ДВОМОВНІСТЬ

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Даяна, 18 лют 2010.

?

Чи запровадить Янукович двомовність?

1. ТАК

46 голосів
    25,7%
  2. НІ

133 голосів
    74,3%
Статус теми:
Закрита.
  1. navav

navav Well-Known Member

1.Крім "рагулі" у вас ще якісь слова у запасі є?
    2.Скільки людей з знанням мови та освітою стоять на базарах чи працюють за кордоном не маючи змоги знайти роботу тут?
    3.А де і хто з різних рас?
    4.А про нацыоналызм краще розкаже В.В.Путин -
    – Я давно привык к ярлыкам вроде того, что трудно разговаривать с бывшим агентом КГБ. Медведев будет более свободен от того, чтобы доказывать свои либеральные взгляды. Но и он в хорошем смысле такой же русский националист, как и я. Он настоящий патриот и будет самым активным образом отстаивать интересы России на международной арене

Подробнее: http://news.mail.ru/politics/1646187

• Подобається Подобається x 3
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Отличные слова.
    Я тоже.

3. navav

navav Well-Known Member

Чудово.Тоді виникає запитання:"Чому Російський націоналізм-це добре.а Український націоналізм-це погано?"

• Подобається Подобається x 4
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Уинстон Черчилль сказал как-то, что в Великобритании нет антисемитизма потому, что англичане не считают себя глупее евреев. Надеюсь, теперь понятна суть антирусскости так называемых "справжнiх" украинцев? Как сие лечить? Образованием. Прекратить дурить голову молодежи "новоязными" учебниками истории, отвернуть молодежь от синдрома меншовартостi - и исчезнет как дурной сон "антимоскальская" истерия. :)
    Учиться, учиться - и еще раз - учиться. :good:

5. - хто сказав? :morning1:

• Подобається Подобається x 1
  6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Полковник;).
    Отличные слова.
    Я тоже.

7. - это на гваре означает "Російський націоналізм-це добре.а Український націоналізм-це погано?". Кто бы мог подумать...

8. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вот тут собака и порылась. Чтоб самим казаться лучшк умнее и выше с утра до вечера ищут на свалках дерьмо, чтоб сказать, вот это дерьмо хуууже нашего дерьма....С разу раз и лучше сами себе кажутся...
    Но не знаниями, культурой и учебой и сравнением дерьма..

Новый тип человека появился...webосвалко исследователь.ru хотя сам с ua.....

Конечно меншвартость....

9. navav

navav Well-Known Member

Все правильно:це ж озвірілі націоналісти у Львові вбили російськомовного композитора Білозіра.Ви були у Львові?Страшно.Почують російську мову -пошматують...Знайомий розповідав коли зайшли у"криївку"то на запитання "хто".син його друга\російськомовного\віддповів:"Мальчик Андрюша".Нічого і "Медовухи випили і поїли і живими лишилися.Коли гостював у Харкові то ще при минулому гаранті основною тезою було:Все равно кто.лишь бы жить было хорошо"Значить життя стало "кращим вже сьогодні"'настільки.що ковбасна ідеологія у минулому.Газ.продукти.послуги вже настільки подевшали.що крім питань двомовності та "схід-захід" вже нема про що поговорити.

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

Чтоб самим казаться лучшк умнее и выше с утра до вечера ищут на свалках дерьмо

Ні кращим.ні розумнішим.Рівно настільки.наскільки себе відчуваю.Дураків не бракує ніде.Іне потрібно утотожнювати всіх.І ще-навіщо стільки раз повторювати "дерьмо".І у російській і в українській мові не бракує синонімів...

10. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Везде живут в основном нормальные люди. Так что не выдумывайте. Хотя ясно, что шутка. ТОчнее надутая шутка до уровня слона-сарказма....

Кстати - это доказано, что именно "націоналісти у Львові вбили композитора Білозіра" ?

11. navav

navav Well-Known Member

З першою думкою згоден на 100.На рахунок жарту-на анекдот це не схоже\до речі сприймається набагато краще\
    А ось на рахунок "націоналісти у Львові вбили композитора Білозіра" ?
    Заінтригований.Розкажіть більше чи дайте посилання.

• Подобається Подобається x 2
  12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Харош придуриваться!
    Ще скажіть - прийшли москалі і заставили всіх вивчити українську мову - від Дунаю до Дону...

• Подобається Подобається x 5
  13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Именно ТАК! :)))
    В школах язык\литературу изучали, экзамены - сдавали, газет, журналов, книг на украинском языке издавали на порядок больше, чем сейчас. И телевидение было, и радио, и концерты\спектакли.... Это ТАК утонченно издевались "москалюги"!
    Сам смотрел - в 73 году - в Одесском оперном "Запорожца за Дунаем" на украинском языке... Представляете? Заставляли одесситов петь по-украински! Жах! :)))
    А ушли "москали" - и угасло все.... Вон панi Даяна криком кричит - нечего ей, бедной, по-украински почитать\послушать.... Доуправлялись - до ручки! :)

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Это полковник так считает. Наверное это как-то связано с его новым аватаром.
    Вообще-то эта фраза - наследие проклятого прошлого. А с другой стороны, если бы Вам сказали:"Я подивився на дзигарик", то что бы Вы поняли?
    Привыкайте, мадам, это типично западно-украинское построение предложения...:)

• Подобається Подобається x 4
  15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

16. navav

navav Well-Known Member

Чудово сказано.Якщо все згасло тоді про яку українізацію йде мова.Ви САМІ прийшли до висновку про абсурдність і питання двомовності і питання мови в цілому.

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ой, а дайте будь ласка, посилання, я їй порекомендую...

18. nora

nora Well-Known Member

Ні тим, що говорите, що у нас навіть не українська мова, а "смесь всего". А говорячи"майте совість" я зверталася не особисто до вас(вибачте,якщо образила), а до вашого вислову(пришлось бы вам переехать в тот же Донбес, поверьте вас бы так не гнобили... я не оскорбляла ваш родной язык и вы имейте совесть.), тому що я знаю багато прикладів зневаги і насміхання з людей, які насмілились заговорити українською мовою у Донецьку.

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Пардон, але якщо пані мала на увазі суржик, то він таки є "смєсь".

Інша справа, що ним спілкуються всюди, не тільки в нас...

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Можно ли из этого сделать вывод, что в России "нет антиукраинизма" потому, что русские не считают себя глупее украинцев?:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)