Ну,шо ви...чесне слово,я не експлуататор...вони б мені просто допомагали, а я б їм добре платила... А на рахунок хліба....я його якраз саме зараз і пробую,сама-самісінька...експлуатую,хібащо духовку,комбайн,блендерну і бабок базарних,щоб продавали якісне....
Ти ше мені скажи,що я шмата,я втруся і піду собі. Крім форума ніхто не бачить,що я,де я,коли я Ти,Дідьо,погуляй вночі по лісі,переживи кілька приступів,коли твоя дитина виє з болю,а ти тримаєш,щоб не розвалила собі голову. Прийди до хати...домовся,щоб заробити пару копійок...поїдь...весь час тримаючи телефон в руках..заспокоююючи малу....(по телефону). Потім..ґальопом знов в ліс...потім знов... Поживи отак...зовсім трошки...ну,хоч би з півроку. А тоді поговорим. Як спокійно створювати майбутнє. Соррі,зірвався...
Мрію про впевнений завтрашній день,бо два останні роки шось геть загнали мене в кут. У нас на форумі є Санта Клаус,може йому листа написати? ---------- Додано в 10:13 ---------- Попередній допис був написаний в 10:08 ---------- Пропоную назву "Поезія смаку". Файна назва,слід запатентувати,Вам або poetki.
Немає потреби то казати. Гуляв. Переживав. Приходив. Домовлявся. Заробляв. Їздив. Жив. 9 років. І що? ---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ---------- ========================================================= Тоді крикнути на неї - "АНУ ПІШЛА В БУДУ!!!" ---------- Додано в 14:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:01 ---------- Газета то написала з заздрістю, гірко зітхаючи.
Якщо спазми не доконають...і доживу,потім...буду комусь витикувати. Хоча... ні ...не буду. Бо ще себе поважаю.
Мрії...мрії...мрії... Не варто...навіть... Все одно через...тую.... Сделать хотел грозу, А получил козу, Розовою козу С желтою полосой. Вместо хвоста нога, А на ноге рога. Я не хотел бы вновь Встретиться с той козой. Сделать хотел утюг, - Слон получился вдруг, Крылья - как у пчелы, Вместо ушей цветы. Ночью мне снится сон, - Плачут коза и слон, Плачут и говорят: "Что с нами сделал ты?!" http://www.youtube.com/watch?v=Wf-T9xw4Re8
Думав, як виросту - у Львові буду виготовляти автомобілі (хороші)... Де я знав, як працює тут система... ГОСТи, СНіПи, нормативні акти, укази президента, постанови кабінету міністрів, листи керівгників податкових органів, і ще купа паперів, що не лишають надії... На банкіра треба було йти вчитися...на банкіра...
Хочу мати дім у 3 поверхи за містом, 20 сотків землі біля дому. Добрий газон, альтанку, гамак, велику буду на двої собак (лабрадора або маремму, акита іну, щось одне), гараж, 2 дорогі машини, в домі великий камін, а біля нього два великих крісла... А основне, кохану жінку і з двоє дітей... Шось мене понесло... во такі мрії в 17 років
Одна блондинка іншій: - Я би хотіла зустріти добру фею, щоби та мені дала 500 тисяч баксів. - А чому не мільйон?... - Та ні, мільйон - то не реально! І я би не відмовився.
Мрії збуваються. Сьогодні в Будинку вчених була наукова конференція і виставка- продажа препаратів і харчування(безбілкового!) для дітей з діагнозом фенолкотонорія. Зоряна 5 років була з діагнозом гіперпролінемія(нерозщеплення білка),що підпадає під ту групу захворювань,але набагато рідкіснішим... Мені подзвонила знайома,котра колись чула,що в моєї малої такий діагноз і запропонувала зустрітись з представником компанії. Вони мають можливість безкоштовно виділяти Зоряні продукти без вмісту білка... Ми 5 років,правдами,неправдами закупляли в Польщі ту дієту 200-300 доларів щомісяця і мріяли,що хтось зможе нам безкоштовно діставати хоч хліб без білка... І от...мрія здійснилась...аж тепер...коли давно зняли той страшний діагноз,коли ми знаєм,що ота страшна дієта лиш виснажила малу і спричинилась до психічного зриву і деградації... Мрії збуваються...
Це справді мрія збулася - бо все решта то бажання... П.С. Тішуся, коли подібні речі в житті трапляються.
На жаль...коли мрія збувається,виявляється,що вона вже непотібна...як в отому випадку...або тоді,коли просто вже не залишилось ніяких сил,ні змоги нею насолодитись.... Або збувається дивним чином...як в мене з лісом...
Вибачте.. але не змогла стриматися від зустрічного: нашо вам то?.. У мого знайомого співробітник (правда, не худенький, при тілі) стрибнув з банджо тим.. а потім через два тижні зміщений від ривка хребець у спині спричинив майже повну нерухомість. На масажі та лікування бухнув купу грошей.. і "слабке місце" залишилося на все подальше життя. Звичайно, може надвага зіграла роль, може не так закріпили -хтозна.. ці екстрими трози менш ризиковані аніж кульова блискавка, але десь близько, імхо.
Ромко ви хороший....хай видужує ваша доня... хочу, щоб люди були здорові. тому мабуть і подалась у медицину.