Нове слово в медицині-ВОДА

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем YuraXXL, 8 вер 2010.

?

Як вам продукт

1. Куплю

8,3%
  2. Вагаюсь

0 голосів
    0,0%
  3. Можливо

8,3%
  4. Невірю

83,3%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я інколи просто ....

даш дорого - от зараза заробляє на простій воді.
    даш безкоштовно - знову недогода.

як то нашому чоловіку догодити тєжко, просто жах.

2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ось те, що вона СКАЗАЛА - і є навіювання. Але - ваша справа. :bye2:

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чого ж тоді всі лікарства всім не допомагають? Сказав, воно від насмарку і ось ефект, незалежно від вмістимого таблєтки. Лікарні б вже позакривали, нє?

4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Якщо поп"єте тої води - шкоди не буде. То просто чиста вода, яку прокачали через коробочку з мінералами (наприклад, з камінчиками мармуру, такими самими, наприклад, якими посипають стежки в парках) і яка після цього, як стверджують шахраї, раптом стала "чудодійною".

А люди, які реально мислять - розуміють, що при цьому на мільйон розчинених у воді іонів кальцію, магнію тощо, додалося ще кільканадцять атомів ТОГО САМОГО кальцію. Годуючи гостей, киньте при них в п"ятилітрову каструлю з зупкою кришталик солі розміром з макове зерно, і стверджуйте, що то "чудодійна приправа". Запевняю - дехто почне стверджувати, що зупка стала просто"неземною". То все людський мозок... Люди люблять ілюзії...
    :pardon:

Шахраї це чудово знають.

---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 09:51 ----------

Я вже казав вище - якщо воно "виготовляється" в Австрії і таке чудодійне - то лікарні в Австрії мали б позакривати в першу чергу. Не закривають! :dntknw:

А те, яке воно чудодійне - вони кричать вже на кожному кутку в рекламі - що воно, мовляв, "лікує, омолоджує і відновлює", тощо.

Призначена премія в мільйон доларів тому, хто будь-яким способом науково доведе "структурованість" води та її "лікувальні властивості". Призначена премія давно. Ще ніхто її не отримав. :)))

Ось тут - адреси фонду і статті про те, що фонд заплатить мільйон доларів, хто доведе лікувальну здатність "структурованої води", такої самої, якою торгує Юра. Оголошення відоме вже досить давно. За мільйоном ніхто не приходив. Навіть ті самі хм... Юрині патрони-"австрійці". :)))

http://www.nature.com/news/2007/070806/full/news070806-6.html
    http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge.html
    http://www.bbc.co.uk/science/horizon/2002/homeopathytrans.shtml

• Подобається Подобається x 2
  5. Locke

Locke невиправний реаліст

Спочатку самі нищать своє здоров'я, а потім думають, що заплатили кілька десятків чи сотень у.о. і БАД, заряджена водичка чи крем, чи інша панацея їх зцілить. А аферисти тим і користуються. Я не завжди маю на увазі під аферистами людей, які пропонують такі препарати. Ці люди здебільшого самі введені в оману засновниками аферних схем і свято вірять в чудодійність свого товару.
    Колись по молодості ходив на кілька занять одної славнозвісної піраміди, що продає різну фігню. Ходив заради цікавості. Там вчили мистецтву продавати, точніше "впарювати" клієнтам, тобто агресивний маркетинг. Засобами для досягнення мети там не гребують, підходам вчать різним, часто щоби зіграти на людських почуттях. Декому скажуть - є дуже класна фігня, але для чого я вам це кажу, вам це не по кишені. Потенційного клієнта заїдає самолюбство, мовляв як це так, та за кого мене мають, за жебрака? Я всім доведу що я забезпечена людина. Коли хтось починає критикувати - вдаються до відвертого хамства: ви невіглас, закрийте рота, це не для середнього розуму. В одної знайомої жіночки, яка придбала чудо-крем, все обличчя обсипало прищами. Коли вона на черговій презентації почала обурюватися і вимагала віддати гроші, її просто зробили дурною, сказали що то нормальна реакція і що прищі свідчать про початок виведення шлаків. А ще, що є дуже забавним, своїм торговим агентам кажуть: якщо ви купите у нас фігні більш як на 100 баксів, то зможете її продати на 30% дорожче. Милі мої! Якщо я куплю за свої гроші у вас тої фігні на будь-яку суму, я можу продавати її хоч на 3000% дорожче, лиш би хтось купив (читай: знайшов лоха).

Людей будуть дурити рівно до тих пір, поки люди самі хочуть, щоби їх дурили.

• Подобається Подобається x 5
  6. Максим

Максим Well-Known Member

Та вони не австрійці, Австрія там тільки для солідності згадується... Компанія російська, сайти наклоновані в різних доменних зонах, але в деяких так і не локалізовані - на деяких розміщені російські версії, на інших - тільки повідомлення від MT Management Group Limited, яка адмініструє сайти Аквабіоніки, про резервацію імені ;) Спробуйте це: http://www.aquabionica.sk а потім це: http://www.aquabionica.cz

Австрійський сайт Аквабіоніки реєстрований ось так:

personname: Yevgeny Merkel
    organization: Aquabionica Corporation GmbH
    street address: Am Heumarkt 12
    postal code: 1030
    city: Wien
    country: Austria

Престижна віденська адреса, на якій Євгєній Меркель раніше мав зареєстровану фірму AB Logistik AV GmbH (експорт, імпорт, транзитна торгівля). Але телефончик цей пан подає російський:

phone: +79037997968
    ;)

Австрійська фірма Riviera (www.riviera.at), до нагород якої ці продавці води примазуються, відома в Україні, перш за все, своїм гірким бальзамом Bitter. В асортименті фірми багато різних лосьонів, кремів, бальзамів тощо, за які вона і отримала нагороду. Цілком можливо, що Riviera здійснює на замовлення просто фасування води у флакончики, в цьому немає нічого надзвичайного - Aquabionica не має власних виробничих потужностей, тому замовляє розлив води у фірми, яка має для цього техніку.

Останнє редагування: 13 вер 2010
    • Подобається Подобається x 5
  7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну я ж написав слово "АВСТРІЙЦІ" в лапках. :haha: Бо я то все так само зауважив. :)))

Якись черговий "Женя Меркель" елементарно шукає лохів, на жаль - інакше сказати не можу.

8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Моя справа - поділитися досвідом, ваша справа - не повірити)
    На цьому участь у дискусії припиняю - не хочу нічого нікому доводити, марна справа.
    І хоч ти головою в стінку бийся і клянися, що менше за все я через 15 хвилин після операції на фейсі хотіла щось собі самонавіяти - не повірять.

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Легше повірити, що Ви хотіли відчувати біль довго і смаковито.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бачите, ви чуже бачите, а своє бачити не хочете.
    А я вам кажу: для чого всі оті таблєтки, якщо (за вашими словами)людину переконати, що кусок крейди є помічний, то вона ітак вилікується(хоча б частково). І знову ж поставте мільйон доларів і ніхто вам не доведе, що це так.

І друге, як би ви тут по поличках все не розкладали що до лікування людини, все одно ви того розкласти не зможете. Бо людина для медицини все-таки є невивчений обєкт, як не крути. Можна науково доводити, польовий хвощ не є сечогінним зіллям скільки завгодно, але вартує спробувати і переконатися, що воно саме так. І взагалі, що до медицини, більшість натуральних препаратів, які використовується виявлені не на кінчику пера, а саме виходячи з досвіду та практики. Тобто хтось пробував, шукав і знайшов і при тому мало хто вникав чому воно так діє.

От взяти, до прикладу, гомеопатію. Переконаний, що тут знайдеться море скептиків, що до таких ліків, але який толк з того? Я на собі не раз переконався, що гомеопатія діє. І хай тут 10 медичних світил переконують, що це не так, а толку? Я це випробував на собі і знаю, що то є ліки.
    В офіційній медицині, що мені не подобається, є море препаратів, які лікують симптоми. Наприклад, у вас болить голова. Ви йдете купляєте копацил, чи ше яку таблетку від голови і голова перестає боліти, при тому, нікого не обходить чого болить голова. В гомеопатії таблеток від голови є досить багато, але тре знати точно причину. І зауважте, там теж все лікується мікродозами, як і вода, про яку йдеться. Отже, все, що ми не знаємо, кажемо: то не може бути, не знаючи суті справи.

Доречі, що до цієї води, я поки що скептик. Хоча свідчення Яськи Березневої для мене - авторитет.

11. YuraXXL

YuraXXL Well-Known Member

Де ви в моїх словах бачили агресивний маркетинг????

Це один із віце-президентів компанії,Росіянин за національністю

:good:

12. Максим

Максим Well-Known Member

Я зауважив, що у вас в компанії багато віце-президентів і жодного президента чи CEO. ;)

Те, що пан Меркель росіянин, я одразу ж зрозумів з його прізвища. :)

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Прочитайте уважніше, про що я писав. Не кожну людину, яку треба вилікувати, можна піддати навіюванню. Не кожній людині з тих, хто піддався навіюванню, можна зменшити хворобливі прояви. Не кожна людина з тих, хто піддався навіюванню, і у кого зменшилися хворобливі прояви - вилікувався.

Як каже гомеопатія? Чим сильніше розведені ліки, тим сильніше вони діють. ;) Тобто, коли ви капаєте краплю ліків у відро з водою, розчиняєте, а потім краплю того розчину з відра капаєте ще в одне відро з чистою водою, і знову розчиняєте, і так десять раз - то на десятий раз то мають бути найсильніші ліки! І при цьому ніхто не згадує, що вже після третього чи четвертого відра - в розчині не лишилося ЖОДНОЇ МОЛЕКУЛИ ліків з тої першої краплі...
    Закликаю до здорового глузду.

А хто вам сказав, що так є в "офіційній медицині"!?? Ніяка офіційна медицина не заставить мене так робити! Коли у мене болить голова - найперше я міряю тиск. Якщо тиск в нормі - роблю інші обстеження - бо голова може боліти від локального спазму судин головного мозку, навіть при нормальному тискові; може боліти від того, що є якесь вірусне захворювання (грип), або від остеохондрозу шийного хребта, або від недокрів"я, коли мозку не вистачає кисню, або від перевтоми, або від пухлини головного мозку тощо...

І хто це сказав, що треба зразу випити таблетку!? Звичайно, треба встановити причини! Але якщо причина встановлена - наприклад, ви перевтомилися, і короткий відпочинок не дав ефекту - голова всеодно болить, тоді, можливо, і варто випити ліки, тому що хронічний біль так само викликає хронічні порушення роботи інших органів і систем, в тому числі - виснажує цю ж саму нервову систему. І буде замкнутий круг: стомився від того, що болить, а болить - бо стомлений. Цей круг треба розірвати.

• Подобається Подобається x 3
  14. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Левандівко, ви, перепрошую, думаєте, що пишете, чи вам основне поприколюватися з людини, і по барабану, з якого приводу?
    Вашого допису я взагалі не розумію. Прошу мені пояснити, що ви мали на увазі.

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Проте - є старовинний рецепт лікування водою багатьох захворювань.

ЛІКУВАННЯ ВОДОЮ.

Треба поїхати в Карпати, і поселитися в старому будиночку. Назавтра встати о третій ранку, вмитися, помолитися і одразу йти в гори, до джерела, озера або водоспаду. Йти треба не менше 6 годин, з невеличкими перервами на відпочинок. Це щоб пропотіти і підготувати організм до лікування. Прийшовши на місце, треба випити 12 ковтків води, і набрати 12 літрів води.

Потім ідіть назад. Коли ви повернетеся, вода, яку ви несли, стане лікувальною, бо ваші кроки призведуть до утворення в посудині з водою регулярних гармонічних коливань. Обов"язково будуть проходити також процеси іонізації-деіонізації, бо в горах більше космічного проміння.
    Везіть цю воду додому. Пийте її натщесерце по склянці на день. Вам вистачить на 60 днів. Через 60 днів ви будете набагато здоровіші, ніж якби ви пили австрійську профільтровану воду від Жені Менделя, розлиту в 30-мл пляшечки.

І це буде коштувати вам в 10 раз дешевше. Ой, ні... Мабуть в 100 чи в 1000 раз... :)

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

Він, як і всі - радий, що у вас пройшла та болячка. Знаю, ЩО то, бо ми лікували дружину. Дякувати Богу - все добре.

• Подобається Подобається x 4
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

І шо з того? З вашої теорії про молекули?
    Гомеопатія помагає і тут хоть шо кажіть.

У мене є знайомий і в нього захворів батько(боліла нога). Ходив він з півроку по лікарнях, аналізах і т.д. і мудрих дохторах. Головне, всі бралися, гроші за прийом брали, але результату не було. І лише коли потрапив він до лікаря, який розбирався в гомеопатії, одужав. Навіювання... нє? Головне, через півроку подіяло.

Останнє редагування: 13 вер 2010
  17. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

А мені свого часу не помогла... і добре, що вчасно звернулась до іншого лікаря, бо запустила б з тим гомеопатичним лікуванням і мала би велику проблему...
    Коли організм і сам може справитись - то тут, може, і гомеопатія помічна. Але як треба ліків - то таки треба ліків, і гомеопатія їх не замінить.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гомеопатія того не каже, то ви так кажете.

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ----------

У нас чимало лікарів, які і без гомеопатії, звичайними ліками можуть безкорисно лікувати, поки не звернетися до іншого лікаря.:)

---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

Цікаво, коли болить голова, ви завжди робите всі ті обстеження, чи просто вживаєте таблетку від головного болю?

---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ----------

Коли вже непоможе організм, то тут вже тре хіба до хірурга звертатися.

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:36 ----------

Ну добре, а де прочитали, що дана вода помагає всім і від всього, щоб закривали лікарні в Австрії?

19. thinkers

thinkers Well-Known Member

Читаю, читаю... Ніби все ясно.
    Одне не ясно.
    Миху, ви скажіть прямо. Ви за наших чи за німців? Може чвертка води коштувати від 30 ойро? Чи таки може, бо таки цілюща?

• Подобається Подобається x 3
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я вже писав, що до води, про яку йдеться, ставлюся скептично.

Так само я не розумію що таке "цілюща" у даному випадку. От Юра пише про речі, які важко перевірити. Наприклад таке: вода нормалізує обмін речовин. Як можна визначити, у людини обмін речовин є нормальний, чи ні? Як визначити, чи після вживання він нормалізувався? То є розпливчасте поняття. Або підвищився імунітет. Що це означає? Як оцінити то підвищення? Ніяк. Або як збільшились захисні функції організму? Був би який імуннОметр, можна б було б говорити, а так все це виглядає не стільки на медицину, скільки на художній твір. От пан Юрій сказав одне конкретне - лікує алергію. То вже шось. Але щоб повірити - тре перевірити, тим більше Юрій дає то безкоштовно. Поки я скептик.

а де твій аватар? :)