Мафія: гра №2

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем hunter, 6 вер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. ovod

ovod Well-Known Member

для мене на даний момент найбільш ймовірним мафом є tverezyj, по-перше з огляду того, що я писав вище і тому що не пише, а як про когось щось дізнатися не спілкуючись?

винен: tverezyj

а от кого перевірю ще треба подумати тоді і напишу, щоб знали завтра результат, якщо той мирним виявиться(правда якщо мене не заблокують), а мене вже може не бути :sad:

2. tverezyj

tverezyj Well-Known Member

Перший день - даних нема. Тому голосую як заманеться - Ovod

• Подобається Подобається x 1
  3. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ясне дiло, що не подобаюсь, адже я проголосував проти Вас!:)
    Звертаюсь до всих мирних! Якщо ви дружите з логікою прочитайте уважно:
    Нірванка сказала, що не зробила нічну дію (хоча повинна була). Ведучий закінчив ніч раніше, отже, всі нічні дії було зроблено, бо в іншому випадку ведучий не мав би права закінчити ніч раніше. Звідси висновок, що Нірванка блефувала!! Отже маф, бо вигідно це лише мафу!
    Пояснити якось це вона не може, а переводить на ведучого.
    Питання до Нірванки, Ви хочете сказати, що ведучий налажав?
    Співгромадяни нашого містечка, робімо висновки, бо ж день скоро скінчиться!

4. ovod

ovod Well-Known Member

те що перший день це не означає, що даних немає.
    Ви вчора появилися на форумі, але не відписали, чому? По-моєму так поводиться мафія.
    Мінімум інформації, щоб не було суперечностей.
    Чи ви не читали тему, а коли прочитали? тільки тепер?

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

значить я другий маф, бо я повністю підтримую нірванку.

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Мені наразі підозрілі Нірванка, Овод і Тверезий... Мабуть доведеться монетку кидати :)

6. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Значить! Я про це і писав ще кілька сторінок тому!

7. ovod

ovod Well-Known Member

так, щойно добавився третій маф, тобто 90% мафи це tverezyj, і Martini, а nastinka поки що менше 90%. Звідки висновок напишу після гри, правда тим методом більше не можна буде скористатися.
    припустимо, що я не маф, тоді ймовірність, що Персі маф досить низька, але є, дальше - нірванка тоді не маф.
    лишаються четверо, з яких точно 3 мафи. вішаємо когось одного з них, а я провіряю другого. Питання яка ймовірність що маф хоча б один буде вбитий( провірені будуть двоє з чотирьох).
    А тепер порахуйте ймовірності, якщо я маф, тоді і нірванка, Персі можливо, а про решту майже нічого не відомо. Вибір, якщо забрати Персі ну і вас, один з шести, ну і комісар який може провірити і вас. Тобто максимум два з шести будуть провірені.
    Проти двох з чотирьох.

8. nastinka

nastinka відсутня

винен: tverezyj
    думаю він у нас маф.

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Виглядає на то.
    Справа в тому, що я написала йому в приват, що не гратиму, бо не можу бути постійно при компі. Він відписав, що гра тільки-но починається і що мені треба буде тільки відзначитись в темі і зробити нічні дії. От я й зайшла відзначитись в темі, коли першого разу відписала. Але протупила і не зорієнтувалась, що то була ніч і треба було щось робити. Ведучий знав, що більше того дня мене не буде, бо я ж написала в темі про це. Тому, мабуть, і закрив нічку раніше. Не маю з ним контакту, тому не знаю чи це так. Може в нього були інші думки. Нехай сам пояснить.
    Хантер, виручай, бо мене знову невинну повісять!!!!!

Тепер вже сумніваюсь в своєму виборі. Переголосовую.

Винен: tverezyj

---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ----------

До речі, а ведучий на чиїй стороні?

10. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ні на чиїй...

11. ovod

ovod Well-Known Member

з троьма іншими складніше
    nastinka виступає проти можливого мафа, хоча це може бути такою тактикою,
    Ворон як маф щось рідко появляється,
    Martini також непонятно.
    які ідеї?
    кого провірити комісару найкраще? Якщо і мене то пишіть два варіанти - може я комісар.

п.с. Персі ти вже остаточно визначилася?

12. Персі

Якщо я переголосую, Сашка тут же остаточно запише мене в мафи до тебе та Нірванки. :)

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В нас інший часовий пояс. Претензії до астрономів які придумали що земля сферична і вертиться. :)

Босс?

Вагався між Персі і Оводом. Але

винен: Персі

14. ovod

ovod Well-Known Member

я ж не кажу проти нього голосувати

15. Персі

Та ні, він вважає, що я, як маф, не можу голосувати проти мафа Нірванки. :) Тож якщо я проголосую за будь - кого, крім Нірванки, таким чином підтверджу його підозри. А мене й без того підозрюють :)

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А мені все-таки більше овод підозрілий. Надто балакучий

• Подобається Подобається x 1
  17. ovod

ovod Well-Known Member

роль така, тим більше вже відкрита,
    буду мафом буду мовчати :)

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Аль Капоне був дуже балакучий...

19. ovod

ovod Well-Known Member

чомусь мафи не проголосували одностайно, напевне щоб я не провірив і таким чином не виявив всю трійку, точніше двох що залишаться
    раз на раз не приходиться

---------- Додано в 19:08 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

поки що
    1. tverezyj ovod
    2. Riksia -
    3. Персі nirvanka
    4. MARTINI ovod
    5. nirvanka tverezyj
    6. Sashka-ua nirvanka
    7. Ворон Персі
    8. nastinka tverezyj
    9. ovod tverezyj

20. Персі

Чого ж... є три людини, які проголосували за одну і ту ж кандидатуру... (просто зауваження, певності нема ні в чому)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)