Голосуй! бо виграють...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем levandivka, 31 жов 2010.

?

На цих виборах я

Голосування закрито 1 лис 2010.
  1. голосував, бо виграють

14 голосів
    58,3%
  2. ще не голосував, збираюся

7 голосів
    29,2%
  3. не піду, бо виграють у любому випадку

2 голосів
    8,3%
  4. думаю я

1 голосів
    4,2%
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ось з цього.
    Але напевно я зробив невірний висновок. Прошу пробачити мене!

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А намалюйте, як виглядяє Писец ?

• Подобається Подобається x 3
  3. Полковник

Полковник миється в бані

До меня уже намалювали:

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не уявляв, що полковник може зробити із своєю родіною :)

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

не московські квартали? Нє?
    Точно нє?

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Це ж ілюстрація до "роману" "Город Львов".
    Нє?

ЗІ: результат львівських виборів - "Наш отвєт Чемберлєну".

• Подобається Подобається x 1
  6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Святкуватимете? А парад перемоги влаштовуватимете?

http://www.youtube.com/watch?v=vwpVEcUihXo

• Подобається Подобається x 4
  7. VasMT

А ви святкуєте кожну свою...,ну наприклад, дефекацію?
    Ні! Я теж ні. Бо це природньо. Як чесні і вільні вибори. А те, що світова спільнота не виявила ЖОДНОГО умисного порушення, являється підтвердженням демократичності теперішньої влади. А це вже можна відсвяткувати.
    Правда є одна аферистка, якій вільне волевиявлення громадян, як кістка в горлі... Але їй вже не вірять. Так що "панночка померла"!!!

Прийміть співчуття :haha:!

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Василю, Василю...

http://obkom.net.ua/articles/2010-11/01.1607.shtml

9. VasMT

:haha:
    Мое COMODO (спасибо Святу) не пустило на обком. Видно бережет мое сердце - нельзя стоко позитива зараз ;).

А вчера віступил наблюдатель от Латвии, страны, которую многие приводят нам в пример, как прорывательницу к европейским стандартам (тут без иронии, хотя не мешало бы вспомнить ихнюю самую высокую в Европе безработицу, даже больше нашего ;) ). Так вот тот дядька со всей ответственностью сказал, что демократизм на лицо. А Турчинов только щеки надувает :))).

10. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Чого так вперто і добивалась влада, фактично усунувши "Батьківщину" від виборів у Львові і Тернополі...Тепер, Ура!!! Всьому регіанальному лохторату буде демонструватися "звєрская лічіна украінского націоналізма";). І для Європи підійде.
    Це "Свобода" - демократи!?о_О

11. Nevermind

Nevermind Просто персона

http://www.unian.net/ukr/news/news-404131.html

Про масові фальсифікації заявляють всі партії, крім ПР

• Подобається Подобається x 8
  12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я би дуже здивувався, як би вони проти себе щось сказали... Самі ж і організували нички для фальсифікацій...

До речі, я починаю догадуватися що мав на увазі Ющенко, коли говорив, що його ще згадають - ПРОТИВСІХІВ зросло до 7 відсотків.

Одне тішить - НУ заслужила свій результат - ПРОТИВСІХ :)))

13. VasMT

Ярема! Ви шо, тормоз?
    Скільки тягнибоківці рулять в Тернополі? Де хоч якийсь натяк влади про "звєрскую лічіну"? Що мовчите? Бо мОзги у Вас сердечками заліплені. І сказати Вам нічого.
    По-друге: владі всратись на цю дохлу шавку. Тим більше, що у Тернополі виборів і так не було.
    А крах Йулькін - прогнозование прозріння обдурених людей. Прийміть і Ви мої співчуття за вчасно загнувшуся "батьківщину".
    А невже Тернопільська область огороджена колючим дротом і оточена вишками о_О? Чи може вас строєм водили голосувати за Свободу?

---------- Додано в 21:45 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ----------

:haha:

М.Жванецкий

14. Yarema

З мене досить спілкування на їхньому форумі.
    Це Вам сказати нічого окрім пересмикування:diablo:! Влада місцева в цій країні не вирішує ніяких значних політичних проблем, бо немає повноважень...А от якби Тягнибок узурпував всю владу, як Хамило, то тоді і подивилися б, що Ви кукурікали б;). Може Ви в Донецьку живете, а я У Львові? Якщо ні, то не треба сперечатися з приводу того, про що Ви і гадки не маєте... Я маю на увазі відношення донеччан до Тягнибока і "Свободи"...Це подальше впровадження єзуітської політики подальшого розколу України......."У той же час, на думку депутата Держдуми РФ, українська влада має задуматися над тим, що «радикалізується Захід України, є певне розчарування на південному Сході України». За його словами, не стало несподіванкою, що всеукраїнське об`єднання «Свобода», «відоме своєю яскравою русофобською позицією і крайнім шовінізмом», отримало добрий результат на виборах.

«Якщо це справді підтвердиться – це один із серйозних уроків, який владі і суспільству України треба зробити», - вважає К.ЗАТУЛІН.

Він зазначив, що, за попередніми даними, якщо в трьох областях України за ВО «Свобода» проголосували майже 30% виборців, то вона формуватиме «політичну атмосферу» в цих регіонах, і можливо з її представниками складно домовлятиметься." http://www.unian.net/ukr/news/news-404132.html.
    ..."Добкін: підтримка партії "Свобода" є дуже тривожним сигналом

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло ДОБКІН вважає, що вагома підтримка партії «Свобода» у масштабах України є дуже тривожним сигналом

Як передає кореспондент УНІАН, про це йдеться в інформації, розміщеній на офіційному сайті Харківської облдержадміністрації.

«Для мене є дуже тривожним дзвінком вагома підтримка ВО «Свобода» не у Харкові, а в масштабах України», - сказав М.ДОБКІН.

«Підтримка радикальної та агресивної політичної сили свідчить про те, що якась націоналістична ніша, цивілізованіша і не так агресивно виражена, не заповнена поки в суспільстві. Зараз її місце зайняла абсолютно радикальна політична сила, яка, в принципі, не повинна мати підтримки в жодному суспільстві, що поважає себе», - вважає М.ДОБКІН."http://www.unian.net/ukr/news/news-404156.html.
    Не кажіть "гоп"....;)
    Ви себе вважаєте дуже розумним? Чи може інших дуже дурними, люб'язний?;)

• Подобається Подобається x 5
  15. VasMT

Зніміть окуляри.
    Запрошую Вас сьогодня подивитись "Свободу слова" о 23.00. Але всю. Бо ви своїм тавром "Ми данєцкіє- у нас кругом бандіти" вже почали викликати сміх. Приїздіть до нас. Під собором Св.Анни якраз вільне місце є. З таким тавром зможете підзаробити...

16. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Стрийському фанату "галубих" певно досі важко зрозуміти що високий відсоток набраний Свободою на ЗУ це лише наслідок українофобської політики різних табачників, льовочкіних і т.п. зброду. Ну і звичайно фактичне відлучення БЮТ від виборів через скандал "клонів". Дія породжує протидію.

17. Yarema

То ви - сліпий, а може просто лукавий.:diablo: Вам недостатньо, що пишуть про донецьких ЗМІ? Пошукайте в інтернеті про Хамила, Ахмєтова, Джарти et cetera, et cetera... Поцікавтесь книжкою "Донецька мафія"...А я живу в Донецьку і в 90-роки бачив становлення цієї мафії. А мого друга-підприємця душили поліетиленовим пакетом, щоб забрати гроші і лише прокурорська "криша" врятувала...Ви не чули тоді розмов людей і повідомлень ЗМІ...У нас міліція за Луценко в 2005 році викопала десяткі трупів, у моєї жінки в класі навчався молодший син Кушніра, того, хто немовби очолював кіллерську банду, що підірвала Аліка Грека на стадіоні "Шахтар"...Ви все в "смі(цвірінь)очки" граєтесь і не бажаєте чути про те, що до влади прийшли "бєзпрєдєльщікі"...Ну смійтеся, смійтеся:sad:...

• Подобається Подобається x 7
  18. VasMT

Мне уже стьяшно! Я уже дйожу!
    М.Жванецкий.
    А я Вам розповім як Стрийська податкова, вся БлЮвоТовська, витрясала гроші з УСІХ підприємців. І не для лікарні майбутнього. Це з недавнього...
    А якщо хочете похизуватись своїм бандитським минулим, то львівщині, і безпосередньо Стрию, теж є чим "гордитись".
    А тепер до виборів...
    Ви вважаєте, що вибори пройшли чесно? Чи ні?
    Порівнюючи з "батьківщиною" - супердемократи.
    Нічого страшного. По Україні всього 4,4 відсотка... Як Жиріновський.
    Свобода отримала значно вищий результат в західних регіонах, аніж "батьківщина". Регіони отримали значно вищий результат в центральних районах, аніж "батьківщина". "батьківщина" повністю пролетіла в східних регіонах.
    Виникає одне питання: - ЧОМУ? Чому Йулька так раптово "захворіла"? Чому так жадюгідно звучать "грізні" заяви про "масові" фальсифікації з боку Турчинова?
    Бо відповідь одна: цій брехливій шахрайській групі прийшов кірдик. Як і всім пАмаранчовим засранцям.

А для Вас, шановний, назавжди залишиться загадкою, чому в Івано-Франківській області, де "батьківщину" не відлучали, Свобода отримала значно більше Бюту.

Останнє редагування: 2 лис 2010
  19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Щодо БЮТ я не буду сперечатися. Я не в Торрічелєвій пустоті живу, маю добрі звязки з Україною, і судячи як мене інформували про положення з людьми БЮТ в Львові, можливо ви не такі далекі від істини.
    Але... чим гопота БЮТу гірша від двічі і тричі несидівших? Тобто гопоти ПР?
    І навіть більше. Де поділ між ними? Бо вчорашні бютівці можуть бути сьогодні в ПР і навпаки. Та це та сама банда - красти і грабувати!
    Я не можу говорити про всіх. Наприклад, я вважаю що люди типу Писарчука є вповні нормальними і патріотами. А інші?

20. VasMT

Зрештою - нічим.
    Але перший крок зроблено.
    Тут багато хто пропонує люстрацію, чи щось подібне...
    Ось Вам і перші ластівки: міжнародний аудит, притягнення до відповідальності і втрата довіри виборців.
    Другий крок - це чесні і прозорі вибори. Те, що Свобода, Фронт змін, комуністи, Сильна Україна, таж сама "Батьківщина" та інші, мають показові результати, явно свідчить про це.

Перефразовуючи сьогоднішні слова Власенко: Янукович 2010, не Янукович 2004.
    ПР - команда сильна, фахова і, що для мене можливо найважливіше, керована. У них є свої стратеги і свої тактики. Свої герої і свої мученики, яких тримають на шаховій дошці до потрібного моменту, щоби кинути на поталу радісній юрбі. І вони прекрасно розуміють, що перегиб в тонких питаннях, або загравання з частиною громадян, неминуче приведе до їхнього краху. Довіра громадян до них стабільна, запас є. Отже є і часовий зазор для запрвадження т.з. непопулярних рішень, які повинні дати результат пізніше.
    І якщо відкинути Йулькіни страшилки, то нічого катастрофічного не відбувається. Скоріше навпаки. І інтерес Європи до нас, і інтерес Азії, і тої самої Росії. Лакмусом Укро-Російських взіємин буде АН і Одеса-Броди.

а де твій аватар? :)