В тому то й проблема, що тільки підтримала, а потім розійшлася займатися своїми справами. От якщо би ще при Ющенку зібралися на Майдан ще раз і сказали: "ти ж такий зк...вий сину, що ж ти робиш, де виконання твоїх обіцянок..." то може би і зачесався, а так, кожен розраховував що манна з неба зразу почне падати А так не вийде. За тими болтунами громадський контроль треба! Ага, Льовочкін, Табачнік, Сафіулін, а особливо - Ельбрус Тадеєв...Список можна продовжити
Ні, не так. Ось так треба: "Пошол двіжняк." Прошу коректніше використовувати терміни. Тьфу... Шо за базар!? Нє ботаєшь по фєнє - втикай і проканаєш!
вириваю кусок фрази, але як на мене вона говорить сама за себе. Я поважаю емігрантів, бо вони не побоялися - можливо дехто зі страху, але таки поїхали і знайшли щось нове - щось відмінне. Бо як би не вони - в нас ніхто ніколи би не знав, що таке нормальна пральна машинка, полімерна пломба, чи мобільний телефон... Той хто побачив - як краще - ніколи не погодиться на як вийде... Вдячний усім емігрантам за цікаві дописи. Був би вдячний, як би побільше фоток, які можуть бути громадські місця - парки, сквери, дороги, магазини, заправки (львівщина правда дала фори всій Україні...) і таке інше. ---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:16 ---------- Шкода, що тільки на місяць-два... Я би сказав не так. Я би сказав - з поєднання навчання (науки) з бізнесом.(реальним світом). А то мали завжди випускників: І непригодними керівниками ЦК...
Це ще дивлячись за яким кордоном. Є країни, в яких рівень життя набагато гірше, ніж в Україні. А є і такі країни, після яких повертаєшся в Україну і зітхаєш: "Краще б я тут не жила".
...це би можна було помістити в хокейну гілку, але розміщу тут , до слова прийшлося. Газета "Советский Спорт" про економічну (і хокейну) ситуацію в моєму районі. http://www.sovsport.ru/gazeta/article-item/309121 Досить обєктивно подано.
Разные районы Патрик есть разные...Есть что и сильно пострадали... Да вы и сами знаете..Хотя самая главная ошибка людей, что они верят, что все будет всегда стабильно..А унас уже опыт есть. Мы не верим. И второе преимущество, что cashевое мышление..Не трать больше чем зарабатываешь..
Все правильно. -Завжди треба мати НЗ мінімум за 8-10 місяців зарплат. -Don't go crazy with credit card!!! Кредитні картки тільки для розумних людей. - Рахунки які приходять за кредитні картки ТРЕБА платити ПОВНІСТЮ і ВЧАСНО.Якими би вони не були великими. Не даватися банкам заробляти на вас %. -Речі які не потрібно - НЕ КУПЛЯТИ. - Речі які потрібно бажано купяти на SALE. -Банківську line of credit НІКОЛИ не використовувати на розваги. Тільки при крайній необхідності. - На відпочинок , розваги використовувати тільки вже відкладені гроші. Не має на це відкладених грошей- не має Мексики , чи інших там відпочинкових резортів... ...ще можна продовжити кілька пунктів.За такими принципами живе моя сімя.
Все правильно. И еще одно. Быть готовым переехать. Быть готовым по смену деятельности, что означает учебу и может дополнительные расходы...А лучше сразу научится, пока зарплата есть и стабильно более или менее...Вот это все не у всех получается. И чуть не забыл. Здоровье. Надо здоровьем заниматься, спортом...Больной не может ни учиться ни перезжать ни работать. Вот и получается каждый сам для себя сталинист (Это я с другой ветки мысль притащил ) У моей дочери подруга вышла замуж за боснийца. Симпатичный такой высокий парень...Беседуем..Ну я его о Боснии. Он, говорит, что ездил недавно посмотрел...Каждый вечер по барам молодежь, и всем все не нравится в стране. Задает вопрос, а как будет нравится, если все по барам ? Точно также и в Киеве..Выходим их офиса после встречи, народу полно в рабочий час, кава, сигареты, флиртуют...Е-к-л-м-н.....Это ж как газовый факел горит впустую.... А потом, ой, у нас все плохо.....А сами с кавой и сигаретой... PS. Я тоже Патрик в командировке. Только не с виски....
Здоровя і спорт - це вже само собою.Тут "без базара"...Не курю , басейн , фітнес , велосипед.Якщо щось пропустив , то зразу чую що його брак..... Це і нервові стреси знімає. Дочку на фігурне катання віддав. Тренер "бувша наша" єврейка з Ленінграда. Моя Даніелла в неї одна з найкращих учениць. Віскі тільки ввечері. Небільше наших 50-75гр.Не завжди
Можу добавити що вчитись треба завжди-у любій галузі як не будеш нове вчитись то за пару років будеш гідний тільки на помагайла. ---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ---------- Ще добавлю що тут менше по гостях ходять(в українському розумінні) і споживання алкоголю досить помірне-як бкдеш по понеділкам дзвонити що хорий то довго не утримаєшся.
ні, розумієте, де б я не була, всерівно хочу у Львів, навіть якшо краще в мільйони разів..там мій дім, там моє тепло
Отак може і правильно, їздити вахтовим методом, щоби заробити, але все-ж-таки повернутися на старості, чи просто, з часом жити, додому. Як колись українці їздили (і їздять) в Уренгой, чи взагалі, деінде до Сибіру. Тільки-от на здоров"ї такий метод позначається, м"яко кажучи... Мій дядько так працював. Був здоровенний бугай, але помер в 50 років. Здоров"я було остаточно підірване сибірськими особливостями
Думаю, що в Канаді ті особливості набагато пом"якшені в порівнянні з Уренгоєм Добре тим італійцям, німцям. Захотіли поїхали на заробітки, набридло - втікли, а потім знову грошей не має - знову поїхали. Не має прив"язки і відчуття неминучості. У нас переважно як вже кудись виберуться, то тримаються того і не дай Бог вернутися
Ну, не знаю, клімат, напевне схожий, якщо й не майже однаковий... Умови проживання? Зрештою, не знаю, сам не був ні там ні там. Думаю, так робота, будь-де "не мед".