались Нирванка, Еребус и Димекс (Испаночку в расчет брать бессмысленно, ибо до окончания дня она все равно не появится)

19. ovod

ovod Well-Known Member

віка, а хто по твоєму ще один маф крім нірванки?

20. Twister

Twister Well-Known Member

Ага, я також скористаюся :)

І майже-пенсіонерці можно було б і поступитися вакансією. Мені велика офіційна платня у пригоді б стала! А ви... Ніякої поваги до віку :ireful:

Мирні - вибачайте, що не вбереглась... :sorry: Вболіваю за вас душею! :give_rose:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)